Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Hys.
Apstinencija je zlo.
Originally posted by Orlando the LadyTako je.
Kada mi je apstinencija, tj to da ja apstiniram na pameti, bude mi zlo, bas mi bude zlo. Postajem razdrazljiva i boli me glava... Ako potraje, odustajem i od masturbacije.
Ali kada se to desava samo od sebe, usred nekih obaveza i nezainteresovanosti, nemam neki problem.
Originally posted by Dante
Kosa mi se pretvara u nešto između najviše perike Marije Antoanete i spaljenog kokošinjca.
Originally posted by tamanoirAuuu...poradicu ja na tebi
do te mere da je posledica te sexualne apstinencije razvijanje "fobije" od sexa..
Originally posted by tamanoir
Meni se cini da je uzrok moje sexualne apstinencije zapravo neki blagi oblik asexualnosti koji se pojavio u nekom periodu pre malo vise od godinu dana i koji od onda evoluira najstrashnije, do te mere da je posledica te sexualne apstinencije razvijanje "fobije" od sexa.. Pojma nemam da li je to uobicajeno, "normalno" ili sta vec..
![]()
Originally posted by tamanoir
Ne znam da li je to dobra ili losa stvar..
Originally posted by tamanoirupravo
Vise mi fali ljubljenje, zagrljaj, dodir, paznja i tako to..
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!