Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By gorilica
Apsolutno se slazem oko Confessions Tour-a. Bolje nije bilo.
Korisnikov avatar
By Heartkiller
:shok: :shok: :shok:

Nova turneja 2010/2011

Prvi zvaničan nagoveštaj da će se Madonna ponovo popeti na scenu dao je bubnjar Brian Frasier-Moore. Poslušajte ga od 00:20.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2GdfHney ... r_embedded[/youtube]

U prilog tome ide i izjava Jamiea Kinga da će novi album izaći uskoro.
Predlažem da odmah počnete da štedite. xD

~UPDATE~
Madonna će izgleda uskoro najaviti australijsku turneju. Insajder je australijskom portalu Undercover potvrdio najavljivanje turneje pod nazivom The Celebration Tour za jul. Ovo će biti prvi put da Madonna gostuje u Australiji još od 1993. godine. Trenutno se planira 10 koncerata, sa po tri koncerta u Sidneju i Melburnu, dva za Brizbejn i po jedan za Adelejd i Pert. Doduše, karte će biti najskuplje karte za pop koncert u Australiji ikada - najjeftinije će koštati 249$, sledeće po rangu oko 499$, fan pit od 999$, a VIP od 2000$. Za 1000$ više, biće omogućeno i Meet & Greet iskustvo, kao i fotografisanje i potpisani tourbook. Koncerti će biti promovisani kao "poklon Australiji" nakon godina ispaljivanja.
Australijski koncerti biće zatvorenog tipa, za razliku od prošlogodišnjih evropskih koncerata, što objašnjava i visoke cene karata. Koncert u melburnskoj Rod Laver Areni bi trebalo da bude snimljen za DVD. Više detalja uskoro!
Korisnikov avatar
By Seaman
Nece to prije 2011, uopste nigdje nisam cuo nesto o njenom novom albumu, samo jednom nesto da ce biti u rock fazonu, a nadam se da to nije tacno. :roll:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Šta se dešava iza scene? S&S DVD Behind The Scene Tidbits

Kada otvorite glavni meni, pojavljuje se Madonna koja seda na stolicu za "Candy Shop".
Najava za odeljak Behing The Scenes" vrlo liči onom iz dokumentarca "I'm going to tell you a secret".
Prvi grad koji se pojavljuje je Sao Paulo.
Madonna govori o turneji, zatim se pojavljuju kadrovi Pariza, Italije i Atine. Madonna napušta hotel u Parizu, obavlja probe. Pesma "Voices" čuje se u pozadini.
Madonna nakon prvog koncerta izjavljuje: "Oh My God, it was incredible!"
Prisustvuje audiciji za plesače, prilična je kučka.
Jason govori o dolasku u Italiju. Prikaz fanova koji ulaze na stadion.
Na putu ka stadionu, Madonna kaže da će dokazati da je ovisna o adrenalinu.
U jednom trenutku, peva "I Kissed A Girl".
Njujorški koncert. Pharrell iza scene pokazuje svoje čarape. Proba s Madonnom.
Nastup u San Dijegu u znaku pobede Baracka Obame. Madonna u suzama proslavlja. Nekoliko kadrova u kojima ona razgovara sa publikom o svojoj sreći zbog toga.
Los Angeles. Justin je na probi, ona mu pokazuje svoj kostim.
Madonna govori o rutini za "Into The Groove".
Tony govori kakva je Madonna tokom proba.
Madonna govori o novim verzijama pesama: "I have to re-invent it to make it exciting for myself".

Slika

Jamie King govori o nastupu.
Probe u Majamiju. Timbaland je na sceni. Madonna zahvaljuje njemu i Pharrellu što su sa njom te večeri. "Start the show, motherfuckers".
Južna Amerika. Iza scene u Meksiku. Tonska proba u Santjagu.
Proba "Don't Cry For Me Argentina" u Buenos Airesu. Imitira fanove na kraju pesme.
Rio. "My first show in Brazil in 15 years". Fanovi trče za njenim autom. Boji se zbog kiše. Spremanje scene za koncert.
Sao Paulo. Poslednja tonska proba. Govore o kraju turneje i poziraju za zajedničku fotografiju.
Poslednja molitva. Plesači se zahvaljuju Madonni na prilici koju im je pružila.
"You've seen me at my best, you've seen me at my worst and you still love me". Lola stoji pored nje. Zahvaljuje se plesačima i dodaje: "I hope it doesn't rain".
Govori o kraju turneje i brazilskoj publici, koja je vrlo strastvena i divlja.
Žurka sa Paulom Oakenfoldom.
Korisnikov avatar
By Madonna
:eya:

Check out the rumored new artwork for MDG, Madonna’s new sunglasses line with Dolce & Gabbana.

The shoot was by captured by celeb photographer (and Madge’s friend) Steven Klein. It looks like these are screen captures from a video. The MDG ads will reportedly run through February 2011.

