Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Simor
Originally posted by Wilhelmina

Dark Water... Taj film nije tako strasan, koliko je mucan... radnja se odvija relativno sporo, ali svaki minut donosi novu nelagodnost (a posebno ljudima koji su osetljivi na deciju patnju).
E jeste. Samo što ja nisam gledao američku nego japansku verziju (iliti "Honogurai Mizu no Soko Kara" :D ) i slažem se - film nije strašan, nego mučan.

Btw, iako sve manje imam živaca za njih, poslednji od horora koji sam pogledao je "The Haunting in Connecticut" - lep filmić, puno klišea, zlo vs. dobro, dobro koje pobeđuje, cancer survivor, ektoplazma... divota.

;)
Korisnikov avatar
By Mars
Kad sam bio mali "Le charme discret de la bourgeoisie" mi je bio strašan...

Slika
Korisnikov avatar
By dharmox
Originally posted by Mars

Kad sam bio mali "Le charme discret de la bourgeoisie" mi je bio strašan...

Slika
Strašan mi je i sad :P
Kao i Angel exterminador.
Ali to nije ono uobičajeno strašno na šta se mislilo u naslovu topica.
Korisnikov avatar
By Mars
Da...To uobičajeno strašno je dosadno. U najboljem slučaju smešno.
Korisnikov avatar
By dharmox
Dva prava, najbolja horora su knjige: Shining (Isijavanje) i Egzorcist.
Međutim, to u filmu, vrag bi znao zašto, nije strašno.

Mada mi je jako lepa u Shiningu ona scena sa dve devojčice i hodnikom punim krvi...ali nije strašno. :nope:
By XanaX
Originally posted by Dzelajza Rouz

Ja taj film mogu da doživim jedino kao traljav pokušaj omaža svim onim starim (ne)hororima u kojima sa strepnjom čekamo da junakinja zatvori svoj ormarić sa lekovima, pastom za zube i sl.
Uf, a mene baš "pozitivno" brije kada likovi u Thx1138 otvaraju ormariće, pa ih vidimo kada ih otvore...

Horore baš i ne volim, iskreno - jednog dijela se fakat bojim, a ostatak je groteskno glup.

Scena koja me ipak palila neko vrijeme je iz Exorcista III.

...it runs slowly... up until the end... and yet we stay clueless...

''

Ipak, problem su sci-fi filmovi sa suspense temom... Kada, u "Communionu" Ch. Walken bulji u vrata i pita "Is somebody there?" ... (and Alien's eye makes a slow "peak").

I ono, kada sam sebi govori: "I am the dreamer, you are the dream..."

''

* VAŽAN IZUZETAK čine FILMOVI koji uključuju NEVINU DJEČICU i MALICIOZNE KLAUNE (poznate i kao Clowns). Te filmove treba zabraniti!!!
Korisnikov avatar
By Galadriel
Horore baš i ne volim, iskreno - jednog dijela se fakat bojim, a ostatak je groteskno glup.
Upravo ovako sto se tiche filma...

Horor priche obozavam da citam...
Korisnikov avatar
By Tungi
Ja to moram da vidim,kakvo citanje:protest:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
najstrasniji film ever? slatko od snova

od horora... 'It' mi nije bio toliko strasan koliko mi je bilo strasno kad sam citala knjigu... Imala sam nekih 16-17 godina i uzela da je citam popodne. Onda mi je bilo toliko interesantno, nisam mogla da spavam, pa sam citala do kasno u noc. Onda tek nisam mogla da spavam...

Ekranizacija... well, nije lose, navukoh traumu od klovnova i gledanja u odvod lavaboa (ima scena kad odatle krece da izvire krv, al nema sanse u ovo doba da krenem da trazim po youtube-u). :zentara:

Omen mi nije bio strasan (ja pozelela decaka koga cu nazvati Demian)...

Malo sam ja specifican slucaj, kao klinka sam gledala razne filmove o vampirima, drugi su ih se plasili, a ja htela da me neki od njih malo gricne za vrat, da bih zivela vecno. :smeh:

Ring je opak film, mada sve to nesto uzasnog izgleda koje odnekud izadje ili komadanje nozevima sa puuuno kecapa, pardon - krvi okolo, to mi i nije nesto spec. zastasujuce.

Muzika mnoooogo doprinosi generalnoj atmosferi, i onda kad krene simfonijski orkestar kreshendo, ja kliknem na "mute". Jebga, sto je sigurno, sigurno je.
:kesa:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by dharmox
Strašan mi je i sad :P
Odgledao ga malopre.

