Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by str00jane zaboravimo ni Walta Whitmana...
ja glasah za druga Titu, mada me on malo vise podseca na cika Adolfa od dvojice ponudjenih (Drazeks mi je vise u fazonu Isus/Bin Laden/Vuk Draskovic),
Originally posted by burak-BLšto je burek? bojiš se rezultata ankete?
@dvije kune
Nego, događa li se išta vrijedno pomena u lijepoj vašoj pa stalno zabadaš nos u srpska posla i srpske istorijske misterije?
P.S. Nemoj zamjeriti, ako ništa ovim komentarom sam doprinio da ti tema ima više postova tj. bude duža što joj, pretpostavljam i jeste istinski cilj.
Originally posted by _miki_ako misliš na Druga tita, to se pravilno piše upravo ovako.
I,da,u srpskom jeziku,i kada su u pitanju nadimci,rec se pise sa pocetnim velikim slovom.
Originally posted by _miki_verovatno je zbog toga dobio najvishe americhko odlikovanje koje se dodeljuje stranim drzavljanima za borbu protif fashizma :purpleheart:
Pitanje podrazumeva da je i Draza bio antifasista,sto nije tacno.
Draza je bio saradnik okupatora,dakle bio bi u sukobu interesa da je bio i antifasista.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!