Madonna also recently sealed a deal with Iconix Brand Group. “Joining forces with Iconix to bring my fashion ideas to consumers is very exciting for me,” said the Material Mom.

WILL YOU BUY Madonna’s new MDG sunglasses?

Slika
Korisnikov avatar
By Heartkiller
:wow:

odlične fotke...

:awesome:

Madonna traži pomoć od same kraljice

Slika

Kraljica popa tražiće pomoć za film o monarhiji - od same monarhije!
Američka zvezda želi da se putem pisma obrati britanskoj kraljici za pomoć u pisanju filma "W.E.", koji govori o kralju Edwardu VIII koji je abdicirao s prestola zbog ljubavi.
"Madonna želi da napravi svojstven film, koliko je god moguće autentičan situaciji, pa bi bila jako zahvalna da joj se ustupe neka mesta za snimanje. Ona voli UK i vrlo poštuje Kraljicu", izjavio je izvor.
Ipak, Madonna ne treba puno da se nada.
"Ne mogu da zamislim da Njeno veličanstvo nekom pravi ustupak, pogotovo ne za film o Wallis Simpson", dodao je izvor.
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Åkerlund: Gaga može da postane nova Madonna

Slika

Švedski reditelj Jonas Åkerlund, koji je Madonninim fanovima najpoznatiji kao čovek iza dokumentarca "I'm Going To Tell You A Secret" i par spotova (Ray Of Light, Music), nedavno je uradio spot "Telephone", za duet Lady GaGe i Beyonce.
"Zaista ne volim da poredim umetnike sa kojima radim, jer su svi oni vrlo jedinstveni i različiti", rekao je Åkerlund za MTV. "Jedna stvar je sigurna: Lady GaGa je istinski umetnik. Poseduje izuzetan talenat i mnogo radi. To me baš podseća na Madonnu, jer je Madonna uvek veliki radnik, veći od bilo koga drugog".
"Ona je vrlo kreativna", kaže za Madonnu. "Uvek se vraća kreativnosti. Oko nje se uvek vode neke politike, kruže glasine i sve to, a ona je uspela da se uzdigne iznad toga. Dakle, u tom smislu, u redu je porediti njih dve, ali opet kažem: ipak su vrlo različite".
Åkerlund je dodao i da Gaga još uvek ima dug put ispred sebe, koji bi je doveo na nivo saradnje koji on ima s Madonnom. "Sa Madonnom imam 12 zajedničkih godina, a sa Gagom dva spota. Vreće će reći, ali mislim da Gaga ima potencijala i sav potreban alat i pamet da svoj smisao za kreiranje dovede do maksimuma. Sjajna je."
"Madonna je bila jedna od prvih umetnika koji se nisu koncentrisali na jednu stvar, već na ceo koncept. Za Gagu je to prirodno stanje. Ona vidi svoj lik i svoju karijeru i srećan sam što sam deo toga, ali se sve vrti oko nje, ne oko mene. Sve dolazi iz nje", završio je Åkerlund.
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Hesus Luz: Osećam se kao da sam u braku sa Madonom

Slika

Partner pop pevačice Madone, Hesus Luz izjavio je da sebe smatra oženjenim čovekom, sugerišući da su se možda njih dvoje i verili, prenosi britanski ”Metro”.
Brazilski maneken (23) izazvao je tračeve da će se Madona udati treći put, svojom izjavom za brazilsko izdanje magazina “Vog”.
“Smatram se oženjenim čovekom. Imam svoju porodicu”, rekao je Luz.
On je rekao da je svestan odgovornosti i da se uopšte ne plaši zajedničkog života sa Madonom i njeno četvoro dece - Lurd, Rokoom, Mersi i Dejvidom.
“Moj otac je u mojim godinama već bio oženjen. Moja majka me je rodila sa petnaest godina”, rekao je maneken.
Pevačica i maneken su se upoznali na snimanju za magazin “W” u decembru 2008. godine i ubrzo počeli da se zabavljaju, nekoliko nedelja pre nego što se Madona i zvanično razvela od režisera Gaja Ričija.
Početkom ove godine kružile su priče o njihovom raskidu i o tome da je Madona u vezi sa drugim manekenom, ali su od tada ona i Hesus Luz svuda viđani zajedno.
Korisnikov avatar
By Madonna
Madonna je priznala da je "zavisnik od adrenalina".
U kadrovima koje prikazuju pevačicu iza scene turneje "Sticky & Sweet" čuje se izjava da ne vidi sebe u penziji.
"Ja sam nomad u srcu. Ne mogu da zamislim sebe kad prestanem da idem na turneje. Ljudi kažu da sam zavisna od adrenalina - dokazaću da su u pravu".
Kraljica popa je takođe otkrila da na novom materijalu stalno radi, jer ne želi da joj bude dosadno.
"Kad god radim na starim pesmama, čak i na nekim novim, neizbežno mi postanu dosadne. Moram da ih obnovim u nešto novo, kako bi mi bile uzbudljive".
DVD turneje izlazi 6. aprila.

