Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Çâðê_DUP
da, placem kad god mi je tesko, isplacem se i zavrsim sa tim. jako mi pomazhe, a tokom PMS-a najvise placem i obicno pravim najvise gluposti. :pms:
Korisnikov avatar
By Hys.
Boze vanilice, to za mrava i mrvu je BAS situacija koja bi mene rasplakala za vreme PMS-a!
Moje plakanje uz koka kolinu reklamu:
"vidi ona je sada starija i on je sada dao koka kolu njenoj cerci (deda mraz)-kako je to tuzno kako vreme prolazi" sve propraceno suzama, zatim smehom i suzama kada me je osoba pored pogledala krajnje zabrinuto, izmedju smeha i zelje da mi da neke lilule :smeh:
Posto izuzetno reagujem na zimske koka koline reklame naucila sam da ih izbegavam bar dok su gosti tu, i dalje tvrdim da oni nesto "stavljaju" u odredjene reklame da potpuno izbezume PMS-iche zene :smeh:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Placem uz tuzne filmove i zbog zivotinja, zbog privatnih problema se suzdrzavam...Ne volim da sam slab.
Korisnikov avatar
By Deksi
Ranije sam cesto mogao i bivalo bi mi laske...sad kad zaisa imam razloga ne mogu.
Korisnikov avatar
By ok_decko
Placem, cmizdrim, uvek sebi tako dam oduska... Obicno me pogodi neka pesma koju cujem. Isplacem se i teram dalje. Bude mi uvek lakse.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Plakala sam pre neki dan...zbog pesme...podsetila me na neke stvari :(
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Nisam plakao od kad mi je bakuta koja me je ochuvala umrla pre 6 godina
Korisnikov avatar
By Zwezdica
[quote]Originally posted by ^RAY^
Da li i u kojim prilikama placete?

Retko, vrlo retko. Nisam osoba koja cesto pokazuje tu vrstu emocija. Npr. od besa cesto placem, kada me prof. iznervira na ispitu ili padnem, kada sam jednom raskidala plakala sam kao kisha, povredjena zivotinja me UVEk rasplace, film nekada i stvarno teske situacije kao sto je smrt nekoga koga sam mnoooooogo volela...

Da li Vam je lakse posle toga?
Ne, osecam se kao picka sto sam plakala (kao da sam musko,hehe).

Da li zelite a ne mozete da se isplacete?
Ponekada mi se i to desava.

:hail:
Korisnikov avatar
By pthalo

da. nedavno često plačem, a imala sam godine kada nisam mogla da plačem. i teško mi ide zaplakati kada nisam sama.

da, a boli mi oči i spava mi se. I ponekad osećam se da nemam dovoljno suze. a malo pomaže.

ponekad. kada sam sama i ne mogu da plačem, plačem bez suze, i to mi pomaže.

:grom:
Korisnikov avatar
By scout_finch
ne placem cesto,skoro sam plakala kad mi se pas razboleo,pre nekih dvadesetak dana,a pre toga ne pamtim kad sam zadnji put plakala,mozda prosle godine ili tako nesto.
jednom sam zaplakala jer sam videla kao auto gazi macku,pocela sam da placem nasred ulice.
a inace kad placem to je dosta tiho,samo mi suze idu i to je to.imam drugaricu koja mnogo smesno place,toliko da ne mogu da se skoncentrisam na pokusaj da je utesim,vec se samo trudim da ne pocnem da se smejem.
By Paris
ne, posle toga mi je jos gore :gotika:
By mikka
obicno se trudim da svoj bedak kreativno iskoristim
i tako mi bilo koja vrsta stvaranja dodje kao lek
a obicno papir popije otrov
(zato ne volim da citam sve inspirisano bedakom, zato sto ga opet ispijem)
ali nekad me toliko preplave tuzne emocije da mi prosto nema druge no
:placko: :rida:

cak sam negde procitao da je dobo kad se covek isplace
da ga oslobodi tenzije
i da plakanje ima sedativno dejstvo :yes:
Korisnikov avatar
By foolish
plakati? sta je to?
ja nemam tu sposobnost.
nisam plakao 12 godina tako da ne znam kako to izgleda...
jesam imao zelju da zaplacem prosle godine, ali sam tad skontao da ja to ne umem
By J...
Originally posted by ^RAY^

Kad mi se place, mozda u par meseci jednom onako ozbiljno, mada se ne secam da sam u skorije vreme. Znam ponekad da zaplacem zbog filma ili neke pesme ali to ne racunam jer vrlo brzo prodje.
Nije mi ni lakse ni teze ali se ne suzdrzavam sem ako sam pred ljudima s kojima nisam bliska. Izbegavam dugo da placem jer me posle mnogo boli glava.

