Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By ultraviolet
samo bez diskriminacije, molim.
nije ni nama obolelima lako.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by mirth

^ :lol:

Zbilja, otkad to nismo culi ovde...

Nego, priznaj: da hoces da budes u vezi sa butch zenom, bila bi sa butch zenom a ne sa frajerom, jelda? :trep:
:lol:
Korisnikov avatar
By Anci-$
da je starija od mene od 5 pa naviše godina, da nije tvrdoglava,da je femme (nije obaveza), da je niža od mene naravno i slabija :D , da ima dugu kosu jer ja imam kratku :P može i da ima pirs jer imam i ja pa da smo ravnopravne
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Black Lady
Originally posted by kenozoik
Originally posted by Black Lady
Originally posted by zozefin st
samo da ne slusa narodnjake
Ja sam shvatila da inace devojke koje slusaju narodnjake, mi nisu intelektualno skladne... tako da, bih to mogla staviti kao i jedan od uslova.. da ne poseduje.
Sta da ne poseduje? Disk Dragane Mirkovic?
Da ne poseduje nesto toliko jako, da bi mi se svidela.. ako je samo za jebanje... onda je za jebanje...
Ju ju, vid recenice.. garant sam bila naduvana :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Wilhelmina
Originally posted by Wilhelmina
Mora da mi bude slicna.
Znaci, pozeljno je da bude fem, da neguje svoju kosu, kozu... Da voli udobnu odecu (ne moramo da budemo istog konfekcijskog broja), da voli slicnu muziku kao i ja, da imamo puno tema za razgovor.
Da ne ocekuje da je zasipam neznim recima i slatkastim nadimcima, jer nisam dobra u tome. Ostavila sam to u pubertetu.
Mrsh!
Nesto slicno ovome nasla i imala i od tada se jos oporavljam. Ne treba da mi budes slicna.
AHAHAHHHAAHA :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Atinaa
Originally posted by bambola

Dakle kakve devojke najvise volite? Da li nezne,da li butchy,da li sitne i filigranski gradjene ili mozda krupnije i cvrsce...?
Da li volite bezobrazne lepotice,koje ne jebu zivu silu ili mozda ne toliko lepe ali postojane,verne i `duse od coveka`( tj.zene :lol: ).Da li one jache od vas ili slabije? Da li manekenski gradjene ili misicave...
Najviše mi se svidjaju butch devojke, volim kada je moj partner stariji, snažniji i stabilniji od mene. Mada, nemam neki odredjeni tip, kod mene najveću ulogu ima hemija :)
Originally posted by bambolanajvise uzivam sa devojkama opichenim,mishicavim do jace gradje,jakim u svakom pogledu
I ja :)
By dukkehjem
da je visoka, jaka, i da ima dobar k... :kingkong:
moz dlakava,
da nema sise,
i ima trbusnjake...
i da ima lepo musko ime...

:smug:
Korisnikov avatar
By Darling
Ne TIPkam, sam' pipkam, pa kako se pokaze :zvizdi:
Korisnikov avatar
By SabotagE
Da bude pametna,otresita,zgodna i slatka.
Dakle,Winter!!! :D :P
Korisnikov avatar
By starsailor
posto okrecem novu stranicu u zivotu, kao iz mog potpisa :lol:
Korisnikov avatar
By SabotagE
Nemoj da se plasis,ipak smo mi samo krdo podivljalih zena... :mazi:
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
normalne? mislim da je to najbitnije... normalne u smislu suprotnog od svega onoga što dominira lez krugovima, znate već svi priče o kruženju... prezirem tračaruše, ne podnosim nekulturne, ne pronalazim zajednički jezik sa neobrazovanim ( ne mislim na fakultete i sl, već određeni nivo opšte kulture ). da, jako me nerviraju femmice iz fazona ( pošto taj fenomen uz butch nekako ne ide ). i eto, promaših temu :) previše me stvari nervira :)
Korisnikov avatar
By idiotcide
Tomboy. :bale: 5,5 sam peder po Kinseyju and all, but I just love me a pretty tomboy. :bale:
Korisnikov avatar
By starsailor
ja jos uvek ne znam kakve volim. znam kakve ne volim :shrug:
By Slatka mala garava
Volim izrazito crne devojke,a zapadne mi za oko i plavusa,brineta...Volim plave oci,a moze i neka druga boja.Vrlo mi je vazan sjaj u ocima.Visina i gradja mi nisu bitne.Sto se tice duzine kose volim cupave frizurice,kratke(kao sto imaju butch-ice);a kod muskaraca volim dugu kosu.A volim da vidim i lepu dugu kosu.DEvojka treba da bude slicna meni,da se razumemo,da imamo slicna raznmisljanja,shvatanja,poglede na zivot,da je maza,da voli zagrljaje,da je nezna,da obozava sex,da voli da luta,skita i da putuje,da je tu kada mi je potrebna,da je iskrena.Trebalo bi da je stalozena,pozitivna,nasmejana.da voli paznju i sitne stvari...To bi bilo to u globalu.
Korisnikov avatar
By IriS
volim sebe i kad neko liči na mene :ogledalce:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 16
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!