Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Kada mi je apstinencija, tj to da ja apstiniram na pameti, bude mi zlo, bas mi bude zlo. Postajem razdrazljiva i boli me glava... Ako potraje, odustajem i od masturbacije.
Ali kada se to desava samo od sebe, usred nekih obaveza i nezainteresovanosti, nemam neki problem.
Korisnikov avatar
By poison
Blago mi se muti u glavi i u smokiju vidim sex :(
Korisnikov avatar
By m..
mene pece kozza od apstinencije
Korisnikov avatar
By hlaefdige
budem jako nervozna, razdrazljiva....pomalo ujedam....svadjalacki sam raspolozena...

ume da se desi i blaga depresija...

.....imam prijatelja koji na prvi pogled zna kakav mi je trenutni sekualni zivot...ne gresi nikad!
By Speculum Columbae
Testosteroni mi užasno rade i pretvaram se polako u čudovište - znoj kreće da mi bude jači nego inače i da se oseća, pa moram da se tuširam i po tri puta dnevno, odlakavim ne mogu da spavam noću. Pun sam čudne energije. Kosa mi se pretvara u nešto između najviše perike Marije Antoanete i spaljenog kokošinjca. Glavobolje. Preznojavanje.
Zvuči odvratno, ali tako je.
Korisnikov avatar
By dharmox
Originally posted by Orlando the Lady

Kada mi je apstinencija, tj to da ja apstiniram na pameti, bude mi zlo, bas mi bude zlo. Postajem razdrazljiva i boli me glava... Ako potraje, odustajem i od masturbacije.
Ali kada se to desava samo od sebe, usred nekih obaveza i nezainteresovanosti, nemam neki problem.
Tako je. :up:
Korisnikov avatar
By Blady
Zato sam stalno bolesna....
:roll:
Ja mislim da je ovo bulsit
Korisnikov avatar
By tamanoir
Meni se cini da je uzrok moje sexualne apstinencije zapravo neki blagi oblik asexualnosti koji se pojavio u nekom periodu pre malo vise od godinu dana i koji od onda evoluira najstrashnije, do te mere da je posledica te sexualne apstinencije razvijanje "fobije" od sexa.. Pojma nemam da li je to uobicajeno, "normalno" ili sta vec..
:puzzle:
Korisnikov avatar
By elektron84
Originally posted by tamanoir

do te mere da je posledica te sexualne apstinencije razvijanje "fobije" od sexa..
Auuu...poradicu ja na tebi :meda:

Kod mene je seksualna apstinencija dobrovoljna pa se posledice ogledaju "samo" u preteranom pricanju o seksu :blush:
Korisnikov avatar
By Torry
Originally posted by tamanoir

Meni se cini da je uzrok moje sexualne apstinencije zapravo neki blagi oblik asexualnosti koji se pojavio u nekom periodu pre malo vise od godinu dana i koji od onda evoluira najstrashnije, do te mere da je posledica te sexualne apstinencije razvijanje "fobije" od sexa.. Pojma nemam da li je to uobicajeno, "normalno" ili sta vec..
:puzzle:

mislim da se donekle pronalazim u ovome
Korisnikov avatar
By tamanoir
Ne znam da li je to dobra ili losa stvar..
Korisnikov avatar
By tamanoir
Pa to sam mislila, trebalo bi da mi je drago sto nisam sama, ali opet je to neko bzvz stanje u kom covek moze da bude, pa je samim tim i bzvz da mi bude drago sto je neko u istom tom stanju, haha.. No, dobro, ovo je samo jedan mali fragment u zivotu, nije nista strashno ili nesto od preterano velike vaznosti, a i ja sam vec nekako vremenom postala cool sa tim.. :D
Korisnikov avatar
By sofia
ja sam isto cool sa tim :cool:

ali nisam cool sa nikotinskom apstinencijom npr...ili cokoladnom...tu vec osecam razne simptome!
Korisnikov avatar
By tamanoir
U sustini, ja nisam zavisna ni od cega, pa nemam nikakve krize.. Tako da, cak i kad je sex u pitanju, ne mogu reci da mi nedostaje, fali ili sta vec kad ga svakako nisam ni imala u tolikoj kolicini da sam mogla da razvijem zavisnost, haha..
Vise mi fali ljubljenje, zagrljaj, dodir, paznja i tako to.. Jebes sex, ljubljenje rules!
No, kad smo vec kod zavisnosti, mislila sam da sam zavisna od interneta, ali bez problema mogu da izdrzim bez njega i po par nedelja, i da NE kriziram..
Korisnikov avatar
By tamanoir
A pa evo, organizovacemo neke zagrljajstvene trojke, nema problema!
Korisnikov avatar
By tamanoir
Pa salih se ja malo, moram nekad i da tresnem, nisam ni ja za 3some..
A opet za 2some treba jos neko..
Ma da mogu, sama bih se sa sobom (i predsobljem) ljubila! :lol:
Korisnikov avatar
By Torry
ne pravim pitanje vise

LOL
Korisnikov avatar
By tamanoir
Hahahaha, e bas me je nasmejalo ovo, sjajnooo hahaha
Korisnikov avatar
By Kittrie
a jel se racuna u apstiniranje ako imas , hmmm, povremene sexualne aktivnosti sa muskim polom (omg, ko da je bitno :zid: ) , ali ne ono full, i nemas orgazam??
Korisnikov avatar
By Kittrie
ali ja se ZAISTA osecam kao da apstiniram. valjda zato sto se ne uzivljavam u to.

recimo da GENERALNO apstiniram :)
Korisnikov avatar
By Tungi
Ne postoji..Apstinencija je stanje autosugestije.:D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!