Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by DirrtyViš kako je bolje biti peder.
Čak sam i gledao drugo poluvreme utakmice, i uživao sam kada smo počeli da ih primamo.
Originally posted by PlasticBrainnaprotiv, ekipa nije imala bolji nastup odavno :]] ličili su na jednu mrtvu, tromu, penzionersku ekipu, ali na ekipu, jebiga, do jaja. samo realizacija.. bez komentara, hebem ti tim u kome je došlo do toga da pantelić postiže golove [uporediti njegov odnos utakmice/golovi i npr pikeov, a pike je madafakin defanzivac prim.aut]
Zasluzeno izgubljeno![]()
Ne mozes promasiti sve ono u 1. poluvremenu i ocekivati da ti se nece obiti o glavu.
I opet se videlo da Srbija cim primi 1. pogodak, raspada se svaki koncept igre.
Vec su poceli da lincuju sudiju zbog nepostojeceg penala u 90. minutu.
Od penala ni P. Vidic mu odbio loptu na ruku, covek bio ledjima okrenut, nije video ni Vidica, ni loptu. Bitna je namera, a namere nema.
Sada ce se opet ispevati nekakvi mitovi o kradji i nepravednom ispadanju. Smesno.
Originally posted by PlasticBrain:]]
Upravo je najveca zalost u tome sto su igrali prilicno dobro. Makar je delovalo dobro. Ali sta to vredi, ako ne postignes gol iz 10 super prilika. Ako ne mozes ugurati loptu u gol, onda se jebi i mars kuci.
Izvesni strucnjaci su izjavili da je to slucaj sa tim igranjem rukom. Mada mi nije ni bitno.
Umesto da su na poluvreme otisli sa 3:0, oni skacu za penal u 90min. i nadaju se nekom crvenom protivnickog igraca. Ma sta je to.
Originally posted by ultraviolet
Originally posted by PlasticBrainnaprotiv, ekipa nije imala bolji nastup odavno :]] ličili su na jednu mrtvu, tromu, penzionersku ekipu, ali na ekipu, jebiga, do jaja. samo realizacija.. bez komentara, hebem ti tim u kome je došlo do toga da pantelić postiže golove [uporediti njegov odnos utakmice/golovi i npr pikeov, a pike je madafakin defanzivac prim.aut]
Zasluzeno izgubljeno![]()
Ne mozes promasiti sve ono u 1. poluvremenu i ocekivati da ti se nece obiti o glavu.
I opet se videlo da Srbija cim primi 1. pogodak, raspada se svaki koncept igre.
Vec su poceli da lincuju sudiju zbog nepostojeceg penala u 90. minutu.
Od penala ni P. Vidic mu odbio loptu na ruku, covek bio ledjima okrenut, nije video ni Vidica, ni loptu. Bitna je namera, a namere nema.
Sada ce se opet ispevati nekakvi mitovi o kradji i nepravednom ispadanju. Smesno.
prema novim 'pravilima' kakogod nema više 'namere' i 'nenamere', svako igranje rukom se kažnjava i svako treba da se kazni opomenom. što se, ofskroz, ne primenjuje u potpunosti. i kad pogledaš, jeste da nismo mogli ubaciti gol fakin gani, ali protiv srbije 2x sviraše penale, čini mi se, zbog igranja rukom. dokaži ti sad da su kuzma i vidić igrali namerno rukom :]true. true.
mogao je bez problema suditi penal![]()
Originally posted by starsailornavijam i ja za meHiko ali ne vredi
viva la mexico, viva la frida !!!
![]()
Originally posted by Kragi
![]()
![]()
Originally posted by Sanja Steppenwolfinu ala je fora navijati za favorite i cinjenicno bolje a nas tesiti
![]()
![]()
![]()
pa jbt nemce smo cak i mi pobedili![]()
navijacu za argentinu![]()
Originally posted by PopeyeJeste. A ceo world cup je u tom trenutku bio kao WWII: The French surrendered early the Americans turned up late leaving England to fight the Germans.
engelska vs. njemacka je bila genijalna utakmica.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!