Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By tamanoir
Svojoj babi.. Zenu umalo nije strefila srchka kada sam joj pre par godina rekla da cu se vratiti kuci oko ponoci..
A ne ovo..
Korisnikov avatar
By elektron84
Originally posted by tamanoir
Svojoj babi.. Zenu umalo nije strefila srchka kada sam joj pre par godina rekla da cu se vratiti kuci oko ponoci..
A ne ovo..
hahahahahahahahaha
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Hm, verovatno se ne bih out-ovala svom buducem sefu/sefici na poslu. Jednostavno ovde to"ne prolazi". Na zalost moja drugarica koja je skoro sama sebi priznala da je gay,prva osoba (posle mene) kojoj se poverila da je gay bila je njena menadzerka u kaficu u kom je donedavno radila.Nakon nedelju dana samo je popila otkaz!
Kada smo malo dublje zasle u problematiku (a zaista je bila odlican radnik!),zakljucile smo da je problem nastao onog momenta kada je rekla autoritetu da je gay! Ne kapiram zasto? :neznam:
Jednostavno ovde (za sada) je to tako..:trol:
Korisnikov avatar
By Lady Achilles
Nikada se ne bih autovao rodbini.Ionako svi zive tudje zivote i samo se domundjavaju a da ne pominjem da su svi homofobi.
Korisnikov avatar
By lostinspace
Pa ono, ja mislim da cu se do kraja zivota autovati svima, tj. da cu biti skroz aut :) Svakako ne bih isao i pricao to okolo svima, cak ne ni svima koji me pitaju jesam li ili nisam :D ... U svakom slucaju, eventualno ne bih voleo da se u carsiji sprda na moju temu (sujeta :) ), kada znam da sam bolji od svih tih ljudi u mnooooogo stvari :D ...
Korisnikov avatar
By BellyButton
Pa, ako bih imao zenu ne bih se outovao njenom tati...
Za sve druge ne mogu da tvrdim sa sigurnoshcu...
Korisnikov avatar
By Blady
Pa nekima iz familie.. sta ih zabole sta sam i sa kim sam...
Korisnikov avatar
By jenny
I komšijama na moru..Bože koliko sam lagala pre neki dan :lol:
pa zaboravila šta sam pričala ranije,pa sama sebi uskočila u usta. Strahota. :closet:
Korisnikov avatar
By Srklet
ne bih se outao tramvaju punom navijaca.
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Mislim da se nikada ne bih (al' opet nikad ne reci nikad...) "Outovala" recimo svojim nadleznima.
tipa Sefu, direktoru, kolegama sa posla itd...

I nikada se ne bih outovala nekoj osobi koju sam upoznala, i da mi je pritom ta osoba antipaticna, i negativna do te mere, da joj ne bih rekla ni rec o sebi i svom zivotu, a kamoli nesto vise!
:up:
By ...Sitnicava...
A baba mi je sklerotična, pa bi posle 5 minuta mislila da sam joj rekla da sam Hebrejka, a ne lezbejka. Užas.
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by ...Sitnicava...
A baba mi je sklerotična, pa bi posle 5 minuta mislila da sam joj rekla da sam Hebrejka, a ne lezbejka. Užas.

"She's what?! [confused] But... some of my best friends are Lebanese!"

:nerd:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Balkanskom tati.
Pozdravio je moj tata tvog tatu, u bukvalnom smislu ovaj put :sigh: :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Hm. Jednoj babi bih se outovao iz čiste zlobe.

:evil:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
S obzirom u kakvoj sredini živimo, treba dobro razmisliti kome možeš da se outuješ, a kome ne. Biti outovan nosi sa sobom dobre i loše stvari. Stoga, ne bih se outovao tati, rodbini, profesorima, budućim kolegama, budućem šefu/šefici... :)
Korisnikov avatar
By simarrgL*
profesorima, random ljudima iz skole, drugaricama iz osnovne :lol: , rodbini..
Korisnikov avatar
By bu
kevi ..babi..kevinoj familiji..svi su u fazonu nista pre braka..keva umalo nije umrla kad je cula da sam izgubila nevinost..jos da joj kazem da volim devojke..bila bi sahrana :( al cija ne znam ...hah
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Dedi.

Krenuo je da se hvata za srce kad sam poslednji put zatrazio neke pare (tipa 300 dinara :lood: )
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by Vetur úlfur

Dedi.

Krenuo je da se hvata za srce kad sam poslednji put zatrazio neke pare (tipa 300 dinara :lood: )
Vetur: Deda moram nesto da ti kazem.
Deda: Jel ti opet treba 300 din. Znas kako mi je bilo lose prosli put kad si mi trazio tolke paree
Vetur: ma nisu pare u pitanju.
Deda: nego?
Vetur: ja sam gej!
deda:......
Vetur: deda deda deda deda!!!

mala sala nadam se da se ne ljutis.
Korisnikov avatar
By poison
Originally posted by jovanabeograd

"She's what?! [confused] But... some of my best friends are Lebanese!"

:nerd:
:roflmao:

ont: ne bih svojoj baki, da je jos ziva, i generalno celoj ocevoj familiji ...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by constantine
Originally posted by Vetur úlfur

Dedi.

Vetur: Deda moram nesto da ti kazem.
Deda: Jel ti opet treba 300 din. Znas kako mi je bilo lose prosli put kad si mi trazio tolke paree
Vetur: ma nisu pare u pitanju.
Deda: nego?
Vetur: ja sam gej!
deda:......
Vetur: deda deda deda deda!!!

mala sala nadam se da se ne ljutis.
Ne bi izdrzao pomisao na 300 dinara opet :lol: Konverzacia bi se zavrsila jos kod prvog "Deda" :lol:

Naravno da se ne ljutim :mazi:
Korisnikov avatar
By Dexter White
Originally posted by Popeye

ne bih se outao tramvaju punom navijaca.
haha, joj, juče uveče sam imao doživljaj baš u tramvaju... Pošto se inače oblačim totalno anti gay (metal ili punk zon), uđem ja sa slično odevenim društvom u tramvaj, svi u martinkama itd... Kad vidim dečka koji sedi blizu nas, tačno preko puta mene.. Očigledan gay, našminkan, fensi obučen, lepo ukombinovane boje itd. (veoma sladak BTW) Gledao nas je prestravljeno :shok: dobrih 10 minuta što sam primetio. Samo sam mu prišao, na šta se još više prestravio, pa sam rekao: opusti se bre čoveče, outfit često zna da zavara... na šta se nasmejao. ubrzo je izašao iz tramvaja...
Huh, pretpostavljam da ću morati da menjam stil oblačenja uskoro :alexis:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!