Ne poznajem takav osecaj. Desavalo mi se par puta da ne mogu da se suzdrzim da ne placem a nisam zelela pred tim osobama.

Cesto placem od besa, ne od tuge.
Korisnikov avatar
By Hton
da, ali u poslednje vreme jako dugo nisam plakoa...tacno bih mogao malo:D ,uvek mi posle bude lakse-tj. prvo katarza, praznina,a onda nastaje nova volja i nada:yay:
cesto mi zasuze oci na tuzne scene u filmovima, ali retko bas placem-ali i to se desava.
Korisnikov avatar
By ROYAL
Jako retko,suzdrzavam se sto vise mogu (a mogu mnogo), ali se ponekad desi da me pukne tuga (glup izraz, sta cu) i da hocu da umrem, ali ni tad ne placem, samo malo okice pocnu da vlaze vise i to je to. Kad mi je jako tesko zbog nekih svojih razloga samo cutim, a kad se desava nesto ozbiljno (npr. teske stvari u okviru porodice) tada sam emotivno kao kamen, ni A ni MU, a kamoli suza, tada mi obicno dodje da se smejem, svakave mi gluposti padaju na pamet, lupetam gluposti i sl. I moram reci da mi je drago sto sam jako pribran i hladne glave, nema kod mene raspadanja od placa, kukanja, padanja u transove i sl. Kad sve prodje krpicemo se kako znamo i umemo i lizati rane, ali daj da odreagujemo pravilno kad je stani-pani. (znate ono - istrcao vam pesak pred kola dok vozite, sta cete uraditi : uspanicit se pa zakociti ili zakociti pa posle paniciti? E, ja sam ovo drugo)
Valjda nisam mnogo odlutao od zadate teme, :-)
Korisnikov avatar
By horus.
uglavnom ne placem...
poslednji put sam plakao pre godinu dana i to je bilo plakanje posle mesec dana suzdrzavanja i raspadanja koje je bilo uslovljeno raskidom...
By Cottonmouth
Ja retko plačem. A ja mislim da sam tako porastao kad ne dobijem sta hoću počinjem da plačem i to mi nije dobro:ninja: . Bas sam bio razmažen kad sam mal bio :paki:
Korisnikov avatar
By m..

Jako me zanima..
Placem kad mi dodje. To se ne desava cesto.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Hahaha,sad sam se setila drugarice ch. da li ste ikada povracali,plakali,piskili i kakili u isto vreme? :shok:
Korisnikov avatar
By emo_haos_

u stvari, ja placem skoro SAMO uz filmove i dan dva pre no sto dodje i dan dva pre no sto mi ode jedna osoba :sigh:

i pesma ume da mi zavlazi oci...

da, ponekad kad mislim da bi mi cinilo dobro a ja opet ne mogu :jazzva:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
placem na komandu :lol: i nisam neka glumica, ali mogu iz cista mira da mi krenu suze kad to hocu, zato mi niko vise i ne veruje kad mi zasuze oci :dropdead:
Korisnikov avatar
By inga
Poslednji put sam plakala u decembru 2004. godine, a sada je druga polovina jula 2010. godine. Mislim da je vreme da pustim neku suzu...
Korisnikov avatar
By Mage
Plačem uglavnom kada sam očajan i ne vidim izlaz. Ponekad kada pomislim na neku voljenu osobu koja je u mukama, a ja joj ne mogu pomoći...

Ponekad kada razmislim o svemu što se dešava u svetu i šta ljudi čine jedni drugima, dođe mi da plačem.
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by Mage

Plačem uglavnom kada sam očajan i ne vidim izlaz. Ponekad kada pomislim na neku voljenu osobu koja je u mukama, a ja joj ne mogu pomoći...

Ponekad kada razmislim o svemu što se dešava u svetu i šta ljudi čine jedni drugima, dođe mi da plačem.

:wcsolja:

Imam jedan izraz koga se drzim u zivotu:

"Zar cu da sednem na zemlju i placem?"
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Njuskalo

Ajde siđi mi sa kurca :prst:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by Njuskalo

Ajde siđi mi sa kurca :prst:

Ne nameravam da se popnem na tvoj kurac.

Kada si postovao nesto na forumu, treba da budes spreman da neko to i komentarise, zar ne?

:klavir:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!