Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by SmallTownBoy_91Pa to onda nije drzavni, mislim kad se placa?
Isao ja, jer sam jel'te asocijalna osoba... Nista... Bezze.. Bio na par "tretmana" terala me da vodim dnevnik aktivnosti... SRANJE... Waste of money...
Originally posted by NullZnam, nemam veze sa drugima, nego me bas interesuje kakva je procedura, kako izgleda tretman, da li se covek "zeza" sa tobom ili te zaista razume
išao i ja pa mi pomogla. sve je individualno i ne možeš znati kako je dok ne odeš, tako da ne pitaj forum nego prati svoje srce![]()
Originally posted by just_meostav' vise novajlije na miru
Dođi dušo kod meneSve ću ti demonstriram
![]()
Originally posted by MageTebi nema pomoci!
Mene je psihologica pokušavala da ubedi kako ja zapravo nisam gayMeni lično ništa nije pomogla
Originally posted by Delete
Mene je psihologica pokušavala da ubedi kako ja zapravo nisam gayMeni lično ništa nije pomogla
![]()
Originally posted by blabla_guyNe, nemam ja problem samnom, kod mene je sve jasno kao dan
par mojih dobrih prijatelja su isli/idu na psihoterapiju i svi redom su zadovoljni. uspeli su da premoste neke za njih velike probleme i da budu zadovoljniji sobom i svojim zivotom.
naravno da se ne zezaju s tobom...e sad da li te razumeju - to se vec razlikuje od slucaja do slucaja. Ako odlucis da ides, raspitaj se i pronadji nekog ko je stvarno strucan i dobar. Samo nemoj ocekivati da ti doticni terapeut stavi resenja svih tvojih problema na sto. Princip rada je da kroz razgovor terapeut tebe navodi da sam zakljucis stvari i sam dodjes do resenja. Dakle on je tu da te navede, a ne da ti da resenje.
Originally posted by Mage
Originally posted by Delete
![]()
![]()
Originally posted by BrokebackPostoji dosta vrsta psihoterapije i svaka drugačije izgleda, tako da i nema nekog opšteg odgovora na tvoje pitanje, osim da je sasvim izvesno da ćete razgovarati, a to si valjda znao i ranije.
Originally posted by NullZnam, nemam veze sa drugima, nego me bas interesuje kakva je procedura, kako izgleda tretman, da li se covek "zeza" sa tobom ili te zaista razume
išao i ja pa mi pomogla. sve je individualno i ne možeš znati kako je dok ne odeš, tako da ne pitaj forum nego prati svoje srce![]()
![]()
Originally posted by SunceNije mi potreban psiholog sada. Sada sam samom sebi najbolji terapeut, a prethodni su bili samo odskočna daska za mene.
Dodji pod moju mantiju, da te propisno psihoanaliziranm. Nisi cuo da gledam u oci? To je prva faza. Kasnije prodirem dublje.![]()
Originally posted by Suncesta li se tebi desilo...
Dodji pod moju mantiju, da te propisno psihoanaliziranm. Nisi cuo da gledam u oci? To je prva faza. Kasnije prodirem dublje.![]()
Originally posted by SunceKod tebe se vrlo lako uoče promene raspoloženja, čak i na netu.
Ih, pa mnogo toga. Sta god pomislis da jeste, jeste.
Zapravo sam jako dobro raspolozen.![]()
Originally posted by ns.happyJa bih najradije otišao kod nekog NEUTRALNOG, mislim daje to najbolje, a ne da odem kod nekog homofoba ili nekog ko je naklonjen nama...
ja sam imao srecu da mi je prijateljica psiholog, pa mi je ona preporucila neke koji su gay friendly, te ni u jednom trenutku nije bilo ubedjivanja u to da nisam gay.
psihologija je jedan klizav teren, po meni. moze da pomogne, jako, u mom slucaju npr, a moze i da te zbuni jos vise (kao ova mage-ova, ja bih je odjebao, najiskrenije).
Originally posted by F8LeSSzar ona nije neuro-psihijatar? to nema veze sa psihologijom.
.
Evo meni prva na pamet pala Slavica Đukić Dejanović![]()
Kaže keva da je ona psiholog i po..
.
Nažalost isto kaže i za![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!