Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by stauPo mom misljenju ti bi trebalo da taj bes koji imas pametno upotrebis i da odes dole kao bombas samoubica umesto sto gubis vreme ovde na forumu. Sta cekas?
А шта би по твом мишљењу требало да урадимо?
Originally posted by Tungi
Ne verujem da cu biti sposoban da pitam,a tek da mu uzvratim posle lobotomije.
Originally posted by J...Krajnje nekorektan odnos prema drugačijem mišljenju.
Originally posted by stauPo mom misljenju ti bi trebalo da taj bes koji imas pametno upotrebis i da odes dole kao bombas samoubica umesto sto gubis vreme ovde na forumu. Sta cekas?
Originally posted by Sheytanne, vec krajnje pragmatican savet...
Originally posted by horus.Što se onda čudite kada je isto tako "pragmatično" pet odsto gradjana spremno da primeni i nasilje nad LGBT osobama,a skoro svaki peti je spreman da podrži ili opravda nasilje nad istopolno orijentisanim osobama.
![]()
Originally posted by Sheytan
Što se onda čudite kada je isto tako "pragmatično" pet odsto gradjana spremno da primeni i nasilje nad LGBT osobama,a skoro svaki peti je spreman da podrži ili opravda nasilje nad istopolno orijentisanim osobama.
Što se onda čudite kada je isto tako "pragmatično" pet odsto gradjana spremno da primeni i nasilje nad LGBT osobama,a skoro svaki peti je spreman da podrži ili opravda nasilje nad istopolno orijentisanim osobama.
Originally posted by J...Kada istrgneš - nema, ali ako pogledaš na šta se takav odgovor odnosio, ima i te kako. No, nema potrebe sada pitanjima položaja GLBT osoba u Srbiji da opterećujemo i ovu temu.
A sta to sad uopste ima veze s Kosovom i poginulima i temom?
Originally posted by Sheytanda nisi malo puno hronoloshki izvrnuo to?
Originally posted by horus.Što se onda čudite kada je isto tako "pragmatično" pet odsto gradjana spremno da primeni i nasilje nad LGBT osobama,a skoro svaki peti je spreman da podrži ili opravda nasilje nad istopolno orijentisanim osobama.
![]()
Originally posted by 2kune
pa sad... radi se o jednoj bombi... jednu bombu obično baca jedna osoba... zašto nitko ne razmotri mogućnost da je tu bombu bacila nekakva osobnost nalik na stvorenje s nickom 'stau'? mislim, i luđe su se stvari događale kad su muslići sami sebe gađali po Sarajevu ili kad su ustaše u Dubrovniku palili gume...![]()
ili, popularnije napisano za one koji vole nježnije: zbog čega je Savet bezbednosti UN Srbije tako siguran da se radi o albanskom terorističkom činu? zbog čega je Savet bezbednosti UN Srbije tako siguran da je jedini pravi uzrok Plana za sever Kosova? sasvim sam siguran da je razlog tolike sigurnosti saveta bezbednosti UN Srbije upravo taj što su izrazili najdublje saučešće porodici doktora Mesuda Džekovića. to u potpunosti povlači spomenute konsekvence.
nadam se kako me dežurni srbocentrični nacisti neće razočarati u pronalaženju ustaške prakse u mojim riječima bez obzira što one nikako ne znače da dotični teroristički čin nije izvršio kosovski albanac nadrkan zbog neostarivanja plana za sjever Kosova...
![]()
Originally posted by TungiNe bulazni.
Da,Srbija je bila izuzetak u svemu,pa najebala.
Originally posted by J...O, ima i to poprlicno. Sve je to jedan narod a licemerje nam je u genima.
A sta to sad uopste ima veze s Kosovom i poginulima i temom?
Originally posted by Hans_87pa to je kosovsko stanovnistvo, samo su (slucajno) po nacionalnosti srbi.
Originally posted by TungiNe bulazni.
Da,Srbija je bila izuzetak u svemu,pa najebala.
Sve i da je Srbija priznala Kosovo, duznost je da mi kao drzava uticemo na zastitu sopstvenog stanovnistva.
Originally posted by PopeyeЗа то би вероватно неко ко није педер требало да се потресе због претњи, батина...итд, јел тако? Или треба и њих да боли дупе?
i couldn't care less.hrvati u somboru?
![]()
pa to je srbijanski problem (ako jest, pojma nemam), sta mene briga za BILO KOJI KURAC koji se događa u srbijanskoj provinciji...
Originally posted by Hans_87nije problem sto srbija zeli stititi svoje nacionalne interese, nego sto je spektakularno nesposobna u tome. nema toga nacionalnog interesa u zadnjih 20 godina koji srbija nije spušila na vlastitu štetu (zanemarimo stetu koju je nanijela drugima!). pa mi se nekako čini da bi za građane srbije bilo mnogo bolje da srbija konacno prestane stititi svoje interese, jer tim unistava zivote ljudi, a i srba među tim ljudima.
![]()
Klasicna maksima VAS Hrvata bilo da ste gay ili niste: Kada mi iz Srbije malo pocnemo da stitimo sebe i svoje interese na bilo koji nacin, kod VAS preko Dunava je to srpski nacionalizam.
Originally posted by Popeye
Originally posted by Hans_87nije problem sto srbija zeli stititi svoje nacionalne interese, nego sto je spektakularno nesposobna u tome. nema toga nacionalnog interesa u zadnjih 20 godina koji srbija nije spušila na vlastitu štetu (zanemarimo stetu koju je nanijela drugima!). pa mi se nekako čini da bi za građane srbije bilo mnogo bolje da srbija konacno prestane stititi svoje interese, jer tim unistava zivote ljudi, a i srba među tim ljudima.
![]()
Klasicna maksima VAS Hrvata bilo da ste gay ili niste: Kada mi iz Srbije malo pocnemo da stitimo sebe i svoje interese na bilo koji nacin, kod VAS preko Dunava je to srpski nacionalizam.
![]()
evo, uzmimo bas ovaj konkretan primjer.![]()
srbima na kosovu ce biti bolje cim prije prihvate politicku realnost i prestanu se nadati da im srbija ikako moze pomoci. JER OCITO NE MOZE. da je srbima (poput tebe) doista stalo do tih ljudi i da se uzimaju u obzir njihovi interesi, odavno bi im se savjetovalo da se ukljuce u rad kosovskih institucija itd. ovako ti ljudi na kosovu sluze beogradskoj politici za marketing i ljudima poput tebe, da im hrane nemocni i promaseni nacionalizam.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!