- 07 Avg 2007, 10:41
da, placem kad god mi je tesko, isplacem se i zavrsim sa tim. jako mi pomazhe, a tokom PMS-a najvise placem i obicno pravim najvise gluposti. 

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by ^RAY^
Da li i u kojim prilikama placete?
Originally posted by ^RAY^Nije mi ni lakse ni teze ali se ne suzdrzavam sem ako sam pred ljudima s kojima nisam bliska. Izbegavam dugo da placem jer me posle mnogo boli glava.
Da li Vam je lakse posle toga?
Originally posted by ^RAY^Ne poznajem takav osecaj. Desavalo mi se par puta da ne mogu da se suzdrzim da ne placem a nisam zelela pred tim osobama.
Da li zelite a ne mozete da se isplacete?
Originally posted by ^RAY^
Da li i u kojim prilikama placete?
Da li zelite a ne mozete da se isplacete?da, ponekad kad mislim da bi mi cinilo dobro a ja opet ne mogu
Originally posted by Mage
Plačem uglavnom kada sam očajan i ne vidim izlaz. Ponekad kada pomislim na neku voljenu osobu koja je u mukama, a ja joj ne mogu pomoći...
Ponekad kada razmislim o svemu što se dešava u svetu i šta ljudi čine jedni drugima, dođe mi da plačem.
Originally posted by NjuskaloAjde siđi mi sa kurca
Plačem uglavnom kada sam očajan i ne vidim izlaz. Ponekad kada pomislim na neku voljenu osobu koja je u mukama, a ja joj ne mogu pomoći...
Ponekad kada razmislim o svemu što se dešava u svetu i šta ljudi čine jedni drugima, dođe mi da plačem.
![]()
Originally posted by NjuskaloAjde siđi mi sa kurca
![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!