Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Ajde Vel jednom da se slozim s tobom.

ot:Gledam da se drzim na distanci i od svojih roditelja,da nemam toliko prisan odnos sa njima,zna li ili ne,nisam familijaran tip nikako,a o rodbini,daljim rodjacima,stricevima,tetkama,po majci,ocu,ne bih tek komentarisao.Sto neko rece "od njih gorih dusmana nema" ili se to odnosilo uopste na porodicu(uzu)..Izbegavam svaki odnos sa njima(rodjacima).
Korisnikov avatar
By Vel boy
slichno i ja, ponajvishe jer sam ih sve napustio preko okeana josh pre 13 godina. no, dozvoljavam da su ugodna i pozitivna iznenadjenja moguca i u shiroj porodici te i okolini. do njih je, nije do mene. ne presudjujem ja ni o chijem zivotu, trazim da ne presudjuju ni drugi o mom. ionako, da imaju srca stideli bi se oni shto sam morao bezati u svet da bih bio- samo ostavljen na miru.........
Korisnikov avatar
By lostinspace
Ja sam se danas umalo autovao pred mamom, iako sam prvo planirao da kazem sestri :)

Nesto smo pricali o tome kako sam ja na FB pre odredjenog vremena stavio da sam u vezi, sto je videla cerka njene koleginice, sto je doslo do moje majke. Mislim, nije pisalo s kim sam u vezi (naravno), ali mama mi je tada sva usecerena prisla da me pita s kim sam ja to u vezi. Ja sam se tad iznervirao i rekao da nisam ni sa kim. :)

Danas mi je to nesto spomenula, na sta je meni ispalo, ne znam ni ja zasto stalno ispitujem teren na ovaj nacin i time sebi stvaram cir na zelucu, da nisam stavio da imam devojku nego da sam u vezi. :D Nakon 10-ak sekundi cutanja, dok sam ja skoncentrisano bezao od njenog pogleda, ona mi je rekla: "Pa s kim ces da budes u vezi, ako nije devojka?", retoricki... Na sta sam ja totalno nesigurno promenio temu sa puuuno mucanja. Iskreno, nadam se da kontaju vise. :) Planirao sam da im kazem u septembru, tako, kad dam neke ispite koje sam planirao (savet od bothways-a ;) )

Inace, sestra i njen muz su me pozitivno iznenadili dok smo gledali Simpsonove pre neki dan, neku LGBT epizodu xD Mislim, cista parodija, ali smo kasnije nastavili nesto o gej vencanjima. A u trenutku dok se Petty autovala Marge, ja sam totalno hteo da se autujem. Mada bi to bila losa ideja, jer je sestra do pre par dana bila u devetom mesecu :) ) Kontam da ce joj biti zao kada joj kazem, ali ona mi se retko mesa u zivot, pa kontam da ce joj najteze biti zbog toga sto sam ja prolazio i prolazim. E sad, kakav ce se odnos prema tome ustrojiti u njihovoj porodici, ne znam, ali kontam da ce ipak na kraju biti srbistika - nemoj da dovodis decka/partnera, to avoid questions, mada necu unapred da sudim :)
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Popeye

drama. samo se vise outaj.
cut the crap!
lostinspace, take all the time you need. :opatica: meni je bilo teško da prevalim preko usana kad sam hteo materi reći. a sa ove vremenske distance bih isto mogao da kažem da se outas više, ali jbg ne mere. misim mož da probaš. but it's hard! sooo haaard, ye ye ye so haaaaard, ye ye ye so haaaaard, so haaaard so haaaard so haaaard
Korisnikov avatar
By bothways
Originally posted by lostinspace

Ja sam se danas umalo autovao pred mamom, iako sam prvo planirao da kazem sestri :)

Nesto smo pricali o tome kako sam ja na FB pre odredjenog vremena stavio da sam u vezi, sto je videla cerka njene koleginice, sto je doslo do moje majke. Mislim, nije pisalo s kim sam u vezi (naravno), ali mama mi je tada sva usecerena prisla da me pita s kim sam ja to u vezi. Ja sam se tad iznervirao i rekao da nisam ni sa kim. :)

