Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Butch ili femme?

Butch
86
43%
Femme
112
57%
Korisnikov avatar
By Vampiria
Ja sam femme~

Za partnerku mi je svejedno kakva je bitno je da se meni svidi~

Mada sam dosad bila samo sa andro i butch...

Privlače me sve...
Korisnikov avatar
By Brz na Jeziku
ja volim baš femme, ali ja sam muško pa nisam siguran da li se moj odgovor računa :)
Korisnikov avatar
By bas bleu
@ brz na jeziku - aj nam odas tajnu sta je to u junu, od svih meseci u godini, sto te nagoni na gej forum?
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Alergija na polen i stereotipi.

Strejt žene koriste iritantne cvetne intimne gelove (posebno pogubne u kombinaciji sa razuzdanim junskim macama), dočim se lezbačke čke smatraju azilom za sve strejt žrtve pubično-polenske mizandrije. Nego, malo sam se zapetljala... Ne uklapa mi se u tu tezu uvreženo mišljenje da lezbejke uzgajaju međunožne platane... :nerd:
Korisnikov avatar
By bas bleu
:lol:
nema platana ove godine, sve ste posekli kako cujem. mozda se zato ovaj zapati na duze.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by bas bleu

nema platana ove godine, sve ste posekli kako cujem. mozda se zato ovaj zapati na duze.
Đilas ima nešto protiv lezbejki!

Još jedan dokaz da ni ove godine neće biti Prajda. :sigh:
Korisnikov avatar
By bas bleu
tako je, platani medju 4 zida. inace pada seca.
Korisnikov avatar
By Brz na Jeziku
@bas bleu: heh, svaka čast na opažanju. hm, nisam razmišljao o tome, aj reci ti meni pošto imaš oko za detalje.
Korisnikov avatar
By bas bleu
nemam ja sta da dodam, dzelajza je sve lepo vec objasnila. :shrug:
Korisnikov avatar
By Dinjolina
Originally posted by Dzelajza Rouz

Sta ce nam kad bi nas sve pobili... :cekam:
Kolega izvalio-sve to treba pobiti....ovaj,uh,ne tebe,nisam na tebe mislio.Ccc.

Femme!Oh....a lepi mi se sve drugo,jer je neka zavarenicka teorija da femme i femme ne ide.Il se ljudi plase da cemo raskinut oko toga ciji je bio rozi karmin.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Dinjolina
Originally posted by Dzelajza Rouz

Sta ce nam kad bi nas sve pobili... :cekam:
Kolega izvalio-sve to treba pobiti....ovaj,uh,ne tebe,nisam na tebe mislio.Ccc.

Femme!Oh....a lepi mi se sve drugo,jer je neka zavarenicka teorija da femme i femme ne ide.Il se ljudi plase da cemo raskinut oko toga ciji je bio rozi karmin.
Ili da ce jedna od vas dve otrcati kad tad za nekim krsnim Balkancem i okotiti mu chopor? Jos jedna od milion stereotipa vezanih za femme devojke. :prst:

ONT: Moze da mi se dopadne i femme devojka (izumrla vrsta) i andro i butch devojka (Marija Serifovic :grin: ). :)
Korisnikov avatar
By Dinjolina
Marija Serifovic?
Gah.Videla je uzivo.
To je ruzno reci,ali sto se odricati muskaraca ako ces nju izabrat?Samo u jednom 'artiklu' je razlika medju doticnim :D
By Swanheart

Marija Serifovic?
Gah.Videla je uzivo.
To je ruzno reci,ali sto se odricati muskaraca ako ces nju izabrat?Samo u jednom 'artiklu' je razlika medju doticnim :D

o ukusima ne treba raspravljati.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahha
Korisnikov avatar
By hlaefdige

ali sto se odricati muskaraca ako ces nju izabrat?Samo u jednom 'artiklu' je razlika medju doticnim :D
:D

aha...

pa znas kako...mora da sve te sto im se dopada marija ili neka druga buc lezbejka ili APSOLUTNO nemaju ukusa.....sve....ili jos nisu saznale da muskarci postoje...

jer da znaju...pa sigurno se ne bi lozile na buc zene....mislim...kad vec ima tipova....
Korisnikov avatar
By bas bleu
meni se dopada sto odricanje od muskaraca makes a lesbian... svi smo to znali, ali se niko nije usudio da kaze.
koja se ne odrekne u potpunosti, goes for butch, a sasvim odreknute for femme. a jarring logic that is.
Korisnikov avatar
By Dinjolina
Originally posted by hlaefdige

ali sto se odricati muskaraca ako ces nju izabrat?Samo u jednom 'artiklu' je razlika medju doticnim :D

aha...

pa znas kako...mora da sve te sto im se dopada marija ili neka druga buc lezbejka ili APSOLUTNO nemaju ukusa.....sve....ili jos nisu saznale da muskarci postoje...

jer da znaju...pa sigurno se ne bi lozile na buc zene....mislim...kad vec ima tipova....

Volim sto se svi ovde prave alternatiivci i pametnjakovici pa je ovaj moj bzvz posta zanimljiv u pppppppppppip.

I da,ja sam luda i bleskasta pa mislim da je biti lezbejka odricat se muskaraca ko da je to neka droga.Fuckin rehab.Aha.AL malo sutra.Misinterpretacija.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
a citirana sam samo ja?

pokazi gde sam pogresila u postu, slobodno
Korisnikov avatar
By ultraviolet

aha...

:]]
Korisnikov avatar
By bas bleu

a citirana sam samo ja?
mislim da dinjoslava onako malo random citira.

a sto se tice misinterpretacije odricanja ajmo jedan overview za tebe -

na osnovu tvoje pocetne premise
Marija Serifovic?
Gah.Videla je uzivo.
ja izvukla zakljucak

meni se dopada sto odricanje od muskaraca makes a lesbian... svi smo to znali, ali se niko nije usudio da kaze.
koja se ne odrekne u potpunosti, goes for butch, a sasvim odreknute for femme. a jarring logic that is.
a onda se ti, u svojoj nepodnosljivoj lakoci ludo-bleskastog postovanja, pozoves na misinterpretaciju

Volim sto se svi ovde prave alternatiivci i pametnjakovici pa je ovaj moj bzvz posta zanimljiv u pppppppppppip.

I da,ja sam luda i bleskasta pa mislim da je biti lezbejka odricat se muskaraca ko da je to neka droga.Fuckin rehab.Aha.AL malo sutra.Misinterpretacija.
i ako mislis da je voleti/biti butch alternativa boy are you in for a surprise.
Korisnikov avatar
By Zwezdica

Marija Serifovic?
Gah.Videla je uzivo.
]

Kada neko ko je gay izjavi takvu netolerantu i ogranichenu glupost, onda me uopste ne chudi sto su str8eri takvi "kapaciteti" u razumevanju homoseksualnosti, njima nema sta covek da zameri, nisu u toj kozi, ali gay osobi, SRAMOTA ! :transprst:
By J...

Marija Serifovic?
Gah.Videla je uzivo.

Vidis Dinjolina, ti kad kazes ovako nesto uopste ne razmisljas o tome kako bi se ta Marija osecala kada bi cula ovo ili mozda procitala ovde na forumu. Ti si nju prakticno ovde nazvala muskarcem bez penisa. Zar ne mislis da je to uvreda?

Moras biti svesna da sve sto napises ovde na forumu isto je kao da si izgovorila pred stotinama ili hiljadama ljudi jer ko zna koliko ce ljudi ovo procitati. Potrudi se da iznosenjem svog misljenja nikoga ne uvredis.

Razumes? :maji:
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!