Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Tko je bio veći antifašist?

Drug tito
12
86%
čiča Draža
2
14%
By str00ja
Posto sam ja post-ratno dete, operisano i od komunizma, i od fasizma, i od nacionalizma, i posto mi je usred silne propagande u medijima ispran mozak, i posto sam programiran da verujem iskljucivo onome sto mi kazu u skoli i na fakultetu, i onom sto mi pise u udzbenicima za istoriju, koju znamo da pisu pobednici - ja glasah za druga Titu, mada me on malo vise podseca na cika Adolfa od dvojice ponudjenih (Drazeks mi je vise u fazonu Isus/Bin Laden/Vuk Draskovic), no dobro... :cyborg:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by str00ja

ja glasah za druga Titu, mada me on malo vise podseca na cika Adolfa od dvojice ponudjenih (Drazeks mi je vise u fazonu Isus/Bin Laden/Vuk Draskovic),
ne zaboravimo ni Walta Whitmana... :cookie:
Korisnikov avatar
By Burak
@dvije kune
Nego, događa li se išta vrijedno pomena u lijepoj vašoj pa stalno zabadaš nos u srpska posla i srpske istorijske misterije?
P.S. Nemoj zamjeriti, ako ništa ovim komentarom sam doprinio da ti tema ima više postova tj. bude duža što joj, pretpostavljam i jeste istinski cilj.
Korisnikov avatar
By Stripi
Ne, zapravo, nama je strašno dosadno.
Korisnikov avatar
By nsc
trava je uvijek zelenija u tudjoj avliji :pokazuje:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by burak-BL

@dvije kune
Nego, događa li se išta vrijedno pomena u lijepoj vašoj pa stalno zabadaš nos u srpska posla i srpske istorijske misterije?
P.S. Nemoj zamjeriti, ako ništa ovim komentarom sam doprinio da ti tema ima više postova tj. bude duža što joj, pretpostavljam i jeste istinski cilj.
što je burek? bojiš se rezultata ankete? :ugriz:
uostalom, Tile i Dražo su također i hrvatska istorija... :setnja:
Korisnikov avatar
By _miki_
Pitanje podrazumeva da je i Draza bio antifasista,sto nije tacno.
Draza je bio saradnik okupatora,dakle bio bi u sukobu interesa da je bio i antifasista.

I,da,u srpskom jeziku,i kada su u pitanju nadimci,rec se pise sa pocetnim velikim slovom.
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by _miki_

I,da,u srpskom jeziku,i kada su u pitanju nadimci,rec se pise sa pocetnim velikim slovom.
ako misliš na Druga tita, to se pravilno piše upravo ovako. :sudija:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by _miki_

Pitanje podrazumeva da je i Draza bio antifasista,sto nije tacno.
Draza je bio saradnik okupatora,dakle bio bi u sukobu interesa da je bio i antifasista.
verovatno je zbog toga dobio najvishe americhko odlikovanje koje se dodeljuje stranim drzavljanima za borbu protif fashizma :purpleheart:

ot: ista govna
Korisnikov avatar
By spliff
ma da...
shta ti ameri znaju o antifashizmu?
Korisnikov avatar
By 2kune
paaa... oni drže da je Tile bio veći antifašist... :cheer:
By str00ja
Ja mislim da je veci onaj kome je bio veci. :sudija:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!