Danas mi je to nesto spomenula, na sta je meni ispalo, ne znam ni ja zasto stalno ispitujem teren na ovaj nacin i time sebi stvaram cir na zelucu, da nisam stavio da imam devojku nego da sam u vezi. :D Nakon 10-ak sekundi cutanja, dok sam ja skoncentrisano bezao od njenog pogleda, ona mi je rekla: "Pa s kim ces da budes u vezi, ako nije devojka?", retoricki... Na sta sam ja totalno nesigurno promenio temu sa puuuno mucanja. Iskreno, nadam se da kontaju vise. :) Planirao sam da im kazem u septembru, tako, kad dam neke ispite koje sam planirao (savet od bothways-a ;) )
:lol: Ljudi zapravo slusaju moje savete :colorado:

Naravno, take all the time you need. Mislim da u svakom slucaju moras jednom da im kazes. Kad ti budes osetio da treba, to je. I naravno, kad prodju ispiti :D
Korisnikov avatar
By lostinspace
Originally posted by bothways

:lol: Ljudi zapravo slusaju moje savete :colorado:

Naravno, take all the time you need. Mislim da u svakom slucaju moras jednom da im kazes. Kad ti budes osetio da treba, to je. I naravno, kad prodju ispiti :D
Pa bothways, naravno da slusaju, znas da ja gajim veliki respekt prema tvojoj inteligenciji ;)

Ma, da moram im jednom reci, a kontam da je mnogo bolje pre nego kasnije. U svakom slucaju, i ja i mama i tata smo vrlo temperamentni, ja pogotovo, tako da mislim da ce da bude rasprava sve dok se svi ne smore :) Nadam se samo da ce hteti da me saslusaju. :) Brrrr, zima mi kad pomislim na sve to, ali moram to resim :)
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Ja ne verujem ni da ću reći mojima, barem ne dok ne završim fax. Ionako imamo vrlo, vrlo loš odnos, jos da to saznaju, pa da se pozz sa njima 4ever.:shamar:
By str00ja
Originally posted by str00ja

Od sinoc (izgleda da xD) znaju. ...

.
.
.

U neku ruku mi je dosta lakse, ali i strah me je jer ne znam kako ce se dalje odvijati situacija...
Uh... mesec dana od onog mog dugackog posta... Evo ga jos jedan, apdejt, jes da nije nista kraci, ali osecam potrebu...
Svakako se sad lakse dise nego cele te nedelje... Ne pricamo toliko cesto o tome. Mozda svega par puta sa mamom i jednom sa tatom od tada. Od njega sam doziveo i da cujem ono cuveno "bolje da si narkoman, kriminalac ili bilo sta nego 'to' "... Ali ne vredjam se na te prozivke u tim isfilozofiranim metaforama i potencijalima, jer znam da duboko u sebi ne misli tako... Najgore od svega je sto meni "to" u mojoj glavi i dalje nije dibiduz definisano... (Popizdecu ako jos jednom vidim dovodjenje biseksualnosti u pitanje u onoj besciljnoj temi o tome... I ne, nije nam lakse, ni malo, bar meni nije, cak iako uopste nisam "50:50", sto bi neki rekli... ). U nekom momentu su mi oboje plakali, valjda jer ih vec stizu godine i imaju hrpu svojih problema, a ovo ih je na neki nacin dokrajcilo... Vidim ja vec sad da potpunu podrsku i prihvatanje od njih nikada necu dobiti. Valjda ce s vremenom biti bolje, vec donekle i jeste... Mozda mi se samo cini jer i ne pricamo toliko o tome.

