Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Da postoji pilula koja bi vas lako i bezbolno pretvorila u str8 osobu, da li biste je uzeli?

da
25
19%
ne
89
68%
ne znam
17
13%
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Ne...

mada razumem i razloge za Da, malo mi je odvratno da razmisljam uopste o postojanju takve pilule (odn. bilo kakvog drugog nacina na koji bi se vestacki mogla promeniti necija seksualna orijentacija, kao ona prica da bi se mozda moglo jos u materici nesto raditi sa fetusom - zaboravih tacno sta, da li hormoni ili nesto drugo - pa da se "spreci" homoseksualnost)...
zvuci kao da je to bolest koju treba izleciti...

razmisljam sta bi to znacilo da postoji neka pilula koja bi ti potpuno bezbolno promenila boju koze u belu... zamisljam belce kako idu i nude te pilule svima koji imaju drugaciju boju koze - crnu, crvenu, smedju, zutu... zasto? cemu to? ne vidim smisao...
mozda bi neki od njih i prihvatili, u stvari sigurno bi neki prihvatili - oni koji su diskriminisani zbog svoje boje koze i smatraju da bi im bilo lakse ako bi bili beli... ali da li bi to prihvatanje opravdalo samo postojanje te pilule?
znam da zivimo u doba konzumerizma - ako kupac to zeli, onda je ok to nesto proizvoditi, jer mu time ispunjavas zelju ili potrebu... ali neke zelje i potrebe nisu ok i ne dolaze iz srca i mozga kupca, nego su mu nametnute... tako bi i ovaj "izbor" bio nametnut od strane onih koji ne mogu da te prihvate onakvim kakav jesi (gej, ili ne-beo)...

eto, to je moje objasnjenje i osnovni razlog zasto Ne... jednostavno se uvek opirem tome da mi neko namece definiciju toga ko sam Ja... niko to ne moze znati bolje od mene, pa tako niko drugi ne moze znati ko bih Ja trebala da budem... isto tako nikome ne namecem svoje definicije toga ko si Ti... Ja sam Ja... Ti si Ti... jednako je to da smo razliciti od svih ostalih na svetu... jedinstveni i neponovljivi...

ko sam ja da ti kazem sta bi ti trebalo da budes? ko si ti da meni isto to kazes?.... o tome se ovde, zapravo, radi.......
By faxsimil
Da mogu da biram sta cu da budem kada se radim odabrao bih ovo sto jesam sada! Volim sto sa GAY ne stidim se toga, to je moj zivot, ja ga zivim na svoj nacin, pederski! :) Donekle bih se slozio sa zadnjim postom, sta mi smo bolesni pa sada da treba da se lecimo nekakvim pilulama! Ziveo gay svet, svi mi zajedno, jebes ti pilule ;)
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Mars

Da, sve je lepo u pop-pesmicama.

Ne vidim ni jedan jedini razlog za ne uzeti pilulu.

Sta po vama ispada-da gay sex i gay zivot i gay SVE imaju nesto dobro i kvalitetno i nenadoknadivo i jedinstveno sto hetero ljudi-nemaju?!?

Jos jedna tema za demonstraciju narcisoidnog foliranja!
Necu da uzmem pilulu jer ja sam savsren.
Zasto da se ubijem, sta ce svet bez mene ovakvog divnog.

Ono za bi-stanje mi je najpametnija varijanta, glasam za nju.

Dobro da vidim ovo..

ot: Ne.Sasvim sam sretan svojim zivotom.
Korisnikov avatar
By Mage
Pitanje je pod br1 apsurdno. Pošto seksualna orijentacija nije izbor, ja ne mogu da IZABEREM da želim da budem str8.

To je kao kada bi me pitao: da ima tableta koju kada popiješ počneš da voliš i slušaš turbo-folk, da li bi je uzeo? NIKAD!!!! Ja volim goth i metal i rock i nema te sile na svetu koja bi me naterala da slušam seljaniju :peva:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Jedno bih volio da sam se RODIO kao str8.
A da sada, kao oformljena queer licnost POSTANEM str8 - nikako.
By sony1234
da li ste vi pederi fizicki bolesni ili ne, to medicina neka kaze, ali po mom misljenju vas psiholoski profil je grozan, bolesno grozan.

toliko bolesne sujete, zavisti, pakosti, mrznje, sebicnosti, promiskuiteta ni kod jedne druge grupe ljudi nisam video.
ovo je moj dozivljaj a ne vredjanje. ko misli drugacije, neka me uveri u suprotno argumentima.

klanjam se takvih ljudi
Korisnikov avatar
By ns.happy
kad budes izneo argumente, mozda se neko takodje potrudi. u suprotnom bi dobio samo licni stav, kao posledicu iskustvenih emocija tokom godina.
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Originally posted by sony1234

da li ste vi pederi fizicki bolesni ili ne, to medicina neka kaze, ali po mom misljenju vas psiholoski profil je grozan, bolesno grozan.

toliko bolesne sujete, zavisti, pakosti, mrznje, sebicnosti, promiskuiteta ni kod jedne druge grupe ljudi nisam video.
ovo je moj dozivljaj a ne vredjanje. ko misli drugacije, neka me uveri u suprotno argumentima.

klanjam se takvih ljudi
Misliš kloniš se takvih ljudi?

