Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by bernactually, cini mi se da bas stranicu-dvije prije spomenuh sinjsku alku kao primjer necega slicnog guci.
Da li smatraš da je alkarstvo u Hrvatskoj ništa drugo do veličanje "htvatske čistote", ovaploćene u idealu HDH? Vidiš, ja ne smatram, iako je lako steći utisak da jeste.
Originally posted by PopeyePa možda, ne znam. Možda i jedno i drugo treba da posmatram kao stopostotni seljakljuk, umjesto što stalno pravdam sirote Balkance. Ali ne mogu biti isključiv - mislim da se to rijetko kad pokaže kao dobro.
Originally posted by bernactually, cini mi se da bas stranicu-dvije prije spomenuh sinjsku alku kao primjer necega slicnog guci.
Da li smatraš da je alkarstvo u Hrvatskoj ništa drugo do veličanje "htvatske čistote", ovaploćene u idealu HDH? Vidiš, ja ne smatram, iako je lako steći utisak da jeste.
btw, ne znam sto znaci rijec "ovapolećeno".![]()
Originally posted by bernda ne bude možda, evo konkretno
Pa možda, ne znam. Možda i jedno i drugo treba da posmatram kao stopostotni seljakljuk, umjesto što stalno pravdam sirote Balkance. Ali ne mogu biti isključiv - mislim da se to rijetko kad pokaže kao dobro.
Originally posted by Popeyebtw, jel moguce da ja na ovom forumu napisem nesto kriticki u vezi necega sto ima veze sa srbijom, a da odgovor na to ne bude defaultno "nesto hrvatska" samo zato sto mi pod lokacija pise "zagreb"?
Originally posted by Simornaravno.
Guča jeste ono što si ti napisao, ali to nije srpski izum - dešava se i drugde trganje delića prošlosti, koji se onda predimenzioniraju, izmaštavaju i, naravno, naplaćuju.
npr. u hrvatskoj je to sinjska alka, folklorno slavljenje anakronog militarizma koji se predstavlja kao veliki nacionalni dogadjaj i divota hrvatske povijesti.
Originally posted by Popeye
ako to nije nacionalisticki refleks, onda sta je?![]()
Originally posted by Vel boyodjebi velboy, znas vrlo dobro iz svoje komparativne forumologije sta sam pisao na gay.hr-u oko politickih tema i koliko je to izludjivalo ustase.
mozda, reciprochni refleks.![]()
Originally posted by PopeyeMeni tako šta ne možeš zameriti. Srpski nacionalizam mi se gadi i gadi mi se autentično te nemam potrebu da ga relativizujem ili opravdavam pozivajući se na postojanje nekog drugog.
Originally posted by Popeyebtw, jel moguce da ja na ovom forumu napisem nesto kriticki u vezi necega sto ima veze sa srbijom, a da odgovor na to ne bude defaultno "nesto hrvatska" samo zato sto mi pod lokacija pise "zagreb"?
Originally posted by Simornaravno.
Guča jeste ono što si ti napisao, ali to nije srpski izum - dešava se i drugde trganje delića prošlosti, koji se onda predimenzioniraju, izmaštavaju i, naravno, naplaćuju.
npr. u hrvatskoj je to sinjska alka, folklorno slavljenje anakronog militarizma koji se predstavlja kao veliki nacionalni dogadjaj i divota hrvatske povijesti.
![]()
ako to nije nacionalisticki refleks, onda sta je?![]()
Originally posted by Sheytannekad se plasim, iskreno.
Kakav je vaš osečaj kada slušate trubu?
Originally posted by SimorTa pojava se u rasitičkim državama otpiše sa "pusti, cigani...". A u većini država Balkana se to riješi sa "pusti, cigani".
Teraju devojčice da gole igraju pred šatorima
Originally posted by Popeyeja znam. to i cijenim. no, mozda drugi forumashi koji nisu ishli na Gay.hr to ne znaju pa nije zgoreg to navesti ili ih linkanjem uputiti i na to. tek da ne bude nesporazuma.
Originally posted by Vel boyodjebi velboy, znas vrlo dobro iz svoje komparativne forumologije sta sam pisao na gay.hr-u oko politickih tema i koliko je to izludjivalo ustase.
mozda, reciprochni refleks.![]()
![]()
Originally posted by Simoryep.......
Nego, meni jedan drugi fenomen zanimljiv. Sheytan je vrlo posvećeno sa internet portala kopirao svakojake informacije o Guči, ali mu je nekako promakla vest iz "Blica":
Teraju devojčice da gole igraju pred šatorima
"Među veselim trubačima u Guči, još veselijim saborašima koji ih kite hiljadarkama, ražnjevima sa prasićima, litrama piva, nalaze se deca, gladna, bosa i nevidljiva. Devojčice, od kojih jedna ima tek četiri godine, gotovo gole igraju na ulicama, po stolovima, uvijaju se i provlače oko pijanih gostiju kako bi im ovi u džep suknjice ili kartonsku kutiju ubacili neki dinar."
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/203419 ... d-satorima
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!