Koliko god ja zeleo da budem nezavisan od njih i samostalan, u mojim godinama to je i dalje jako tesko izvodljivo, bar u mojim okolnostima. Zato verovatno nisam ni svestan koliko treba da budem srecan jer nije bilo nikakvih ekstremnih solucija, pretnji, "lecenja", izbacivanja iz kuce i slicno. Znam da me isuvise vole za tako nesto, ali znam i da sam ih povredio i razocarao, i mislim da ih od moje seksualnosti u celoj toj prici vise "vredja" i brine moja neodlucnost po pitanju eventualnog bracnog i porodicnog statusa u buducnosti (sto je meni paradoksalno, s obzirom na moje godine sada, ne samo da ne razmisljam o tome, nego nisam ni sam siguran, i rekoh im da ne mogu ni sebi ni njima da "obecam zenidbu i porodicu"...) Mozda bih se osecao krivim da su u pitanju neka moja dela, ali ovo nisu dela, ovo je moja priroda, ono sto jesam, i ja sam im rekao da ne mogu protiv sebe; iskreno se nadam da su bar to razumeli. Za mamu mi se cini da je bar delimicno prihvatila, ne shvata to kao bolest, ali se jako brine generalno po pitanju mojih buducih iskustava u svemu "tome". Za tatu ne znam, cini mi se da se i dalje preispituje u sebi, ali ne pokusava da menja i "leci", a to je prvo sto sam ih zamolio kada sam im priznao... To bi me unistilo i ubilo u pojam.

S oboma komuniciram normalno, kao i uvek, ali uvek primecujem tu neku "malu" ali konstantnu teskobu u vazduhu. Donekle se osecam oslobodjeno sto sam im rekao, ali sumirano, mislim da ipak nije trebalo da im kazem, bar ne jos dugo, mada nisam imao kud, pomenuh da su bukvalno izvukli sami te reci iz mene... Voleo bih sa njima da pricam vise o svemu tome, da ih informisem koliko mogu i znam, ali znam da bi im to, makar za sada, cinilo samo gore, i nemam snage za tako nesto. S jedne strane, oni su relativno konzervativni, na granici sa homofobijom, dok s druge strane, u ovih mesec dana, naslo se x konkretnih situacija, pitanja, desavanja i problema koja su i meni, a sto je bitnije i njima, prosto isplivale kao bitnije od moje seksualnosti, i zbog toga mi je drago. Ako nista, mogu da primetim da za njih bar nisam peder koji je njihov sin; ipak sam njihov sin, koji je, izmedju ostalog, peder... Ili sta vec.
Korisnikov avatar
By Madonna
nemoj se kajati što si im rekao, nisi kriv ni za šta i jedan :hail: 4 u
By str00ja
Fala na podrsci vas dvoje :grouphug: :) (a ovde 4oro, lol) Svakako nemam zivaca da krivim i preispitujem sebe, previse sam to radio u proslosti, pa mi se smucilo... Trudicu se i trudim se da budem svoj, prirodan i generalno frendli prema svima, a naravno u ovom slucaju pre svega strpljiv i neusiljen sa roditeljima. U sustini su i oni ok, sa svom svojom nefleksibilnoscu, i nemam ni na sta krupno bas da kukam po ovom pitanju. Ali je svakako sve to bio jedan ogroman stres i korak za mene i ogroman stres i neprijatni "zalogaj" za njih. Videcemo sta ce vreme pokazat :) Hvala vam, koliko-toliko znaci :kiss:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Svarice i oni to, taman dok i ti svaris.. Svi zajedno prolazite proces prihvatanja tebe :)
By Speculum Columbae
Strujo, svaka čast za hrabrost, zaista. Ovakvi postovi mi ulepšaju veče.
Zarašće i njihove "rane" vremenom i prihvatiće te - ako ništa, barem u sebi i protiv svih svojih stavova, jer ljubav uvek pobedi predrasude.
A ti ćeš vremenom naći svoju sreću i srodnu dušu :)
Korisnikov avatar
By Srklet
@strooja: meni se cini da je to proslo dobro i da ide dalje dobro. slicno je bilo i s mojima.

no, kljucna je ova recenica koju si napisao: " Ako nista, mogu da primetim da za njih bar nisam peder koji je njihov sin; ipak sam njihov sin, koji je, izmedju ostalog, peder... Ili sta vec." to nije nista, nego je mnogo i budi sretan sto je tako.

