- 17 Jun 2010, 18:46
Mene probuditi je umetnost. Tu nikakvi alarmi ne pomazu, ili ih ne cujem, ili ih rokam na snooze i opusteno spavam izmedju, i nastavim da spavam... Ja to shvatim jer mi posle pricaju, a ja zaista ali najstvarnije momenata svog budjenja nisam svestan. Ja kad se razbudim tih alarma se ni ne secam da su zvonili...
Tako da me u principu stalno bude drugi, i to im treba vecnost citava dok se ne dignem na noge, ono klasicno "jos 5 minuta"...
Nema veze da li sam spavao 2 ili 12 h, nakon sto se uz muke Tantalove dignem iz kreveta, ja sam ujutru stondiran komiran i usporen barem prvih sat vremena cak iako odmah po ustajanju i spremanju negde idem. (a ako ne zurim nigde, spremanje koje normalnim ljudima oduzme 15 min, meni ume da oduzme po sat i po, ne zato sto radim ne znam sta, vec zato sto ga radim sporo, i bukvalno dremam stojeci izmedju pranja zuba i umivanja)
Zato se ja zalazem za jutarnji sex

Nema veze da li sam spavao 2 ili 12 h, nakon sto se uz muke Tantalove dignem iz kreveta, ja sam ujutru stondiran komiran i usporen barem prvih sat vremena cak iako odmah po ustajanju i spremanju negde idem. (a ako ne zurim nigde, spremanje koje normalnim ljudima oduzme 15 min, meni ume da oduzme po sat i po, ne zato sto radim ne znam sta, vec zato sto ga radim sporo, i bukvalno dremam stojeci izmedju pranja zuba i umivanja)
Zato se ja zalazem za jutarnji sex