Medicina je rekla svoje još 1974. godine kada je homoseksualnost skinuta sa liste poremećaja u tzv. "diagnostic manualu" SZO.

A što se tiče tvojih ospervacija glede "gej sveta" -- da je pakostan, sebičan itd. -- možda bih ti i napisao kakav odgovor kada to ne bi bile najgore homofobične predrasude koje se ne temelje ni na čemu. Imaš li ti neko sociološko istraživane koje bi potkrepilo tvoje predrasude? Nemaš? Pa što bi onda taj tvoj doživljaj bio relevantan bilo kome? I na čemu se on zasniva? Upoznao si neke gej ljude i zaključio da su SVI pederi i lezbejske sveta takvi? Hajde, de, uozbilji se...

I ja doživaljavam da je zemlja ravna -- evo svuda gde pogledam ona takvom deluje. Pa ipak je loptastog oblika, zar ne?
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by Dušan Maljković

klanjam se takvih ljudi
Misliš kloniš se takvih ljudi?

Medicina je rekla svoje još 1974. godine kada je homoseksualnost skinuta sa liste poremećaja u tzv. "diagnostic manualu" SZO.

A što se tiče tvojih ospervacija glede "gej sveta" -- da je pakostan, sebičan itd. -- možda bih ti i napisao kakav odgovor kada to ne bi bile najgore homofobične predrasude koje se ne temelje ni na čemu. Imaš li ti neko sociološko istraživane koje bi potkrepilo tvoje predrasude? Nemaš? Pa što bi onda taj tvoj doživljaj bio relevantan bilo kome? I na čemu se on zasniva? Upoznao si neke gej ljude i zaključio da su SVI pederi i lezbejske sveta takvi? Hajde, de, uozbilji se...

I ja doživaljavam da je zemlja ravna -- evo svuda gde pogledam ona takvom deluje. Pa ipak je loptastog oblika, zar ne?
Citam, mislim nesto, ma svaka ti je kao Teofilova.

Godine chine chuda. :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie

klanjam se takvih ljudi
Da, ima ljudi kao sto si opisao.

A to sto celu grupu ljudi dozivljavas kao takve ne pokazuje sta vidis, vec u sta gledas.

ont: Ne bih
By J...
Nikad. I zalim one koji bi. :nokti:
By dukkehjem
Ne. Nema sanse da bih.

ekstra, tema btw, izlete mi u novo danas i nemam pojma kako je do sada nisam video.
By dukkehjem
ja sam prijatno iznenadjen sto vecina nas ne bi uzela pilulicu :rock:
By str00ja
Originally posted by bananica

Jedno bih volio da sam se RODIO kao str8.
A da sada, kao oformljena queer licnost POSTANEM str8 - nikako.
Moj stav takodje. :dude:
Previse dugo sam se samoprihvatao i "oblikovao" u tom "pravcu" da bih sad sve odbacio tek tako, u slucaju razmatranja eventualne pilule, za koju sam siguran da je ne bih uzeo.
Korisnikov avatar
By Mage

A ti nisi derpe? :tetka:
Korisnikov avatar
By inga
Ja ne pijem ni aspirin kad sam bolesna, a kamo li nešto drugo kad nisam :alexis:
Korisnikov avatar
By Burak
Upravo zamišljam zabezeknuti pogled neke matore debele apotekarke kada bih ušao u apoteku i rekao: "Molim vas jednu kutiju gay tableta". :lol:

Ont: Ne bih uzeo tabletu, mada bilo je, posebno tokom ranog puberteta, momenata kada bih vjerovatno bio u iskušenju..
Korisnikov avatar
By elektron84
Mozda i bih...
Situacija je hipoteticka tako da...

Lako i bezbolno? Verovatno bih uzela iz radoznalosti.
Posto mi je svejedno da li sam str8 ili gay, ne vidim zasto je to toliko strasno.

Kao da sad treba da budem nesto superponosna sto sam gay pa da cuvam tu svoju "osobinu". Ne bih to bila ni da sam str8...
By ...Sitnicava...
Razumem one koji bi uzeli tabletu, a razumem (donekle) i ove što su ponosni što su gej, pa ne bi istu pili ni za milion dolara. :zastava:

Što se mene tiče, svejedno mi je. Ovako mi je okej. Što je neko pominjao, toliko sam se trudila da okolinu prilagodim sebi, utičem na njihove stavove i sl. da bi mi sada bilo žao da "postanem strejt". No, svejedno - da zgutam tu tabletu, bila bih sa muškarcima, ovako, bez nje sam sa devojkama - dakle, ništa ne bi bilo protiv moje volje.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!