inace, mnogi u cijeloj toj drami outanja zaborave na to da roditelje ne trebaju ostaviti same u svemu. treba razgovarati, informirati itd. mrtva tišina nikome nece pomoci.

p.s.
pamti njihove histericne provale, koje ti sada sigurno jako smetaju. kasnije postanu jako zabavne anegdote. :D

mama (ulazi u sobu sva uzbudjena): obecaj mi jednu stvar!
ja (zbunjeno): šta?
mama: da nećeš završiti s bravarom!
ja (i dalje zbunjen): a zasto bih zavrsio s bravarom?
mama: pa sta ja znam, kako je to kod vas, dal se vi uopce mozete kontrolirati s drugim muskarcima! tko zna sta ce se tebi svidjati!
ja (kolutajuci ocima): prvo, nije se neki veliki problem kontrolirati. drugo, sta fali bravarima, i tito je bio bravar? :D
mama (pizdi): ozbiljno ti govorim!
ja: o boze, znas koliki sam snob, nema sanse da cu ja ikada biti u vezi s bravarom.
Korisnikov avatar
By idiotcide
Moja je mater svojevremeno Zagreb nazivala "leglom pederskog zla". :love:
By str00ja
@uni - upravo, bas se to desava. Znam sigurno da meni prihvatanje bliskih ljudi ide bolje nego njima, ali valjda (ce) i oni (da) napreduju tu. Mislim moja je bar parola da ljude koje volim ne menjam jer ih fakat volim takve kakvi su :)

@Dante - u tvom postu se nalazi sve sto bih u ovom momentu mogao da pozelim, znaci nista mi vise po tom pitanju ne treba :) I meni je ovaj tvoj post ulepsao dan, ali zaista :)

@Popeye - da, kad sumiram, jeste sve ispalo zapravo skroz fino, mislim, niko nije dobio nervni slom, niko mi nista ne zabranjuje, niko ne odbija komunikaciju sa mnom, sve je u redu i dobri su prema meni, cak i kad sednemo da pricamo o tome, a drugo je sta oni misle o tome, to ce se, nadam se, menjati. Pritom, sinoc smo se posvadjali oko toga koje voce je zdravije i optimalnije za jelo, ali najbukvalnije svadjali, i ja koji kao umoran i naljucen odlazim u sobu jer necu vise da se raspravljam, a vamo osmeh od uva do uva sto se zapravo u celoj prici svadjamo oko TAKO BANALNIH i totalno levih stvari :lol: I generalno se mnogo vise sporeckavamo oko drugih situacija i pitanja nego oko mene.
I Lol za bravar situaciju xDDD I ja samo cekam slicne provale :D

@idiotcide: i moj cale je odma okrivio to sto sam u velikom gradu, i internet, pa kao vi se tu svi medjusobno bodrite i podrzavate, zamisli da si rodjen u nekom selu, bez kompjutera... :rolleyes: (ma de je onaj sto prevrce ocima xD) :P

Hvala vam na lepim, a realnim recima :)
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Originally posted by Dante

Strujo, svaka čast za hrabrost, zaista. Ovakvi postovi mi ulepšaju veče.
Zarašće i njihove "rane" vremenom i prihvatiće te - ako ništa, barem u sebi i protiv svih svojih stavova, jer ljubav uvek pobedi predrasude.
A ti ćeš vremenom naći svoju sreću i srodnu dušu :)
Indeed :up:
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by str00ja
i mislim da ih od moje seksualnosti u celoj toj prici vise "vredja" i brine moja neodlucnost po pitanju eventualnog bracnog i porodicnog statusa u buducnosti
ja sam ubeđen da je većini roditelja to rak rana. nekako nisam čuo da su se roditelji u prvom naletu šoka interesovali za neke lične probleme i dileme svoje dece; tipa kada si to saznao, tj. od kada, kakvih si problema imao, jel si već imao dečka, seks, da li si se zaštitio, zbog toga si ti onda reagovao onako, sad mi je jasno ovo ili ono, jel si imao problema, kakva su ti iskustva sa društvom, kome si još rekao, jel si se baš zaljubio itd...već im je udarna tema i tragedija što nećeš imati svoju porodicu a oni unučiće, a neretko i šta će komšije reći.
By Invigilator
Ne smem vise da citam sve komentare - neki su bas moving :(
Moja majka je potpuno prihvatila (7-8 meseci proslo od outovanja) i zbog toga sam srecan, brat se ponasa normalno sa mnom a pravi se lud i dalje iako zna (negde ne moze to da pojmi i verovatno nikada nece u potpunosti), otac ne zna i ne sme da zna (skoro je izrazio gnev povodom parade ponosa - inace veliki vernik i rusofil - you get the picture)
Korisnikov avatar
By Vel boy
sorry to break the news, ali otac ti je velki religiozista, ne vernik. postoji znachajna razlika.
puna podrshka tebi Invigilator! :)
Korisnikov avatar
By Tungi
str00jo,drago mi je zbog tebe:)

