Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by TungiNaravno da je na forumu - pa dragi joj je naše gore list. :peder:
A Radmila Manojlovic je na forumu?I ko je uopste Radmila Manojlovic,fg'ssakes:nesiguran:
Originally posted by burak-BLČemu naglašavanje? Niko ovdje ni ne sumnja u tvoje izrazito muško držanje.
Ma super izgleda, nema puno godina mozda 30 i nekoliko, nefem(kao što sam i sam).
Originally posted by StripiHvala srce moje, znam da me ti podržavaš u svemu, ali jbg - uvijek ima nevjernih toma.
Originally posted by burak-BLČemu naglašavanje? Niko ovdje ni ne sumnja u tvoje izrazito muško držanje.
Ma super izgleda, nema puno godina mozda 30 i nekoliko, nefem(kao što sam i sam).
Originally posted by burak-BLPih... Prazne reči. Hoćemo dokaz
Originally posted by StripiHvala srce moje, znam da me ti podržavaš u svemu, ali jbg - uvijek ima nevjernih toma.
![]()
Originally posted by MagePa šta je ovo? Forum ili sudsko ročište pa odmah tražite da se sve dokazuje i uvjerava! Pa gdje nam je međupedersko povjerenje majku mu?
Originally posted by burak-BLPih... Prazne reči. Hoćemo dokaz
![]()
![]()
(garant je tetka...)
Originally posted by burak-BLJa predlažem da sudimo buraku za navodne tvrdnje o str8looking/acting-u!
Pa šta je ovo? Forum ili sudsko ročište pa odmah tražite da se sve dokazuje i uvjerava! Pa gdje nam je međupedersko povjerenje majku mu?![]()
![]()
Originally posted by Vel boyJeste, upravu si.
josh samo da vidim istu nevinu moralnost i kod mnogih heterosa kada im se (ili bi im se) zubarka ili doktorka naslanja/onila ili dotakne/la (na) privatne delove, reci cu da svet stvarno postaje moralniji. no, mnogi heterosi bi platili masne svote novca za toliku briznost zubarki i doktorki i zude za tim oslanjanjem i pipkanjem te josh mnogo vishe od tog, pa su opet eto "moralni i sveti"..
Originally posted by _LuKa_profesionalni dodir, to mi se svidja
a sam išao kod jednog prelepog i prezgodnog stažiste na subotičku polikliniku. Dečko se toliko popaljivo prislanjao na mene da sam i pored bola doživljavao erekciju.A plus, to čime me je pritiskao, je bilo kao nemali komad najčvršće gume! Tip je bio tako lep i zgodan i tako je divno mirisao na čisto...a tek dah! - prosto mi je došlo da mu isisam dušu kao Freddy Krueger.
Ali i pored sve želje, teško da bih imao osnova sumnjati da je imao ikakve zadnje namere.
To je čisto profesionalni dodir s pacijentom.
Originally posted by burak-BL
I samo da napomenem da ovu temu ne otvaram radi sebe nego zbog drugih žrtava napaljenih stomatologa i drugih medicinskih radnika.
Originally posted by Stripi
Originally posted by burak-BLda, ali ne samo na Balkanu. to ti je svugdje tako, moj burache. i na Zapadu. samo shto u antigejnim drushtvima tipa balkanskih i/ili josh gorim i od balkanskih je to dovedeno do ekstrema.
Originally posted by Vel boyJeste, upravu si.
josh samo da vidim istu nevinu moralnost i kod mnogih heterosa kada im se (ili bi im se) zubarka ili doktorka naslanja/onila ili dotakne/la (na) privatne delove, reci cu da svet stvarno postaje moralniji. no, mnogi heterosi bi platili masne svote novca za toliku briznost zubarki i doktorki i zude za tim oslanjanjem i pipkanjem te josh mnogo vishe od tog, pa su opet eto "moralni i sveti"..
Mislim da je osnovni problem balkanska tradicija gdje su te kako ih nazivas hetero osobine toliko ustaljene da ih masa smatra normalnim.
Originally posted by dukkehjemza utehu - ovo nije potrajalo, samo 2x sam bio kod njega, a onda je moja prepametna sestra, bez pitanja sredila da mi prebace karton kod nekog živog leša s milion godina staža - da on dovrši posao... e kad je tad nisam zadavio...
profesionalni dodir, to mi se svidja![]()
ot: zasto mene nikad niko nije zlostavljao???![]()
Originally posted by Wilhelminatakodjer.
Procitala sam kuvar me zlostavlja, pa sam dosla da vidim ima li detaljnih opisa...
Originally posted by Wilhelmina
Up up za ovu temu. Ne sme da padne u zaborav. Zarad svih zrtava kurvara stomatologa.
Originally posted by ns.happyJa stvarno nemam reci za ovaj tvoj bezobrazlook i malicioznost. Em nam dete muci stomatolog, em nam ti tu redjas te krezave smajlije. Mislim, stvarno.
Originally posted by Wilhelmina
Up up za ovu temu. Ne sme da padne u zaborav. Zarad svih zrtava kurvara stomatologa.
![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by burak-BLNaravno da hocemo!
Imam zakazan pregled kod istog stomatologa u srijedu u 17 časova. Nadam se da ćete biti uz mene u tim rizičnim trenucima.
Originally posted by burak-BLAko ti tako želiš...a možeš malo i flertovat, uvijek je dobro imati popust kod zubara, skupo je to danas sve
Imam zakazan pregled kod istog stomatologa u srijedu u 17 časova. Nadam se da ćete biti uz mene u tim rizičnim trenucima.
Originally posted by EnRageNaravno, za popuste na usluge ljudi i ozbiljnije stvari rade.
Originally posted by burak-BLAko ti tako želiš...a možeš malo i flertovat, uvijek je dobro imati popust kod zubara, skupo je to danas sve
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!