Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By mmiki
Ja bas navijam za Zvonarevu...
U nekoliko navrata duz karijere je igrala bas sjajno (kao sto je situacija i na ovom Wimbledonu) a tako joj fale najveci rezultati. Da se ja pitam, nekoliko Guzaninih bi rado podelio Dementievoj, Safinoj, Jeji, Zvonarevoj...
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Seaman

JJ ni kriva ni duzna skace na drugo mjesto :yay:
:yay: A onda osvaja US open i biva 1. :lol:

Mislim, singi i ja imamo dogovor - vencavamo se kad JJ osvoji GS titulu. Do tada se i ne upoznajemo.
Korisnikov avatar
By Oziris
:lol:

Pa sigurno su joj vece sanse na US Open-u... Tj. ako ne bude bila u delu zreba gde i Clijsters, Serena i Stosur.

Da, i Henin.
By Ulix
Originally posted by mmiki

Ja bas navijam za Zvonarevu...
U nekoliko navrata duz karijere je igrala bas sjajno (kao sto je situacija i na ovom Wimbledonu) a tako joj fale najveci rezultati. Da se ja pitam, nekoliko Guzaninih bi rado podelio Dementievoj, Safinoj, Jeji, Zvonarevoj...
Kako nema rezultate, pa ima 11 titula? Osvojila je i Indian Wells, to je skoro kao GS, baš velika titula.
To što Zvonareva igra dobro dva meseca godišnje, ne znači da sad treba da osvoji Vimbldon zbog toga. :kosa:
Korisnikov avatar
By Dina
Jutros gledala Martinu Hingis i Anu Kurnjikovu u dublu, a posebno sam srecna jer sam javila Mazi da igra njegova princeza... Nije mogao da veruje, mislio neki stari snimak...

Pironkova :love: :love: :love: Ako znate kad sutra igra napisite... nadam se da necu propustiti zbog posla :molise:
By Ulix
Upućen je Nolu, koga veoma volim. Primetila sam gledajući njegove mečeve da ima problema sa disanjem i to ne na početku meča već posle jednog sata odprilike. Palo mi je na pamet, možda zvuči suludo, ali kao da mu neko u peškire prska jake alergene, istresa ambroziju npr. Posle sata brisanja tim peškirima on ne lići više na sebe... Nole, ili ako neko ima vezu tel. ili drugo sa njim ne koristi peškire za koje ne znaš čim su oprani, naprskani i ko ih je i čime tretirao. Tvoja obožavateljka.
(Milka, 29. jun 2010 22:29)

:roflmao:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Ulix
To što Zvonareva igra dobro dva meseca godišnje, ne znači da sad treba da osvoji Vimbldon zbog toga. :kosa:
Pa kad svake godine, bar dva puta, ima neku užasnu povredu.
Sirotica.
Bilo bi sjajno kad bi ona osvojila.
Korisnikov avatar
By IriS

Upućen je Nolu, koga veoma volim. Primetila sam gledajući njegove mečeve da ima problema sa disanjem i to ne na početku meča već posle jednog sata odprilike. Palo mi je na pamet, možda zvuči suludo, ali kao da mu neko u peškire prska jake alergene, istresa ambroziju npr. Posle sata brisanja tim peškirima on ne lići više na sebe... Nole, ili ako neko ima vezu tel. ili drugo sa njim ne koristi peškire za koje ne znaš čim su oprani, naprskani i ko ih je i čime tretirao. Tvoja obožavateljka.
(Milka, 29. jun 2010 22:29)

:roflmao:
:rotflmao:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Marvin
Sirotica.
i ja volim Zveru. nisi jedini :mazi:

ali ne bih volela da osvoji W. volela bih da to bude arogantna guzata beštija :cheer: :serena1:
By Ulix
Originally posted by IriS
Sirotica.
i ja volim Zveru. nisi jedini :mazi:

ali ne bih volela da osvoji W. volela bih da to bude arogantna guzata beštija :cheer: :serena1:
Ako ne želim da osvoji GS ne znači da je ne volim. Samo ne želim da osvoji GS. Isto je i sa Dinarom. :)
Korisnikov avatar
By IriS
jeste. mi ne volimo samo dugovratu kozu Dementievu :pljuje:
Korisnikov avatar
By Marvin
A aj kad već ćakulamo, zašto nju ne volite?