@Invigilator

Sto se mog brata tice,vise je gay friendly nego ja sam.Sto nekad nervira.Popeyevski tip-"outovanje ili smrt" :D
Nikad me nije pitao,a zasto ovako ili onako...Sasvim normalno.I ponosan sam na njega,kao i on na mene.Sto se roditelja tice,cale je uvek bezao od krupnih pitanja i problema,ni ovo ga ne bi interesovalo i ne vidim nesto ni razlog zasto bih mu i rekao,al' opet sam ubedjen da nista nece promeniti stvar.Majka je vec drugacija i liberalnija.
By Invigilator
Tungi imao si srece sa bratom :) Moj nije los, mogao je da bude i mnogo gori, prema meni je isti kao i pre, ali taj deo mog zivota se pravi da ne postoji. Barem je prestao da me pita kada cu da nadjem devojku :)

Vel boj, ta rec mi je falila u vokabularu! Religiozista - hehe, svidza mi se. You live and learn :)
By sony1234
Skoro sam se posvađao sa kevom, u svađi mi je rekla da sam najobičnija pederčina.

i udario sam je...po prirodi sam agresivniji nego što treba
(žao mi je, )

ne znam odakle joj pomisao da me nazove pederčinom, ja sam inače bi (ali joj ni to nisam rekao).
Korisnikov avatar
By Elena
Ja sam malo matorija od većine ovde a moji znaju recimo od kako sam završila fax. Maltene u isto vreme sam priznala njima i sebi i to je bilo pre nego što sam našla prvu ribu. Nikada me nisu osuđivali, kažu da je to moja odluka, da neće da se petljaju, da je bitno da je meni lepo blablabla ....... oboje žive u drugom gradu i nemam pojma da li su nešto pričali meni iza leđa (ili eventualno krivili jedno drugo pošto su razvedeni od kako znam za sebe) ali predamnom se oboje ponašaju kao da je sve kul. Uopšte mi nije bilo teško da im kažem jer znam da su liberalni (možda i liberalniji od mene) a pritom me je bolelo uvo kako će odreagovati, da im se nije svidelo svejedno bih terala po svom a drugo dete nemaju :lol: A izborom žene su oduševljeni, zovu je češće nego mene, kad god dođu u Beograd traže odmah nju da vide, ljubomorna sam :cvetduga: :lol:
Korisnikov avatar
By inga
Ne znaju i ne planiram da im kažem, bar dok ne počnu da traže unuke.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by sony1234

Skoro sam se posvađao sa kevom, u svađi mi je rekla da sam najobičnija pederčina.

i udario sam je...po prirodi sam agresivniji nego što treba
(žao mi je, )

ne znam odakle joj pomisao da me nazove pederčinom, ja sam inače bi (ali joj ni to nisam rekao).
Digao si ruku na majku? :shok: Ovo josh nisam cuo nigde...
Koliko meni moja kaze pederu, a nema pojma nista... Ja jos iz zajebancije kazem "a sta ako jesam", ona povileni... :lol:
Shalu na stranu, caletu sam priznao... I drago mi je sto je to prihvatio (recima "ti si mi sin, volim te kakav god da si, samo da nisi narkos"), mada smo o tome samo jednom pricali i nikad vishe.
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 51
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!