Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
zapitaj se: what would pahomije do?
Korisnikov avatar
By Tungi
A Radmila Manojlovic je na forumu?I ko je uopste Radmila Manojlovic,fg'ssakes:nesiguran:
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by Tungi

A Radmila Manojlovic je na forumu?I ko je uopste Radmila Manojlovic,fg'ssakes:nesiguran:
Naravno da je na forumu - pa dragi joj je naše gore list. :peder:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by burak-BL
Ma super izgleda, nema puno godina mozda 30 i nekoliko, nefem(kao što sam i sam).
Čemu naglašavanje? Niko ovdje ni ne sumnja u tvoje izrazito muško držanje.
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by Stripi
Ma super izgleda, nema puno godina mozda 30 i nekoliko, nefem(kao što sam i sam).
Hvala srce moje, znam da me ti podržavaš u svemu, ali jbg - uvijek ima nevjernih toma. ;)
Korisnikov avatar
By Belanos
I ja procitah kuvar :povez:

promeni zubara ;)
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Mozda ti je slucajno i usne dodirnuo ili jezik. :roll:
Ajmo svi da tuzimo nase stomatologe.

:lol:
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by Mage
Originally posted by Stripi
Hvala srce moje, znam da me ti podržavaš u svemu, ali jbg - uvijek ima nevjernih toma. ;)
Pih... Prazne reči. Hoćemo dokaz :P

(garant je tetka... :trach: )
Pa šta je ovo? Forum ili sudsko ročište pa odmah tražite da se sve dokazuje i uvjerava! Pa gdje nam je međupedersko povjerenje majku mu? :P ;)
Korisnikov avatar
By Mage

Pa šta je ovo? Forum ili sudsko ročište pa odmah tražite da se sve dokazuje i uvjerava! Pa gdje nam je međupedersko povjerenje majku mu? :P ;)
Ja predlažem da sudimo buraku za navodne tvrdnje o str8looking/acting-u! :sudija:

Ko će u porotu?
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Burak, na ovoj temi si mi dao materijala za 6 meseci potpisa. Hvala ti ko bratu od tetke :radosnice:
Korisnikov avatar
By Lepi_Milojko
hahahah. i ja procitah kuvar!
sledeci put mu reci da nadje drugi "oslonac", mozda si prenaglio.
ako se to ponovi MENJAJ GA!

ako nesto mrzim , to mrzim.

na moru sam se razboleo i prelezao par dana u sobi. :(
imali smo nekog dr-a matorca u hotelu koji je bio "brizan" i obilazio nas kilavce.
LM, kad mi je merio temperaturu na raznim delovima tela ruka mu je malo zasla. :maska:
sledeci put nisam hteo ni vrata da mu otvorim. -.-
neka, sam cu. mrsssss!

dakle, ako je to, to - MENJAJ!
Korisnikov avatar
By Vel boy
:roll: josh samo da vidim istu nevinu moralnost i kod mnogih heterosa kada im se (ili bi im se) zubarka ili doktorka naslanja/onila ili dotakne/la (na) privatne delove, reci cu da svet stvarno postaje moralniji. no, mnogi heterosi bi platili masne svote novca za toliku briznost zubarki i doktorki i zude za tim oslanjanjem i pipkanjem te josh mnogo vishe od tog, pa su opet eto "moralni i sveti"..
Korisnikov avatar
By _LuKa_
a sam išao kod jednog prelepog i prezgodnog stažiste na subotičku polikliniku. Dečko se toliko popaljivo prislanjao na mene da sam i pored bola doživljavao erekciju. :blush: A plus, to čime me je pritiskao, je bilo kao nemali komad najčvršće gume! Tip je bio tako lep i zgodan i tako je divno mirisao na čisto...a tek dah! - prosto mi je došlo da mu isisam dušu kao Freddy Krueger. :freddy: Ali i pored sve želje, teško da bih imao osnova sumnjati da je imao ikakve zadnje namere. :no: To je čisto profesionalni dodir s pacijentom.
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by Vel boy

