Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By mitrandir
Strašno! Zaista. Ljudi su najgore životinje.
Korisnikov avatar
By mrgud
jao Marse! strasno! mukica! siroce!
zasto sam ovo otvorila!??
idi covece bre, sad ce ovo danima da me muci bre!
jao jao jao jao jao joj!
a samo sto sam napisala da sm srecna!
uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

zasto su mu amputirane sapice?:placko:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Kako bi mu odsekla obe ruke i noge na Terazijama, dan po dan, pa da krvari, retard i da posluzi kao primer ostalim umobolnicima! Taj koji je to uradio zasluzuje samo dugu i bolnu smrt.. :sarana:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja plačem, vi kako hoćete.

I od tuge i od besa.

Takodje bih mu i ruke i noge, svima, kažu da teško da je jedna osoba to uradila.

Znači sadizam, najveći. Isečeš kučetu JEDNU. Kost puca, gnječi se... Ono cvili, vrišti, trese se....ti se onda verovatno smeješ, uživaš u trenutku....pa mu odsečeš DRUGU...opet krc, lom, krv...ono se i dalje muči, batrga, još više, duplo više nego pre....ti predješ na TREĆU pa i nju odsečeš....ono I DALJE .... i na kraju i poslednju...

I na kraju ga ostaviš da se muči.
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
malo pre sam ovo procitala i dalje sam pod utiskom. ne znam da li sam besna ili tuzna. suze su mi skoro krenule. :( jadno stvorenje. :(

ko god da je to uradio ne moze se nazvati covekom.
Korisnikov avatar
By mrgud
ja sam zgranuta
zasto su mu otsecena stopala Marse?
Korisnikov avatar
By Mars
Sad gledam...na komentarima ispod vesti...po 50, 60 (za sada)...zgranutih, očajnih, besnih (i jedan koji me malčice oraspoložio, neko predlaže da se otvori fond za psa za te proteze)...i u svakom od tih komentara po DVA NEGATIVNA.

Dvoje...nekih...ništa čudno ne vide u tome.

Moderatori, prebacite u Društvo i politika, gde je temi i mesto.
Korisnikov avatar
By mrgud
tresem se od besa, uzasa, tuge, svega

kad kazem da mi se ljudi gade, sagovornik me pogleda kao ludaka

e GADI MI SE VECINA LJUDI!

utesno je sto su kucu ipak nasli neki normalni ljudi i spasli je
utesno je sto ce idiote koji su to uradili snaci slicno ako ne i gore, uvek tako bude

uzdrzavam se da ne izgovorim sve sto mi pada na pamet, jer ...
Korisnikov avatar
By maka
ovo je strasno.

ovo je samo jos jedan pokazatelj koliko ima bolesnih ljudi,ludaka,sadista.

znakovi...
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
ja bih sve te ljude koji vole da muce zivotinje i sve sto je slabije od njih (verovatno maltretiraju i decu i slabije ljude (i ja sam bila napadnuta zato sto sam branila jadnu zivotinju)) strpala u posebnu ustanovu. i dala bi ima sav potreban pribor za nastavak "normalnog zivota", sto znaci nozeve, mocuge, lance, sipke, benzin i sibice... jednom dnevno MOZDA po veknu hleba, pa da ih vidim. da se medjusobno pokoljui poubijaju, unakaze i iskasape. oni mirni-imaju na kome da se izivljavaju, i sav ostalan normalan svet miran. zivotinjice sigurne.
pu je*em ti kad i procita ovo.
Korisnikov avatar
By mrgud
Originally posted by Crazy_Bee

ja bih sve te ljude koji vole da muce zivotinje i sve sto je slabije od njih (verovatno maltretiraju i decu i slabije ljude (i ja sam bila napadnuta zato sto sam branila jadnu zivotinju)) strpala u posebnu ustanovu. i dala bi ima sav potreban pribor za nastavak "normalnog zivota", sto znaci nozeve, mocuge, lance, sipke, benzin i sibice... jednom dnevno MOZDA po veknu hleba, pa da ih vidim. da se medjusobno pokoljui poubijaju, unakaze i iskasape. oni mirni-imaju na kome da se izivljavaju, i sav ostalan normalan svet miran. zivotinjice sigurne.
nije to za trpanje u ustanove ni za lecenje, to je za elektricnu stolicu.
cvrsto verujem da se takvi umobolnici ne daju izleciti i da ih jednostavno treba eliminisati ( ne mislim toljagom u glavu na ulici, vec zakonski, mada sam i te kako svesna koliko je to nemoguce)

pa nek o meni misli sta ko hoce, bas me briga!
Korisnikov avatar
By Mars
Mnogo je cela vekna.

