Šta se dešava iza scene? S&S DVD Behind The Scene Tidbits
Kada otvorite glavni meni, pojavljuje se Madonna koja seda na stolicu za "Candy Shop".
Najava za odeljak Behing The Scenes" vrlo liči onom iz dokumentarca "I'm going to tell you a secret".
Prvi grad koji se pojavljuje je Sao Paulo.
Madonna govori o turneji, zatim se pojavljuju kadrovi Pariza, Italije i Atine. Madonna napušta hotel u Parizu, obavlja probe. Pesma "Voices" čuje se u pozadini.
Madonna nakon prvog koncerta izjavljuje: "Oh My God, it was incredible!"
Prisustvuje audiciji za plesače, prilična je kučka.
Jason govori o dolasku u Italiju. Prikaz fanova koji ulaze na stadion.
Na putu ka stadionu, Madonna kaže da će dokazati da je ovisna o adrenalinu.
U jednom trenutku, peva "I Kissed A Girl".
Njujorški koncert. Pharrell iza scene pokazuje svoje čarape. Proba s Madonnom.
Nastup u San Dijegu u znaku pobede Baracka Obame. Madonna u suzama proslavlja. Nekoliko kadrova u kojima ona razgovara sa publikom o svojoj sreći zbog toga.
Los Angeles. Justin je na probi, ona mu pokazuje svoj kostim.
Madonna govori o rutini za "Into The Groove".
Tony govori kakva je Madonna tokom proba.
Madonna govori o novim verzijama pesama: "I have to re-invent it to make it exciting for myself".
Jamie King govori o nastupu.
Probe u Majamiju. Timbaland je na sceni. Madonna zahvaljuje njemu i Pharrellu što su sa njom te večeri. "Start the show, motherfuckers".
Južna Amerika. Iza scene u Meksiku. Tonska proba u Santjagu.
Proba "Don't Cry For Me Argentina" u Buenos Airesu. Imitira fanove na kraju pesme.
Rio. "My first show in Brazil in 15 years". Fanovi trče za njenim autom. Boji se zbog kiše. Spremanje scene za koncert.
Sao Paulo. Poslednja tonska proba. Govore o kraju turneje i poziraju za zajedničku fotografiju.
Poslednja molitva. Plesači se zahvaljuju Madonni na prilici koju im je pružila.
"You've seen me at my best, you've seen me at my worst and you still love me". Lola stoji pored nje. Zahvaljuje se plesačima i dodaje: "I hope it doesn't rain".
Govori o kraju turneje i brazilskoj publici, koja je vrlo strastvena i divlja.
Žurka sa Paulom Oakenfoldom.