Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Mars
Da, sve je lepo u pop-pesmicama.
Ne vidim ni jedan jedini razlog za ne uzeti pilulu.
Sta po vama ispada-da gay sex i gay zivot i gay SVE imaju nesto dobro i kvalitetno i nenadoknadivo i jedinstveno sto hetero ljudi-nemaju?!?
Jos jedna tema za demonstraciju narcisoidnog foliranja!
Necu da uzmem pilulu jer ja sam savsren.
Zasto da se ubijem, sta ce svet bez mene ovakvog divnog.
Ono za bi-stanje mi je najpametnija varijanta, glasam za nju.
Originally posted by sony1234Misliš kloniš se takvih ljudi?
da li ste vi pederi fizicki bolesni ili ne, to medicina neka kaze, ali po mom misljenju vas psiholoski profil je grozan, bolesno grozan.
toliko bolesne sujete, zavisti, pakosti, mrznje, sebicnosti, promiskuiteta ni kod jedne druge grupe ljudi nisam video.
ovo je moj dozivljaj a ne vredjanje. ko misli drugacije, neka me uveri u suprotno argumentima.
klanjam se takvih ljudi
Originally posted by Dušan MaljkovićCitam, mislim nesto, ma svaka ti je kao Teofilova.
Originally posted by sony1234Misliš kloniš se takvih ljudi?
da li ste vi pederi fizicki bolesni ili ne, to medicina neka kaze, ali po mom misljenju vas psiholoski profil je grozan, bolesno grozan.
toliko bolesne sujete, zavisti, pakosti, mrznje, sebicnosti, promiskuiteta ni kod jedne druge grupe ljudi nisam video.
ovo je moj dozivljaj a ne vredjanje. ko misli drugacije, neka me uveri u suprotno argumentima.
klanjam se takvih ljudi
Medicina je rekla svoje još 1974. godine kada je homoseksualnost skinuta sa liste poremećaja u tzv. "diagnostic manualu" SZO.
A što se tiče tvojih ospervacija glede "gej sveta" -- da je pakostan, sebičan itd. -- možda bih ti i napisao kakav odgovor kada to ne bi bile najgore homofobične predrasude koje se ne temelje ni na čemu. Imaš li ti neko sociološko istraživane koje bi potkrepilo tvoje predrasude? Nemaš? Pa što bi onda taj tvoj doživljaj bio relevantan bilo kome? I na čemu se on zasniva? Upoznao si neke gej ljude i zaključio da su SVI pederi i lezbejske sveta takvi? Hajde, de, uozbilji se...
I ja doživaljavam da je zemlja ravna -- evo svuda gde pogledam ona takvom deluje. Pa ipak je loptastog oblika, zar ne?
Originally posted by sony1234Da, ima ljudi kao sto si opisao.
klanjam se takvih ljudi
Originally posted by bananicaMoj stav takodje.
Jedno bih volio da sam se RODIO kao str8.
A da sada, kao oformljena queer licnost POSTANEM str8 - nikako.
Originally posted by sony1234A ti nisi derpe?
Originally posted by MageOn je neki epik fejl verovatno.
Originally posted by sony1234A ti nisi derpe?
![]()
Originally posted by inga
Ja ne pijem ni aspirin kad sam bolesna, a kamo li nešto drugo kad nisam![]()
Originally posted by inga
Ja ne pijem ni aspirin kad sam bolesna, a kamo li nešto drugo kad nisam![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!