Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Brokeback
Off:Nekoliko stranica u nazad sam trazio ovu temu ali nisam mogao da je nadjem, pa ako je ima obrisi te je :)

On:

Interesuje me da li je neko isao kod psihologa na savetovanje?
Kako izgledaju terapije?
Da li su pouzdani?
Ukratko - vasa iskustva.. :psiholog:
By loreenche
Isao ja, jer sam jel'te asocijalna osoba... Nista... Bezze.. Bio na par "tretmana" terala me da vodim dnevnik aktivnosti... SRANJE... Waste of money...
Korisnikov avatar
By Madonna
išao i ja pa mi pomogla. sve je individualno i ne možeš znati kako je dok ne odeš, tako da ne pitaj forum nego prati svoje srce :radosnice:
Korisnikov avatar
By Brokeback
Originally posted by SmallTownBoy_91

Isao ja, jer sam jel'te asocijalna osoba... Nista... Bezze.. Bio na par "tretmana" terala me da vodim dnevnik aktivnosti... SRANJE... Waste of money...
Pa to onda nije drzavni, mislim kad se placa? :)
Kada ce u ovoj drzavi makar jedna institucija raditi kako treba..
By dukkehjem
Isao kod psihoterapueta. Sve je ok bilo. Super su. Mnogo znaci...
Samo nemoj kod skolskg i sve je ekstra...
Korisnikov avatar
By Brokeback
Originally posted by Null

išao i ja pa mi pomogla. sve je individualno i ne možeš znati kako je dok ne odeš, tako da ne pitaj forum nego prati svoje srce :radosnice:
Znam, nemam veze sa drugima, nego me bas interesuje kakva je procedura, kako izgleda tretman, da li se covek "zeza" sa tobom ili te zaista razume :)
Korisnikov avatar
By Tungi
Trazice ti da nesto nacrtas,pa ce iz tog crteza da ti izvuce stanje psihe.Ja nisam znao ni cica Glisu da nacrtam:kafa:
Korisnikov avatar
By blabla_guy
par mojih dobrih prijatelja su isli/idu na psihoterapiju i svi redom su zadovoljni. uspeli su da premoste neke za njih velike probleme i da budu zadovoljniji sobom i svojim zivotom.

naravno da se ne zezaju s tobom...e sad da li te razumeju - to se vec razlikuje od slucaja do slucaja. Ako odlucis da ides, raspitaj se i pronadji nekog ko je stvarno strucan i dobar. Samo nemoj ocekivati da ti doticni terapeut stavi resenja svih tvojih problema na sto. Princip rada je da kroz razgovor terapeut tebe navodi da sam zakljucis stvari i sam dodjes do resenja. Dakle on je tu da te navede, a ne da ti da resenje.
Korisnikov avatar
By Mage
Mene je psihologica pokušavala da ubedi kako ja zapravo nisam gay :lol: Meni lično ništa nije pomogla, ali sam devojku baš zgotivio jer je veoma interesantna i cool :D
Korisnikov avatar
By Brokeback
Originally posted by blabla_guy

par mojih dobrih prijatelja su isli/idu na psihoterapiju i svi redom su zadovoljni. uspeli su da premoste neke za njih velike probleme i da budu zadovoljniji sobom i svojim zivotom.

naravno da se ne zezaju s tobom...e sad da li te razumeju - to se vec razlikuje od slucaja do slucaja. Ako odlucis da ides, raspitaj se i pronadji nekog ko je stvarno strucan i dobar. Samo nemoj ocekivati da ti doticni terapeut stavi resenja svih tvojih problema na sto. Princip rada je da kroz razgovor terapeut tebe navodi da sam zakljucis stvari i sam dodjes do resenja. Dakle on je tu da te navede, a ne da ti da resenje.
Ne, nemam ja problem samnom, kod mene je sve jasno kao dan :) vec vise sa tim kako reci ostalima za moj "problem" :) pa u tom smislu ne znam da li ima smisla ici i da li ce mi pomoci..posto sam cuo da ovi nasi psiholozi u opste nisu naklonjeni ka resavanju tog problema ali opet sa druge strane, svaka generalizacija je glupa..
By Ulix
Originally posted by Brokeback
Originally posted by Null