:tenis: Adljična!!!
By Ulix
Sad već vidim kako bi Nole mogao da osvoji ovaj turnir. Ako odigra ovako kako je danas igrao i protiv Berdiha, mislim da je favorit za pobedu, i ako mu nekako Nadal padne u finalu, biće odlično. :snob:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ole :hiphip:

Po listi na onom blogu Tenis Srbija Đoković mu sada ispadne drugi na listi?
Korisnikov avatar
By sing&dunum

Ispala Federer! :hyper: :cheer:

:shamar: :durenje:

:placko:

Jos jedno 1/4 finale na GS-u kobno... :sigh:

Jelte, kolika ce mu biti penzija? :trep:

:smeh: :wundy:

Sad kad nema Rogera, nek' Nole osvoji turnir. :cheer:

Stvarno mu je vreme za 2. GS! :zastava:

Valjda ce Rafa da poklekne pred Soderlingom. :fige: Jedina situacija kad navijam za njega je kada igra protiv Rafe... :giggle:

Pitam se zasto medj' gejevima Rafa nije toliko popularan (i drago mi je zbog toga, glorifikujemo um nad snagom)... :giggle: Kao, trebalo bi da je suprotno, ako se uzmu neki klishee koji su zastupljeni u nasoj grupici... Ono - mishitji, plochice (rende:smeh: ), bicepsi... :lol:

Edit

Spliff me upravo demantova'! :lol:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
E, da. Moram da priznam i to da me nervira Soderlingova oholost kada igra protiv Rafe! :shamar:

Mislio sam da je to bilo samo na RG-u u finalu, ali primecuje se i u ovom mechu... :roll:

Cepa loptice k'o topovsku djulad ka Rafi... :roll:

Ne znam, onda ne navijam za njega. :evil:
Korisnikov avatar
By spliff
znash shta singi
sviraj sviraj, pa za pojas zadeni...

dosadio je vala i bogu i ljudima
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Mis'im da je je dosadio jedino ljudima... :giggle:

A Bog ce takav talenat podariti jos po kojem teniseru, u buducnosti... :smug:

I kako to obichno biva (medj' ljudima), bice ponovo ovencan slavom i ponosom - kad umre... :roll:
Korisnikov avatar
By Lunja
Moram da citiram Marvinelu:
Originally posted by sing&dunum
Originally posted by Oziris

Nego, kakve su to price da ce Nadal na No.1 ako osvoji RG?

Zar je moguce da ce Federerovo ispadanje i Nadalovo osvajanje anulirati razliku od 3200 poena???

:nazalost:

A zamisli tek Wimbledon, gde Nadal brani 0 poJena a Federer svih 2.000... :drama:

:sigh:
Tako tako...
Iš niz lestvicu... iš iš :mete:
^^

Ne mogu da verujem da Federeru fali SAMO 1 nedelja da obori Samprasov rekord. :pokazuje:
By Ulix
Oooo daaaaa. Samo sedam dana. :giggle: :evil:
By Ulix
Federerov intervju:

Q. I wonder if you think this might be his year, given some of the really threatening players haven't been doing so well this year.

ROGER FEDERER: Yeah, I mean, true, Rafa played terribly lately; Soderling is not a threat either. He's got an easy ride to this victory, that's for sure. Djokovic can't play tennis anymore it seems like.

Got to make your own work, please. Respect the players. Obviously Andy is a fantastic player and he's got all the chances to win here. We all know that.

---------------------------------------------------

:katemoss:
Korisnikov avatar
By Marvin
Juuuuuuuuuu!

Sram da ga bude!
Da ga sram bude!
Više ni jednu pobedu ne imao! :vudu:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!