Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Incubus
Obožavam mačke, pse takođe. Sada jedan pas živi sa mnom, ali jednog dana :

Slika
Korisnikov avatar
By simarrgL*
ja konacno nabavila macora :D

baksuz jedan mali, stalno me nervira, al ga volim :meda:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
singi, na prvoj fotci da, al pogle drugu fotku :maca:
Korisnikov avatar
By simarrgL*
evo Veki :) Mali Mikajlo u ediciji Pojedi Olginu patiku :lol:

Slika
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Moja rođaka u selu ima mačku virdžinu, koju svi zovu Rale. Brat i ja je zovemo Marta.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
vec dva dana kukumacem okolo, ali me niko ne shvata ozbiljno - valjda ce ovdje neko pokazati saosjecanje.
Nema mi Vucka vec cetvrti dan. Od kako smo preselili u Kotor, izlazio je vani obicno na sat-dva, ali je vecinu vremena provodio u kuci. Zato je tako cudno sto ga nema.
Ja sinoc uopste nisam spavao, boli me zeludac jako, imam crne slutnje i ogroman strah.
eto.
:shrug:
Korisnikov avatar
By Brokeback
E mozda je glupo pitanje, ali gde se danas macke kupuju, ako vec neko nema da ti pokloni ? :)
Korisnikov avatar
By Rei
Pa, potrazi u oglasima, ili se raspitaj u pet sopovima, mozda oni znaju nekoga ko je uzgajivac (jel to pravi termin? ...) ili nekoga ko poklanja, ovde u jednom pet sopu kod mene se ponekad pojavi oglas da neko poklanja mace.
Korisnikov avatar
By simarrgL*
Originally posted by Brokeback

E mozda je glupo pitanje, ali gde se danas macke kupuju, ako vec neko nema da ti pokloni ? :)
joj, potraži nekoga ko daje mačiće, obično ljudi ne znaju šta će s njima, pa bar da pomognes nekome :) znaš i sam da se neretko dešava da moraju da ih izbace na ulicu :(
Originally posted by CokoladnaBananica

vec dva dana kukumacem okolo, ali me niko ne shvata ozbiljno - valjda ce ovdje neko pokazati saosjecanje.
Nema mi Vucka vec cetvrti dan. Od kako smo preselili u Kotor, izlazio je vani obicno na sat-dva, ali je vecinu vremena provodio u kuci. Zato je tako cudno sto ga nema.
Ja sinoc uopste nisam spavao, boli me zeludac jako, imam crne slutnje i ogroman strah.
eto.
jooooj :mazi: nadam se da će sve biti u redu :)
možda je otiš'o u neko veliko jebanje :D
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Machak spasao staricu od chetiri pitbula

Machak po imenu Tajger uspeo je da svoju vlasnicu Sofi Tomas (97) spase od chetiri razjarena pitbula koji su je napali u njenoj bashti. Tajger je uskochio medju njih, skrenuo im paznju i potrchao, a psi su krenuli da ga gone, sto je starici dalo vremena da udje u kucu. Vlasnica pasa se izvinila, ali ipak morala da plati kaznu od 300 dolara.

izvor: http://www.e24.24sata.rs/issue.php?issue=24sata_020910

:wow:

:hail:

:sweet: :sweet: :sweet:

:meda:

P.S. Prepisao sam ceo chlanak, mada je onaj deo o 300 dolara u kontekstu prichice nebitan... :)
Korisnikov avatar
By sing&dunum

eto.

Jaoooooooj! :placko:

:mazi:

Pa, sta je bilo sa Vuckom? :(
Korisnikov avatar
By Dirrty
sing&dunum, ja bih da ti pohvalim avatar, super je.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Vulence se pojavio, naglo kako je i nestao.

Bio je kaznjen uskracivanjem mazenja cijelo popodne.

:)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Moja Mizza mi je danas dremala na stomaku, prvi put ikada!

Kao mala je spavala na jastuku pored glave, a kasnije oko nogu, i na dupetu ponekad...

Ali pošteno me je izgrebala dok se nameštala i masirala šapama.

I dalje me oduševljava.

:meda:
Korisnikov avatar
By simarrgL*

ja sam naucena da kad ti ljubimac pobegne, pa se vrati, ne treba da ga grdis, vec pohvalis - zato sto se vratio :wundy: inace ce da shvati da ce da dobije batine/bidne kaznjen kad se vrati, pa nece da se vraca :lol:
sad, koliko je ovo ispravno - ne znam, tako su me ucili, mada mislim da ima logike :)

enivejz, super sto se vratio :kragi:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by simarrgL*

ja sam naucena da kad ti ljubimac pobegne, pa se vrati, ne treba da ga grdis, vec pohvalis - zato sto se vratio :wundy: inace ce da shvati da ce da dobije batine/bidne kaznjen kad se vrati, pa nece da se vraca :lol:
sad, koliko je ovo ispravno - ne znam, tako su me ucili, mada mislim da ima logike :)

enivejz, super sto se vratio :kragi:
ma kakvi - moj Vule i ja smo svoju komunikaciju doveli do nivoa gdje se prepiremo, ljutimo, mirimo. Jaaako dobro zna da je skrivio, bio je miran kao bubica.
Naravno da sam uvece prigrlio svoje cupavo cudoviste, spavali smo skupa i sve je oprosteno :)

Uostalom, takav tretman sam dobio i ja kad sam se vratio iz Hamburga.

:D
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:yay: :yay: :yay:

Super sto se Vucko vratio! :meda:

@ Dirtty

E, 'fala za avatar! :D
Korisnikov avatar
By simarrgL*
meni se macor danas pokakio ispred vrata iz cista mira :shrug:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 47
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!