Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by Mars
Ja plačem, vi kako hoćete.
I od tuge i od besa.
Originally posted by Crazy_Beenije to za trpanje u ustanove ni za lecenje, to je za elektricnu stolicu.
ja bih sve te ljude koji vole da muce zivotinje i sve sto je slabije od njih (verovatno maltretiraju i decu i slabije ljude (i ja sam bila napadnuta zato sto sam branila jadnu zivotinju)) strpala u posebnu ustanovu. i dala bi ima sav potreban pribor za nastavak "normalnog zivota", sto znaci nozeve, mocuge, lance, sipke, benzin i sibice... jednom dnevno MOZDA po veknu hleba, pa da ih vidim. da se medjusobno pokoljui poubijaju, unakaze i iskasape. oni mirni-imaju na kome da se izivljavaju, i sav ostalan normalan svet miran. zivotinjice sigurne.
pu je*em ti kad i procita ovo.
Originally posted by mrgudnisam mislila da se lece tamo, nego da im to bude "elektricna stolica". da se medjusobno muce kao sto suoni mucili te jadna zivotinje. neka to bude neki vid...eliminacije.
Originally posted by Crazy_Beenije to za trpanje u ustanove ni za lecenje, to je za elektricnu stolicu.
ja bih sve te ljude koji vole da muce zivotinje i sve sto je slabije od njih (verovatno maltretiraju i decu i slabije ljude (i ja sam bila napadnuta zato sto sam branila jadnu zivotinju)) strpala u posebnu ustanovu. i dala bi ima sav potreban pribor za nastavak "normalnog zivota", sto znaci nozeve, mocuge, lance, sipke, benzin i sibice... jednom dnevno MOZDA po veknu hleba, pa da ih vidim. da se medjusobno pokoljui poubijaju, unakaze i iskasape. oni mirni-imaju na kome da se izivljavaju, i sav ostalan normalan svet miran. zivotinjice sigurne.
pu je*em ti kad i procita ovo.
cvrsto verujem da se takvi umobolnici ne daju izleciti i da ih jednostavno treba eliminisati ( ne mislim toljagom u glavu na ulici, vec zakonski, mada sam i te kako svesna koliko je to nemoguce)
pa nek o meni misli sta ko hoce, bas me briga!

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!