Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Seaman
JJ ni kriva ni duzna skace na drugo mjesto![]()
Originally posted by mmikiKako nema rezultate, pa ima 11 titula? Osvojila je i Indian Wells, to je skoro kao GS, baš velika titula.
Ja bas navijam za Zvonarevu...
U nekoliko navrata duz karijere je igrala bas sjajno (kao sto je situacija i na ovom Wimbledonu) a tako joj fale najveci rezultati. Da se ja pitam, nekoliko Guzaninih bi rado podelio Dementievoj, Safinoj, Jeji, Zvonarevoj...
Originally posted by UlixPa kad svake godine, bar dva puta, ima neku užasnu povredu.
To što Zvonareva igra dobro dva meseca godišnje, ne znači da sad treba da osvoji Vimbldon zbog toga.![]()
Originally posted by Ulix
Upućen je Nolu, koga veoma volim. Primetila sam gledajući njegove mečeve da ima problema sa disanjem i to ne na početku meča već posle jednog sata odprilike. Palo mi je na pamet, možda zvuči suludo, ali kao da mu neko u peškire prska jake alergene, istresa ambroziju npr. Posle sata brisanja tim peškirima on ne lići više na sebe... Nole, ili ako neko ima vezu tel. ili drugo sa njim ne koristi peškire za koje ne znaš čim su oprani, naprskani i ko ih je i čime tretirao. Tvoja obožavateljka.
(Milka, 29. jun 2010 22:29)
![]()
Originally posted by Marvini ja volim Zveru. nisi jedini
Originally posted by UlixPa kad svake godine, bar dva puta, ima neku užasnu povredu.
To što Zvonareva igra dobro dva meseca godišnje, ne znači da sad treba da osvoji Vimbldon zbog toga.![]()
Sirotica.
Bilo bi sjajno kad bi ona osvojila.
Originally posted by IriSAko ne želim da osvoji GS ne znači da je ne volim. Samo ne želim da osvoji GS. Isto je i sa Dinarom.
Originally posted by Marvini ja volim Zveru. nisi jedini
Sirotica.
Bilo bi sjajno kad bi ona osvojila.
![]()
ali ne bih volela da osvoji W. volela bih da to bude arogantna guzata beštija![]()
![]()
Originally posted by Ulix
Ispala Federer!![]()
![]()
Originally posted by spliffMudro zboriš spliffe.
dosadio je vala i bogu i ljudima
Originally posted by Marvin
Originally posted by sing&dunumTako tako...
Originally posted by Oziris
Nego, kakve su to price da ce Nadal na No.1 ako osvoji RG?
Zar je moguce da ce Federerovo ispadanje i Nadalovo osvajanje anulirati razliku od 3200 poena???
![]()
A zamisli tek Wimbledon, gde Nadal brani 0 poJena a Federer svih 2.000...![]()
![]()
Iš niz lestvicu... iš iš![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!