- 28 Dec 2004, 10:28
Kako naslov kaze,da li imaju manja prava od nas ostalih.Ja iskreno mislim da imaju.
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by marvukodlicno, ipak ste sa nama
Ne mogu da kažem da imamo manja prava ali ?injenica je da teže nalazimo partnera. Kod gay-eva i gay-ki je jednostavno, musko si - musko si, žensko si - žensko si i ta?ka. Ljudi ne znaju kako nas da posmatraju, ja ne znam kako više da se odrazim kakvu osobu tražim za partnera, imao sam jednu jedinu pravu vezu i to je puklo jer je devojka želela dete. Svakom pojedina?no trebaš da objašnjavaš šta si i ko si i zbog ?ega je to sve tako.
Ipak, ne želim da dramatizujem toliko jer ipak svi smo mi jednaki i u problemima do guše.
Originally posted by majacdNadam se da ce neko procitati ovaj apel iz prve ruke,sad vidimo jedan od problema ove populacije.Ako neko zeli verovatno moze dobro i profitirati jer jeste da nisu brojni ali sigurno ce svi dolaziti u taj salon jer ce to biti neko mesto samo za njih.
ali problem doterivanja, sminkanje, friziranje je problematicno, pa bi bilo super kada bi postojao neki salon gde bi smo mogle da se doteramo
Originally posted by Caps Lock
Tipicno za ovaj nas macoisticki svet, u LBGT zajednici "najvise prostora" dobijaju gay muskarci. Ponekad imam utisak da su lezbejke nekako neprisutne, a po biseksualnim ljudima se mahom pljuje i sere.
Transrodne osobe, crossdresseri... ovde su definitivno "gradjani drugog reda". Mozda je ovo zbog toga sto i "tolerantna" pedersko-lezbejsko-biseks zajednica ima strah od onoga sto ne razume ili sto se ne uklapa u njen zivotni koncept.
Nemam ideju kako napraviti vecu afirmaciju "T komponente", ali bih je svakako podrzao.
Originally posted by lukeguyNe znam jesi li mislio na mene...
mislim da generalizuješ. ja zaista nisam naleteo ni na jedan transfobni/intersexualfobni post. ili možda nisam dovoljno gledao. u svakom slu?aju, LGB(T) osobe sa kojima se ja družim ne izražavaju ovakve stavove.
Originally posted by SutekhJako je tesko transgender osobama da promene pol.U svakom aspektu.Pocev od borbe sa samim sobom da li to da urade,zbog pritisaka okruzenja u kojem zive,socijalnog zivota,do pitanja kako ce se osecati,a da i ne pominjemo proceduru kroz koju moraju da prodju ako konzorcijum lekara uopste prihvati da osoba koja to zeli moze da promeni pol.Oni odlucuju prvo da li moze pa se onda 2 godine uvlace u svaku poru tvog zivota da provere da li zaista imas potrebu da budes drugog pola ili si samo seksualni manijak.
Heh.
Nazhalost, diskriminacija postoji. Ne toliko na forumu, koliko, recimo, na chatu.
Meni su takve persone SKROZ cool! Inache, divim se osobama koje su smogle snagu da promene svoj pol!
Go Dana International, go, go, go!!!
![]()
![]()
Originally posted by DušicaZnao sam da ima onih koji razumeju ovaj problem. Vrlo slikovito objashnjeno, hvala Dushice.
Jako je tesko transgender osobama da promene pol.U svakom aspektu.Pocev od borbe sa samim sobom da li to da urade,zbog pritisaka okruzenja u kojem zive,socijalnog zivota,do pitanja kako ce se osecati,a da i ne pominjemo proceduru kroz koju moraju da prodju ako konzorcijum lekara uopste prihvati da osoba koja to zeli moze da promeni pol.Oni odlucuju prvo da li moze pa se onda 2 godine uvlace u svaku poru tvog zivota da provere da li zaista imas potrebu da budes drugog pola ili si samo seksualni manijak.
Originally posted by EruänneJao...
imaju. bas sam danas citala neki poveci clanak o ubistvu jednog transgender decka u meksiku, mislim...
elem, decko je okupio svoju porodicu za svoj 14. rodjendan, rekao da ga od tog dana svi zovu zenskim imenom, krenuo da se oblaci/ponasa kao devojka, imao analni sex sa nekim divljacima koji su saznali, brutalno ga ubili...mislim da je sudjenje zakazano za neki dalji datum...
uzas.,..
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!