Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by WilhelminaE jeste. Samo što ja nisam gledao američku nego japansku verziju (iliti "Honogurai Mizu no Soko Kara"
Dark Water... Taj film nije tako strasan, koliko je mucan... radnja se odvija relativno sporo, ali svaki minut donosi novu nelagodnost (a posebno ljudima koji su osetljivi na deciju patnju).
Originally posted by MarsStrašan mi je i sad
Kad sam bio mali "Le charme discret de la bourgeoisie" mi je bio strašan...
Originally posted by Dzelajza RouzUf, a mene baš "pozitivno" brije kada likovi u Thx1138 otvaraju ormariće, pa ih vidimo kada ih otvore...
Ja taj film mogu da doživim jedino kao traljav pokušaj omaža svim onim starim (ne)hororima u kojima sa strepnjom čekamo da junakinja zatvori svoj ormarić sa lekovima, pastom za zube i sl.
Originally posted by dharmoxOdgledao ga malopre.
Strašan mi je i sad![]()
Originally posted by Mars
Nije Dodville nego Dogville.
(ništa lično i bez ljutnje - ipak je film moja svetinja, zato...)
Originally posted by Mars
Samo za najhrabrije: podsetimo se nekih od najuznemirujućih scena koje je taj film podario svetskoj kinematografiji.
(uznemirujući glas: Mario Lanza, u uznemirujućem komadu: The Donky Serenade)
''
![]()
(šala, šala...jeste malo uznemirujeće kad vidiš na šta su spremna fina, čista, uzorna deca kad im mame i tate idu na kurac...al ja sam svojevremeno shvatio da to treba da plaši moje roditelje, ne mene...)
Originally posted by Beogradjanin18Listam temu i sad ne mogu da odolim:
"Swimming Pool" - scena kada vidimo pičku Charlotte Rampling!
Originally posted by svejedno
Sex & the City.
..
Nisam ga gledao, ali video sam par epizoda serije. Mene to plasi.
Originally posted by жњE, SAD ću da ga pogledam.
secam se da me npr. "Isijavanje" bas potreslo...![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!