Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Eugene de Rastignacgood grief, another uncrotchogenic one!
Originally posted by mirth
^![]()
Zbilja, otkad to nismo culi ovde...
Nego, priznaj: da hoces da budes u vezi sa butch zenom, bila bi sa butch zenom a ne sa frajerom, jelda?![]()
Originally posted by Kejt!
artsy nerdy alternativne devojke, pomalo uvrnute
Originally posted by Black LadyJu ju, vid recenice.. garant sam bila naduvana
Originally posted by kenozoikDa ne poseduje nesto toliko jako, da bi mi se svidela.. ako je samo za jebanje... onda je za jebanje...Originally posted by Black LadySta da ne poseduje? Disk Dragane Mirkovic?Originally posted by zozefin stJa sam shvatila da inace devojke koje slusaju narodnjake, mi nisu intelektualno skladne... tako da, bih to mogla staviti kao i jedan od uslova.. da ne poseduje.
samo da ne slusa narodnjake
Originally posted by WilhelminaAHAHAHHHAAHA
Originally posted by WilhelminaMrsh!
Mora da mi bude slicna.
Znaci, pozeljno je da bude fem, da neguje svoju kosu, kozu... Da voli udobnu odecu (ne moramo da budemo istog konfekcijskog broja), da voli slicnu muziku kao i ja, da imamo puno tema za razgovor.
Da ne ocekuje da je zasipam neznim recima i slatkastim nadimcima, jer nisam dobra u tome. Ostavila sam to u pubertetu.
Nesto slicno ovome nasla i imala i od tada se jos oporavljam. Ne treba da mi budes slicna.
Originally posted by bambolaNajviše mi se svidjaju butch devojke, volim kada je moj partner stariji, snažniji i stabilniji od mene. Mada, nemam neki odredjeni tip, kod mene najveću ulogu ima hemija
Dakle kakve devojke najvise volite? Da li nezne,da li butchy,da li sitne i filigranski gradjene ili mozda krupnije i cvrsce...?
Da li volite bezobrazne lepotice,koje ne jebu zivu silu ili mozda ne toliko lepe ali postojane,verne i `duse od coveka`( tj.zene).Da li one jache od vas ili slabije? Da li manekenski gradjene ili misicave...
Originally posted by bambolanajvise uzivam sa devojkama opichenim,mishicavim do jace gradje,jakim u svakom pogleduI ja
Originally posted by Darlinga ti si se inače sita naPIPkala
Ne TIPkam, sam' pipkam, pa kako se pokaze![]()
Originally posted by SabotagEšto jes jes, i ja bi jednu takvu
Da bude pametna,otresita,zgodna i slatka.
Dakle,Winter!!!![]()
![]()
Originally posted by WinterNarcisu!!!
Originally posted by SabotagEšto jes jes, i ja bi jednu takvu
Da bude pametna,otresita,zgodna i slatka.
Dakle,Winter!!!![]()
![]()
![]()
Originally posted by WinterPa da,zato cemo tebe jednu da rastrgnemo!
ali...nema vakih više...![]()
Originally posted by ultravioletjoj, mozda se iz dosade i banujem...
duki, samobanuj se iz zasede.
Originally posted by IriSi to i to... mada... i ne mora da lici, ali da podseca..
volim sebe i kad neko liči na mene![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!