Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

svetsko prvenstvo u fudbalu 2010

ne interesuje me
17
31%
ne prolazimo grupu
14
25%
1/8
13
24%
1/4
5
9%
1/2
1
2%
finale
1
2%
pobeda
4
7%
Korisnikov avatar
By Galadriel
Stigla sam da odgledam samo kraj. Baš mi ih je bilo žao. :sigh:
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by Dirrty

Čak sam i gledao drugo poluvreme utakmice, i uživao sam kada smo počeli da ih primamo.
Viš kako je bolje biti peder.
Strejtaši ne kapiraju taj užitak primanja.
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Zasluzeno izgubljeno :)
Ne mozes promasiti sve ono u 1. poluvremenu i ocekivati da ti se nece obiti o glavu.
I opet se videlo da Srbija cim primi 1. pogodak, raspada se svaki koncept igre.

Vec su poceli da lincuju sudiju zbog nepostojeceg penala u 90. minutu.
Od penala ni P. Vidic mu odbio loptu na ruku, covek bio ledjima okrenut, nije video ni Vidica, ni loptu. Bitna je namera, a namere nema.
Sada ce se opet ispevati nekakvi mitovi o kradji i nepravednom ispadanju. Smesno.
By mythe
dogodilo se onoga cega su se mnogi pribojavali, igraci Srbije su bili motivisani protiv najjacih (Nemacke), ali su se opustili protiv Australije i posebno Ghane, isli su logikom "lako cemo" i to im se osvetilo. Tipican balkanski mentalitet, pobedili pancere a izgubili od kengura i babuna.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Originally posted by PlasticBrain

Ne mozes promasiti sve ono u 1. poluvremenu i ocekivati da ti se nece obiti o glavu.

Od penala ni P. Vidic mu odbio loptu na ruku, covek bio ledjima okrenut, nije video ni Vidica, ni loptu. Bitna je namera, a namere nema.
Sada ce se opet ispevati nekakvi mitovi o kradji i nepravednom ispadanju. Smesno.
naprotiv, ekipa nije imala bolji nastup odavno :]] ličili su na jednu mrtvu, tromu, penzionersku ekipu, ali na ekipu, jebiga, do jaja. samo realizacija.. bez komentara, hebem ti tim u kome je došlo do toga da pantelić postiže golove [uporediti njegov odnos utakmice/golovi i npr pikeov, a pike je madafakin defanzivac prim.aut]

prema novim 'pravilima' kakogod nema više 'namere' i 'nenamere', svako igranje rukom se kažnjava i svako treba da se kazni opomenom. što se, ofskroz, ne primenjuje u potpunosti. i kad pogledaš, jeste da nismo mogli ubaciti gol fakin gani, ali protiv srbije 2x sviraše penale, čini mi se, zbog igranja rukom. dokaži ti sad da su kuzma i vidić igrali namerno rukom :]
mogao je bez problema suditi penal :novine:
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Upravo je najveca zalost u tome sto su igrali prilicno dobro. Makar je delovalo dobro. Ali sta to vredi, ako ne postignes gol iz 10 super prilika. Ako ne mozes ugurati loptu u gol, onda se jebi i mars kuci.

Izvesni strucnjaci su izjavili da je to slucaj sa tim igranjem rukom. Mada mi nije ni bitno.
Umesto da su na poluvreme otisli sa 3:0, oni skacu za penal u 90min. i nadaju se nekom crvenom protivnickog igraca. Ma sta je to.
Korisnikov avatar
By ultraviolet

Upravo je najveca zalost u tome sto su igrali prilicno dobro. Makar je delovalo dobro. Ali sta to vredi, ako ne postignes gol iz 10 super prilika. Ako ne mozes ugurati loptu u gol, onda se jebi i mars kuci.

Izvesni strucnjaci su izjavili da je to slucaj sa tim igranjem rukom. Mada mi nije ni bitno.
Umesto da su na poluvreme otisli sa 3:0, oni skacu za penal u 90min. i nadaju se nekom crvenom protivnickog igraca. Ma sta je to.
:]] :bouncy:
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by ultraviolet

naprotiv, ekipa nije imala bolji nastup odavno :]] ličili su na jednu mrtvu, tromu, penzionersku ekipu, ali na ekipu, jebiga, do jaja. samo realizacija.. bez komentara, hebem ti tim u kome je došlo do toga da pantelić postiže golove [uporediti njegov odnos utakmice/golovi i npr pikeov, a pike je madafakin defanzivac prim.aut]

Protiv Gane nisu licili ni na sta. Protiv kengura su bili...divni. Prvo poluvreme.

Ali nisam mogao verujem. Pravi jebeni fubdal. Bez realizacije, ali - fubal. Tim.

I izbaci Krasica i Zigica u stilu - vas dvojica ste u prvom najvise uradili, aj sad napolje. I to Zigic igrao kako nije ..dugo.

eeeeeeeeeeej.
prema novim 'pravilima' kakogod nema više 'namere' i 'nenamere', svako igranje rukom se kažnjava i svako treba da se kazni opomenom. što se, ofskroz, ne primenjuje u potpunosti. i kad pogledaš, jeste da nismo mogli ubaciti gol fakin gani, ali protiv srbije 2x sviraše penale, čini mi se, zbog igranja rukom. dokaži ti sad da su kuzma i vidić igrali namerno rukom :]
mogao je bez problema suditi penal :novine:
true. true.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
a je antić bio malo nejasan u toku prvenstva, no hajde. pitanje je da li se uopće on nešto pita tu u suštini *FAIL*

usput, probiše rajevci [ganci/ganjani/wtf kako se kaže] sa dva gola i to je do jaja za njih, sa' će samopouzdanjem oblake probiti, a papa ameri šmrc. uspav'o se bredli, zaustavili donovana, dempsi promašio fakin limbo ceo za vreme prvenstva i jkra. sad crnjci do polufinala! :D
By LeDeNa_
da....meksikanci su pali posle prvog gola....
Korisnikov avatar
By Srklet
engelska vs. njemacka je bila genijalna utakmica.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
koliko će krvi ođe biti, au au au :]

off: popaj da se nacrta tam' na temi đe je neku pesmu tražio i da vidi jesam li ubola, 'fala.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ko bre favoriti????

ja Argentince mrzim, al realno danas su bolji...

zato ce ih Nemci rasturiti :domino:
By Kragi
pa jesu i ne samo veceras nego i inace, a ja uvek navijam za slabije :meda:
no, razbice i nemce :kolo:
p.s.
ja molim boga da meksikanci daju jos jedan gol pa opet da okrive sudije :eevil:
By Kragi
pa jbt nemce smo cak i mi pobedili :smeh:

navijacu za argentinu :D
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by Popeye

engelska vs. njemacka je bila genijalna utakmica.
Jeste. A ceo world cup je u tom trenutku bio kao WWII: The French surrendered early the Americans turned up late leaving England to fight the Germans.
Korisnikov avatar
By smaug
E, ko je u finalu?

Ja cenim Brazil-Spanija.
Ti?
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!