:radosnice: :yay: :love:
Korisnikov avatar
By Mahoney
da se prisetimo starih dobrih vremena:

''

:yay:
Korisnikov avatar
By Seaman
''

Jane Lynch has revealed that she is very proud of her spoof of Madonna's 'Vogue' video.

The 49-year-old actress, who made her own "almost" identical version of the film clip for a tribute episode of Glee, said that she and the rest of the cast are "really happy" that Madonna approved of the episode.

Lynch told Us Magazine: "It has just been outlandish. People are loving that video. It wasn't as long [as Madonna's version]. As we were shooting it, we were looking at our monitor and on the other monitor, we had the actual video - and you can tell the difference. Except it was me!

"I heard Madonna loved it. So we're really happy. Mission accomplished! She's all over our show. We're really humbled and honoured that she released a statement."
Korisnikov avatar
By Madonna
Glee: Big Ratings Thanks To The Power of Madonna

Read more: http://justjared.buzznet.com/2010/04/21 ... z0lmDiCzbT

Glee continues to impress in the ratings!

FOX’s hit show pulled in an impressive 13.5 million viewers, only slipping 5% during its second week back from hiatus. It was the night’s highest-rated scripted series, according to THR!

Episode “The Power of Madonna” featured the Material Girl’s greatest hits: “Borderline,” “Open Your Heart,” “Burning Up,” “Crazy for You,” “4 Minutes,” “Like a Prayer,” “Like a Virgin,” “What it Feels Like a Girl,” “Express Yourself” and “Vogue.”

EW reports a Madonna sequel is already in the works!

Read more: http://justjared.buzznet.com/2010/04/21 ... z0lmDlXMZq

:dance:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
The power of Madonna osvaja iTunes

#1 Glee - The Music, The power of Madonna - Glee cast
#2 Cold day memory - Sevendust
#3 Need you now - Lady Antebellum

Nakon emitovanja Glee verzije pesme Vogue, Madonin video Vogue vratio se na 30. mesto top liste spotova iTunes- a, čime je Madona postala drugi izvodjač (pored MJ-a) koji na toj top listi ima spot iz 80ih ili 90ih.

:awesome:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Glenn Close: Erotica je genijalan album!

Glumica Glenn Close je za Daily record dala intervju gde je pomenula i da je veliki fan Madoninog albuma 'Erotica.'
Q: Kako se opuštaš?
G: Kada dodjem kući sa snimanja 'Damages', sipam čašu crvenog vina i pustim Madonu.
Q: Koji album konkretno?
G: Oh, jeste li ikada čuli njen album 'Erotica'?
Q: Err...ne?
G: O, Bože, idi na youtube i pogledaj video za 'Bad girl' čoveče. To je genijalan album i za njega me vežu mnoga sećanja i uspomene, kao i prvi put kada sam je videla uživo. Videla sam je uživo i 2008. i dobila sam priliku da je upoznam u backstage-u, bila sam tako uplašena, ali ona je jako prijatna, a i o voli 'Damage' tako da smo pronašle kompromis, zar ne?

:love:
By LeDeNa_
Originally posted by gorilica

Apsolutno se slazem oko Confessions Tour-a. Bolje nije bilo.
:up:

Znaci, nije mi dobro kad je vidim :D

Ovaj koncert Madonne koju ja obozavam iz drugih razloga (ne pevanja), mislim da treba pogledati....(dobro pogledati nju i sve oko nje)...Nema greske nijedne to je sto posto...

Ovaj link, scenski nastup sa Isakom je nesto sto je meni dalo dosta toga...Spojeno je sve...Gluma, igra, ONA, pozadina, publika koja je doprinela da ova pesma dobije jos veci plus, devojka u kavezu....Madonin izged, garderoba koja je jednostavna ali sjajna a to je bilo 2006 tako da je meni nasa moda prosto smesna.....Nebitno to...Pogledajte ako zelite...Isaka naravno koji peva toliko lako da je to neverovatno...(mada ste to vec videli lol)...ali evo jos jednom :D

''

Bez greske...Svaki potez na mestu...npr na 5:30....gde je stala Madonna u tom kavezu....Ma, sjajno....MOCNO!!!!

Rekla sam i BRAVO MADONNA kad je pored toliko pesama izabrala na tom koncertu...
''

Ma ceo koncert VRH

Ja nju prosto OBOZAVAM....I ne mogu da shvatim ljude koji je ne vole....
Korisnikov avatar
By spliff
izashao novi (live) album
sticky & sweet tour

Slika
  • 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 132
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!