Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By str00ja
Mene probuditi je umetnost. Tu nikakvi alarmi ne pomazu, ili ih ne cujem, ili ih rokam na snooze i opusteno spavam izmedju, i nastavim da spavam... Ja to shvatim jer mi posle pricaju, a ja zaista ali najstvarnije momenata svog budjenja nisam svestan. Ja kad se razbudim tih alarma se ni ne secam da su zvonili... :neznam: Tako da me u principu stalno bude drugi, i to im treba vecnost citava dok se ne dignem na noge, ono klasicno "jos 5 minuta"...

Nema veze da li sam spavao 2 ili 12 h, nakon sto se uz muke Tantalove dignem iz kreveta, ja sam ujutru stondiran komiran i usporen barem prvih sat vremena cak iako odmah po ustajanju i spremanju negde idem. (a ako ne zurim nigde, spremanje koje normalnim ljudima oduzme 15 min, meni ume da oduzme po sat i po, ne zato sto radim ne znam sta, vec zato sto ga radim sporo, i bukvalno dremam stojeci izmedju pranja zuba i umivanja)

Zato se ja zalazem za jutarnji sex :alexis:
By mydyingpride
ako me probudi neka galama/lupnjava/burgijanje a spavala sam 3-4h, onda sam prvih 5-10 minuta nadrndana i ujedam, pa postajem hyper i ne zatvaram usta :alikako: :lol:

ako sam naspavana - sve ok
By Swanheart
mrzim i sebe i ceo svet oko sebe kada me probudi neko
onda se razvlacim u krevetu bar 10 minuta dok se ne rasanim bar malo
ne mogu tj mrzi me i necu da pricam bar pola sata od kada ustanem iz kreveta
Korisnikov avatar
By bothways
Ujutru sam neraspolozen za rad na bilo cemu konstruktivnom, bar par sati nakon sto se probudim. Ali inace nema preterane razlike u odnosu na druge delove dana.

Ako se pitanje vise odnosilo na to "kakvi smo kada se probudimo", onda... pa dobro, ni tu nema neke preterane razlike. Vrlo brzo se razbudim i krecem sa raznim aktivnostima, kada vec resim da ustanem. A desava se da snooze-ujem svoj budilnik-telefon. Ako vec moram da ustanem, a da se ne razvlacim (sto je tacno u 80% slucajeva), onda navijem i drugi budilnik-telefon na 5-10 minuta posle prvog i stavim ga van domasaja ruke, tako da moram da ustanem da bih ga ugasio i prekinuo iritantni ton.
Korisnikov avatar
By dharmox
Radim noćnu, spavam pre podne. Zbog problema oko buđenja sam prešao u noćnu.
Dakle, bilo je ovako: rasporedim po strateškim mestima (van domašaja) 3 najglasnija kineska budilnika i 2 nokije. Navijem na po 5 minuta razmaka. Ne ustajem kad zazvoni nego se pokrijem po glavi. I tek kad komšije počnu da lupaju u pod, plafon i zidove, tad znam da je krajnje vreme za ustajanje.

Što je najzanimljivije, moji ukućani bili su potpuno oguglali na te zvuke. :opacupa:
By faxsimil
Ja sam ujutru bas funkcionalan. Vrijeme ustajanja je od devet do pola deset. Čutljiv par minuta, ono, dok ne dođem sebi. Pošto sam pričaljka u žiovtu, od jutra toroćem, ne bitno o čemu, ali usta ne zatvaram. Nemam problem, ako se vratim ujutru iz provoda, da ustanem posle dva ili tri sata. Kod mene važi ona po jutru se dan poznaje, a retko kad je oblačno :) )))))))))))))))))))))))))))
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Nekomunikativna, kao i ostatak dana.
Volim da mi se niko ne obraca.
Ako mi se neko i obrati, ja ne odgovaram.

:novinar:
Korisnikov avatar
By Darling
Strasno me mrzi da se spremim za posao, al' sam zato spremna za trcanje do busa :D
Korisnikov avatar
By Oziris
^ Eto, sad ce ljudi pomisliti da te proganjam, a bas sam se spremala da odgovorim na ovu temu!

Elem, ujutru sam BUDNA cim otvorim oci. ICH nisam kenjkava, ne navijam sat na JOS 5 min spavanja i sl. Vojnickom disciplinom skacem iz kreveta, ulecem u kupatilo i na gotovs sam. :D
Korisnikov avatar
By Berserker
kako kad, nekad govnjast nekad veoma raspoložen
Korisnikov avatar
By gossip
hahahaha :D ne dizem se pre 12 :D ako se desi da ustanem ranije...obicno sam happy :)
Korisnikov avatar
By WoWLover
Ne volim da mi se iko obraca ujutru. Hocu tisinu.
Korisnikov avatar
By Delerium
Prvo i najvaznije, mrzim da ustajem rano,ali u svakom slucaju kad god da ustanem treba mi nekih pola sata da se probudim i profunkcionisem :budilnik:
Korisnikov avatar
By Duki The Bitch
zbunjen sam malo, vrti mi se, lupam gluposti i pada mi svasta na pamet, mnogo dobar trip
Korisnikov avatar
By emo_haos_
i da dodam, obavezno ispuštam stvari iz ruku
Korisnikov avatar
By Galateja
^
Blago tebi kad ti se to samo izjutra dešava. Šta da radimo mi, siroti, kojima stalno nešto ispada... :sigh:
Korisnikov avatar
By Kittrie
mazna.
pa se onda napalim cesto (ako imam na koga, tj.).

..i krece nov dan.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ovog leta sam 95% jutara bio napaljen ko tinejdzer :awesome:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!