Nimalo strašan, mada sam locirao te scene koje na koje sam se plašio kao mali (kad se detetu javlja mrtva majka i posebno mrtav otac u sobi).

Genijalan film a posebno sam bio hipnotisan fantastičnom Stephane Audran.

Tačno bih se radije udario ciglom u glavu nego da posle ovakvog jednog filma sednem da gledam recimo Avatar ili neku sličnu glupost...
Korisnikov avatar
By Darth Vader
"Dodville", film Lars von Triera.

Samo ljudska hipokrizija može da bude tako strašna i čovek da bude tako surov...
Korisnikov avatar
By Mars
Nije Dodville nego Dogville.

(ništa lično i bez ljutnje - ipak je film moja svetinja, zato...)
Korisnikov avatar
By Darth Vader

Nije Dodville nego Dogville.

(ništa lično i bez ljutnje - ipak je film moja svetinja, zato...)

Taj film je i moja svetinja i stidim se na omašsi pri kucanju (koje generalno često pravim).

"Manderlay" mi je dosta slabiji, ali i dalje inspirativan.

Sad samo čekam treći deo - "Washington" i Nicole Kidman (i Bruce Dallas) u njemu. :)
Korisnikov avatar
By Mars
Dogville sam gledao dvadesetak puta (plus nebrojeno puta samo slušao) ... a Manderlay još čeka. Nije vreme.

Nadam se (nadam se! nadam se!) da će Washington da bude H-bomba.
Korisnikov avatar
By Tungi
Heavenly creatures.Sooo disturbing.Imao sam nekih 11-12 godina kada sam gledao.Pa cak i sad mi je teskoban dosta.
Korisnikov avatar
By Mars
Samo za najhrabrije: podsetimo se nekih od najuznemirujućih scena koje je taj film podario svetskoj kinematografiji.
(uznemirujući glas: Mario Lanza, u uznemirujućem komadu: The Donky Serenade)

''

:D

(šala, šala...jeste malo uznemirujeće kad vidiš na šta su spremna fina, čista, uzorna deca kad im mame i tate idu na kurac...al ja sam svojevremeno shvatio da to treba da plaši moje roditelje, ne mene...)
Korisnikov avatar
By Tungi

Samo za najhrabrije: podsetimo se nekih od najuznemirujućih scena koje je taj film podario svetskoj kinematografiji.
(uznemirujući glas: Mario Lanza, u uznemirujućem komadu: The Donky Serenade)

''

:D

(šala, šala...jeste malo uznemirujeće kad vidiš na šta su spremna fina, čista, uzorna deca kad im mame i tate idu na kurac...al ja sam svojevremeno shvatio da to treba da plaši moje roditelje, ne mene...)

Ma diiivan je:kakodane:
Korisnikov avatar
By svejedno
Sex & the City.

..

Nisam ga gledao, ali video sam par epizoda serije. Mene to plasi.
Korisnikov avatar
By dharmox
Slika

Nebraska, 1904.
Mladi bračni par, Anna i Jobe koji očekuju bebu okreću leđa gradskom životu i odlaze da se bave zemljoradnjom u preriji u Nebraski gde živi Annina rođaka. Od useljenja u kuću jasno je da u njoj nisu sami i da taj neko ko je s njima nije dobronameran...

Film snimljen u maniru nemog filma ali sa vrlo određenim odstupanjima. Dok je sve u redu (vrlo mali deo) film je običan, crno-beli. Kad stvari krenu ka zaumnom slika poprima braon tonove a zrno postaje sve krupnije. Na vrhuncu strave ta krupnozrnasta slika prelazi u crtež. Protok vremena označen je drmanjem i skakutanjem slike kao kod braće Limijer. Većina kadrova ima okruglu masku - kao da ih neko sa strane posmatra (a i posmatra ih). Ljudski govor se ne čuje - usne se miču, šta kažu ne čuje se, ali kad tokom tog razgovora obore čašu na drveni pod to se itekako čuje. Jedini kratak dijalog čujemo u 46 minutu filma:
Jobe: - Veruj mi, Anna, molim te.
Anna: - Pa dobro, verujem ti.

Ovaj, na prvi pogled ogoljen i jednostavan film izuzetne likovne lepote mogli bismo nazvati filozofskim horrorom - on vas neće uplašiti bez vašeg pristanka.

Slika
Slika
Slika
Korisnikov avatar
By antibiotic
Inspirisan ovom temom sinoc sam odgledao kultni Demons 1 , Demons 2 i The evil dead 2
:iskolacen:
:shmi:
Korisnikov avatar
By Tungi
:lol:

Pa to je smesno,pogotovu "Evil dead":roflmao:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!