:roll: josh samo da vidim istu nevinu moralnost i kod mnogih heterosa kada im se (ili bi im se) zubarka ili doktorka naslanja/onila ili dotakne/la (na) privatne delove, reci cu da svet stvarno postaje moralniji. no, mnogi heterosi bi platili masne svote novca za toliku briznost zubarki i doktorki i zude za tim oslanjanjem i pipkanjem te josh mnogo vishe od tog, pa su opet eto "moralni i sveti"..
Jeste, upravu si.
Mislim da je osnovni problem balkanska tradicija gdje su te kako ih nazivas hetero osobine toliko ustaljene da ih masa smatra normalnim.
By dukkehjem
Originally posted by _LuKa_

a sam išao kod jednog prelepog i prezgodnog stažiste na subotičku polikliniku. Dečko se toliko popaljivo prislanjao na mene da sam i pored bola doživljavao erekciju. :blush: A plus, to čime me je pritiskao, je bilo kao nemali komad najčvršće gume! Tip je bio tako lep i zgodan i tako je divno mirisao na čisto...a tek dah! - prosto mi je došlo da mu isisam dušu kao Freddy Krueger. :freddy: Ali i pored sve želje, teško da bih imao osnova sumnjati da je imao ikakve zadnje namere. :no: To je čisto profesionalni dodir s pacijentom.
profesionalni dodir, to mi se svidja :giggle:

ot: zasto mene nikad niko nije zlostavljao??? :rida:
Korisnikov avatar
By maka

I samo da napomenem da ovu temu ne otvaram radi sebe nego zbog drugih žrtava napaljenih stomatologa i drugih medicinskih radnika.

AHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH

sori,morala sam
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Vel boy

Jeste, upravu si.
Mislim da je osnovni problem balkanska tradicija gdje su te kako ih nazivas hetero osobine toliko ustaljene da ih masa smatra normalnim.
da, ali ne samo na Balkanu. to ti je svugdje tako, moj burache. i na Zapadu. samo shto u antigejnim drushtvima tipa balkanskih i/ili josh gorim i od balkanskih je to dovedeno do ekstrema.
btw. nisam rekao nuzno hetero osobine, vec u smislu- heteroseksistichke osobine.
Korisnikov avatar
By _LuKa_
Originally posted by dukkehjem

profesionalni dodir, to mi se svidja :giggle:

ot: zasto mene nikad niko nije zlostavljao??? :rida:
za utehu - ovo nije potrajalo, samo 2x sam bio kod njega, a onda je moja prepametna sestra, bez pitanja sredila da mi prebace karton kod nekog živog leša s milion godina staža - da on dovrši posao... e kad je tad nisam zadavio... :awesome:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Wilhelmina

Procitala sam kuvar me zlostavlja, pa sam dosla da vidim ima li detaljnih opisa...
takodjer.

Pomislila sam da mu neko mesecima uzastopno kuva makarone ( 2x sam naletela u novinama na vest da je muz ubio zenu zato sto mu je opet napravila makarone, jedom je bilo u Turskoj, jedom u SAD, mislim da su u oba napada koriscene sekire)
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Up up za ovu temu. Ne sme da padne u zaborav. Zarad svih zrtava kurvara stomatologa.
Korisnikov avatar
By dharmox
Sjajna tema. Još bolja kad je u startu pogrešno shvatiš... :roflmao:
Nikad ni potpis nije ovoliko trajao.
Korisnikov avatar
By Burak
Imam zakazan pregled kod istog stomatologa u srijedu u 17 časova. Nadam se da ćete biti uz mene u tim rizičnim trenucima.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by ns.happy
Originally posted by Wilhelmina

Up up za ovu temu. Ne sme da padne u zaborav. Zarad svih zrtava kurvara stomatologa.
:krezavi: :krezavi: :krezavi: :krezavi:
Ja stvarno nemam reci za ovaj tvoj bezobrazlook i malicioznost. Em nam dete muci stomatolog, em nam ti tu redjas te krezave smajlije. Mislim, stvarno. :vudu:

Imam zakazan pregled kod istog stomatologa u srijedu u 17 časova. Nadam se da ćete biti uz mene u tim rizičnim trenucima.
Naravno da hocemo!
Korisnikov avatar
By EnRage

Ako ti tako želiš...a možeš malo i flertovat, uvijek je dobro imati popust kod zubara, skupo je to danas sve :D
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by EnRage

Ako ti tako želiš...a možeš malo i flertovat, uvijek je dobro imati popust kod zubara, skupo je to danas sve :D
Naravno, za popuste na usluge ljudi i ozbiljnije stvari rade. :P ;)
Korisnikov avatar
By erkondisn
eto svijeca zapaljena, molitve izmoljene, brojanica jos mi topla... i ?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!