Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Dzelajza Rouz
Ne uklapa mi se u tu tezu uvreženo mišljenje da lezbejke uzgajaju međunožne platane...
Originally posted by bas bleuĐilas ima nešto protiv lezbejki!
![]()
nema platana ove godine, sve ste posekli kako cujem. mozda se zato ovaj zapati na duze.
![]()
nema platana ove godine, sve ste posekli kako cujem. mozda se zato ovaj zapati na duze.
Još jedan dokaz da ni ove godine neće biti Prajda.![]()
Originally posted by DinjolinaIli da ce jedna od vas dve otrcati kad tad za nekim krsnim Balkancem i okotiti mu chopor? Jos jedna od milion stereotipa vezanih za femme devojke.
![]()
Još jedan dokaz da ni ove godine neće biti Prajda.![]()
Sta ce nam kad bi nas sve pobili...![]()
Kolega izvalio-sve to treba pobiti....ovaj,uh,ne tebe,nisam na tebe mislio.Ccc.
Femme!Oh....a lepi mi se sve drugo,jer je neka zavarenicka teorija da femme i femme ne ide.Il se ljudi plase da cemo raskinut oko toga ciji je bio rozi karmin.
Originally posted by Dinjolina
Marija Serifovic?
Gah.Videla je uzivo.
To je ruzno reci,ali sto se odricati muskaraca ako ces nju izabrat?Samo u jednom 'artiklu' je razlika medju doticnim![]()
ali sto se odricati muskaraca ako ces nju izabrat?Samo u jednom 'artiklu' je razlika medju doticnim![]()
Originally posted by hlaefdige
ali sto se odricati muskaraca ako ces nju izabrat?Samo u jednom 'artiklu' je razlika medju doticnim![]()
![]()
aha...
pa znas kako...mora da sve te sto im se dopada marija ili neka druga buc lezbejka ili APSOLUTNO nemaju ukusa.....sve....ili jos nisu saznale da muskarci postoje...
jer da znaju...pa sigurno se ne bi lozile na buc zene....mislim...kad vec ima tipova....
Originally posted by hlaefdige:]]
![]()
aha...
pa znas kako...mora da sve te sto im se dopada marija ili neka druga buc lezbejka ili APSOLUTNO nemaju ukusa.....sve....ili jos nisu saznale da muskarci postoje...
jer da znaju...pa sigurno se ne bi lozile na buc zene....mislim...kad vec ima tipova....
Originally posted by hlaefdigemislim da dinjoslava onako malo random citira.
a citirana sam samo ja?
Originally posted by Dinjolinaja izvukla zakljucak
Marija Serifovic?
Gah.Videla je uzivo.
To je ruzno reci,ali sto se odricati muskaraca ako ces nju izabrat?Samo u jednom 'artiklu' je razlika medju doticnim![]()
Originally posted by bas bleua onda se ti, u svojoj nepodnosljivoj lakoci ludo-bleskastog postovanja, pozoves na misinterpretaciju
meni se dopada sto odricanje od muskaraca makes a lesbian... svi smo to znali, ali se niko nije usudio da kaze.
koja se ne odrekne u potpunosti, goes for butch, a sasvim odreknute for femme. a jarring logic that is.
Originally posted by Dinjolinai ako mislis da je voleti/biti butch alternativa boy are you in for a surprise.
Volim sto se svi ovde prave alternatiivci i pametnjakovici pa je ovaj moj bzvz posta zanimljiv u pppppppppppip.
I da,ja sam luda i bleskasta pa mislim da je biti lezbejka odricat se muskaraca ko da je to neka droga.Fuckin rehab.Aha.AL malo sutra.Misinterpretacija.
Originally posted by Dinjolina]
Marija Serifovic?
Gah.Videla je uzivo.
Marija Serifovic?
Gah.Videla je uzivo.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!