Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by tamanoirhahahahahahahahaha
Svojoj babi.. Zenu umalo nije strefila srchka kada sam joj pre par godina rekla da cu se vratiti kuci oko ponoci..
A ne ovo..
Originally posted by ...Sitnicava...
A baba mi je sklerotična, pa bi posle 5 minuta mislila da sam joj rekla da sam Hebrejka, a ne lezbejka. Užas.
Originally posted by ...Sitnicava...Pozdravio je moj tata tvog tatu, u bukvalnom smislu ovaj put
Balkanskom tati.
Originally posted by zozefin sti cimerki(i cimeru) ako ne moram, misim volela bih ali ne smem:nunchake:
koleginicama,
Originally posted by Vetur úlfurVetur: Deda moram nesto da ti kazem.
Dedi.
Krenuo je da se hvata za srce kad sam poslednji put zatrazio neke pare (tipa 300 dinara)
Originally posted by jovanabeograd
Originally posted by ...Sitnicava...
A baba mi je sklerotična, pa bi posle 5 minuta mislila da sam joj rekla da sam Hebrejka, a ne lezbejka. Užas.
"She's what?! [confused] But... some of my best friends are Lebanese!"
![]()
Originally posted by constantineNe bi izdrzao pomisao na 300 dinara opet
Originally posted by Vetur úlfurVetur: Deda moram nesto da ti kazem.
Dedi.
Krenuo je da se hvata za srce kad sam poslednji put zatrazio neke pare (tipa 300 dinara)
Deda: Jel ti opet treba 300 din. Znas kako mi je bilo lose prosli put kad si mi trazio tolke paree
Vetur: ma nisu pare u pitanju.
Deda: nego?
Vetur: ja sam gej!
deda:......
Vetur: deda deda deda deda!!!
mala sala nadam se da se ne ljutis.
Originally posted by Popeyehaha, joj, juče uveče sam imao doživljaj baš u tramvaju... Pošto se inače oblačim totalno anti gay (metal ili punk zon), uđem ja sa slično odevenim društvom u tramvaj, svi u martinkama itd... Kad vidim dečka koji sedi blizu nas, tačno preko puta mene.. Očigledan gay, našminkan, fensi obučen, lepo ukombinovane boje itd. (veoma sladak BTW) Gledao nas je prestravljeno
ne bih se outao tramvaju punom navijaca.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!