Znam, nemam veze sa drugima, nego me bas interesuje kakva je procedura, kako izgleda tretman, da li se covek "zeza" sa tobom ili te zaista razume :)
Postoji dosta vrsta psihoterapije i svaka drugačije izgleda, tako da i nema nekog opšteg odgovora na tvoje pitanje, osim da je sasvim izvesno da ćete razgovarati, a to si valjda znao i ranije.
Korisnikov avatar
By ns.happy
ja sam imao srecu da mi je prijateljica psiholog, pa mi je ona preporucila neke koji su gay friendly, te ni u jednom trenutku nije bilo ubedjivanja u to da nisam gay.
psihologija je jedan klizav teren, po meni. moze da pomogne, jako, u mom slucaju npr, a moze i da te zbuni jos vise (kao ova mage-ova, ja bih je odjebao, najiskrenije).
Korisnikov avatar
By Dina
Aha, nisam znala... ali mozda da se javis kod njih pa odes na neki razgovor kad si u Bg ili trazis neku preporuku za psihologa u svom mestu... Nisu svi psiholozi gay friendly i mislim da je vazno da odaberes nekog ko zaista moze da ti pomogne a ne da odmogne...
By Speculum Columbae
Ja sam imao jedno vreme krizu idnetiteta i išao sam kod psihologa.
Zaista mi je pomoglo i našlo odgovore na neke lične dileme - pre svega, ako izaberem da živim kao otvoreni homoseksualac, šta me čeka i slično. I od tada, kroz život idem dalje.
Korisnikov avatar
By Sunce
Dodji pod moju mantiju, da te propisno psihoanaliziranm. Nisi cuo da gledam u oci? To je prva faza. Kasnije prodirem dublje. :sixto:
By Speculum Columbae
Originally posted by Sunce

Dodji pod moju mantiju, da te propisno psihoanaliziranm. Nisi cuo da gledam u oci? To je prva faza. Kasnije prodirem dublje. :sixto:
Nije mi potreban psiholog sada. Sada sam samom sebi najbolji terapeut, a prethodni su bili samo odskočna daska za mene.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Sunce

sta li se tebi desilo... :iskolacen:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ih, pa mnogo toga. Sta god pomislis da jeste, jeste.

Zapravo sam jako dobro raspolozen. :happy:
Korisnikov avatar
By Sunce
Samo jos da se cuje kojom intonacijom izgovaram. :giggle: Cesto ne "potkrepim" recenice adekvatnim smajlijem, pa ispadne turbulentno. Da skratim, bolje sve citaj sa prizvukom komedije. Ja se ziv ismejem zbog gluposti koje nabacam. Sto se drugih tice, svejedno mi je. Nekad mi je bilo stalo, sada ne.
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by ns.happy

ja sam imao srecu da mi je prijateljica psiholog, pa mi je ona preporucila neke koji su gay friendly, te ni u jednom trenutku nije bilo ubedjivanja u to da nisam gay.
psihologija je jedan klizav teren, po meni. moze da pomogne, jako, u mom slucaju npr, a moze i da te zbuni jos vise (kao ova mage-ova, ja bih je odjebao, najiskrenije).
Ja bih najradije otišao kod nekog NEUTRALNOG, mislim daje to najbolje, a ne da odem kod nekog homofoba ili nekog ko je naklonjen nama...

Evo meni prva na pamet pala Slavica Đukić Dejanović :eureka:
Kaže keva da je ona psiholog i po..
.
Nažalost isto kaže i za :jankovicka:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Hm, imam pitanje, zasto ljudi idu kod psihologa? :puzzle: Sigurno postoji razlog, ali ja ga ne vidim :retard:

Ont: Ne znam, nikad nisam bio. Dobro, bio sam u vrticu, da mi objasni da ne treba da se tucem sa predavacima :lol: A mozda je to bio pedagog :retard:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by F8LeSS
.

Evo meni prva na pamet pala Slavica Đukić Dejanović :eureka:
Kaže keva da je ona psiholog i po..
.
Nažalost isto kaže i za :jankovicka:
zar ona nije neuro-psihijatar? to nema veze sa psihologijom.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!