Ja se stalno vraćam na vrh stranice i gledam ga...da mi je samo sad da mogu da ga pomazim nekako...

Prsoh.
Korisnikov avatar
By bu
auu kakvih ljudi ima
Korisnikov avatar
By maka
mnogo sam se iznervirala. odo'
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
Originally posted by mrgud
Originally posted by Crazy_Bee

nije to za trpanje u ustanove ni za lecenje, to je za elektricnu stolicu.
cvrsto verujem da se takvi umobolnici ne daju izleciti i da ih jednostavno treba eliminisati ( ne mislim toljagom u glavu na ulici, vec zakonski, mada sam i te kako svesna koliko je to nemoguce)

pa nek o meni misli sta ko hoce, bas me briga!
nisam mislila da se lece tamo, nego da im to bude "elektricna stolica". da se medjusobno muce kao sto suoni mucili te jadna zivotinje. neka to bude neki vid...eliminacije.
Korisnikov avatar
By Mars
Kad smo kod kazni, kažnjavanja, rehabilitacije...

Ovde neki znaju da sam ja vrlo pažljiv kad su dzamping tu konklužns u pitanju, ali...

Ja bih proverio gde je trenutno onaj skot koji je pre par godina kažnjen za mučenje i ubistvo psa (vezao ga žicom za auto, vozao pri velikoj brzini, stao, polio benzinom i zapalio). Mislim da je dve godine dobio.

I šta mislite o čemu je razmišljao te dve godine u zatvoru...čime će da se zanima kada izadje, ali na žalost ovog puta dobro vodeći računa da nema očevidaca...?

Možda nije isti, na žalost ludaka je mnogo više od JEDNOG, ali bih svejedno njega ispitao sada.
Korisnikov avatar
By Delete
:(
Koliki monstrum treba biti da bi se pocinilo ovakvo zlodelo...
Korisnikov avatar
By Tungi
Ja sam zaplakao...Strasno:( :( :(
Korisnikov avatar
By Vel boy
ah, shta reci shto vec nije recheno ovde.
da li sam iznenadjen tim zlochinom nad psom? nope, nazalost.
mnogi ljudi podruchja zemalja ex-Yu su pokazali decenijama (jeste, ovo se deshava i moze se desiti i bilo gde na svetu, ali prichamo ovde o specifichnom dogadjaju u jednoj od zemalja ex-Yu) shta su sve u stanju da urade ljudima, a nekmoli shta rade/bi radili zivotinjama.....

a taj kuca je tako sladak, dusha mila.

p.s. treba obavezno ostati u toku deshavanja ovog sluchaja, tj. hocu da vidim da je ovaj slatki pas ne samo preziveo vec i ozdravio.
Korisnikov avatar
By svejedno
Jebote.

E, ovo mene potrese. Retko neka vest o mucenju ili ubijanju ljudi. Ovo....................ma.
Korisnikov avatar
By Vel boy
mene josh potresenost i bes drzi. tim vishe jer je taj pas tako sladak a povredjen i na slici kao da govori: "ljudska vrsto, ja vam verovah, a vi tako...." :(
Korisnikov avatar
By Mars
Isto bih se osećao da je ovako nešto uradjeno i onom višestrukom pobedniku u takmičenju za najružnijeg psa. Svako ovako iskasapljeno kuče mi je automatski preslatko...

Ne znam za te proteze...ovi na slikama nemaju nogice do trupa...i bar dve cele...Ne znam neka transplantacija, znam da njima rane zarastaju jako brzo, ne znam za kosti...

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By svejedno
Ma bre, bespomocno bice...sad bi mi hlaef rekla "eto, i ti znas da se inerviras'...ali BRE.

..

Sto se proteza tice, razzmisljam, nista mi ne pada na pamet...sa cu procesljam net.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!