Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Moa
Pre jesam patila od markirane robe dok nisam malo skontala kako to ustvari funkcionise.U sustini sve je to ista roba,naravno turska,kineska itd.Sem u slucaju kad zaista neka velika firma ne otvori butik kod nas a to je malo retkost.Anyway saznala sam kako to fukcionise kad je jedan moj drug otvorio butik i imao perverzija stvari,Cavalli kosulje,odela,kravate,Dolce i Gabana ma ne znam ni sta vise,sve je bilo uzasno skupo.Jednom mi je rekao "Ej hoces da ti dam ovu Just Cavali majicu video sam da je smekas",ja mu kazem "Ma jok bre to je jako skupa stvar,Cavali covece",on meni odgovora "Daj ne budi luda to nije ni stojalo pored Cavalijevih stvari,sva roba je iz Turske".Tada sam se osvestila i skontala da nije bitna marka nego da li mi se svidja nesto ili ne.
By Tea
Ne, ne patim od markirane, ali definitivno patim od garderobe dobrog kvaliteta.... :kafa:
Korisnikov avatar
By Savitar
yok! Ne patim od kavalija, d&g-a i slichnih etiketa, jer chesto nemam pare za takve stvari.... i shto onda da muchim sebe?
Korisnikov avatar
By Boshko
Ne patim... Iako mi mnogi ne bi poverovali...
Jedino za cim patim [a vezano je za odecu i obucu] je sto vise adidas stvari. Na adidas padam odma....
Korisnikov avatar
By Sonic
Ne patim. Pre svega ne dopada mi se cinjenica da neka firma, samo zbog svog renomea, postavi cenu petostruko ili desetostruko vecu od realne i razumne, pritom proizvodeci robu u Kini ili Maleziji uz angazman maloletne radne snage, i bedne nadoknade ljudima koji za njih krvavo rade i na cijoj muci oni sticu profit. Nimalo mi ne smeta da nosim jeftinu garderobu, u njoj se ne osecam nekompletno, niti me zanima sta o meni zbog onoga sto nosim misle drugi - jednostavno ako je nekom bitno koju sam ja marku obukao, kojim kolima se vozim i slicno, to je njegov problem.
Korisnikov avatar
By Mars
Ako je marka skopcana sa kvalitetom, onda -da. Ali ne garderoba kada je u pitanju, posto to i ne traba da je kvalitetno, sezona i - kraj.

Ali recimo, moje Samsonite stvari su neunistive. A ja volim da kupujem da traje. Te stvari na primer.
Ima i firmi koje su izvikano dobre i navodno kvalitetne. Narocito kod nas. Npr Parker je za mnoge ovde vrh, a realno nije...

DOBRE, MARKIRANE cipele! E, to.... To vredi imati.

:poklon: :poklon: :poklon: :poklon: :jelka:
Korisnikov avatar
By EYA
Ne patim, ni najmanje.
Vazno mi je samo da se ja prijatno osecam u toj garderobi, da je udobna i da me ne steze... zabole me cak i kako izgledam u tome.
Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
Eya, ti sta god da obuces, uvek ces dobro izgledati :)
Korisnikov avatar
By colorado
na meni je sve jako jeftino i uvek gledam da nije markirano.
Korisnikov avatar
By ogi_ns
da, patim...

iskreno

trenutno patim za Bikkembergs-om, Richmondom, i :love: DSQUARED2 :love:

mislim da su D&G pomalo dosadili, a Cavalli=a toliko ovde omiljenog nikad nisam gotivio...

:plavuso:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
no, izgleda da spadam u retke fashion fictims u ovoj zajednici??? :puzzle:
Korisnikov avatar
By Boshko
Originally posted by lukeguy
no, izgleda da spadam u retke fashion fictims u ovoj zajednici??? :puzzle:
Nisi jedini, znam ja jos neke...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
šteta je samo što je ovde izbor još uvek jako mali. ve?ina urbanih brendova još nije stigla kod nas. a ovi high class se prodaju iz tre?e ruke, pa nikad ne možeš znati je li to zaista cavalli ili neko valja tursku robu.
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Originally posted by ogi_ns
da, patim...

iskreno

trenutno patim za Bikkembergs-om, Richmondom, i :love: DSQUARED2 :love:

:plavuso:
Mmmmm...DSquared2...
:sesir:
By Ca rules
Ne patim mada imam par stvari ali ono sto ja mogu da priustim je Emporio Armani, Just Cavalli i D&G. Na zalost jos uvek ne mogu da priustim Dolce&Gabbana ili Cavalli Class mada sam video par stvari koje mi se jako svidjaju. Originalna dizajnerska roba (znaci ona koja se prodaje u Harvey Nickols-u a ne u Milenijumu u BG) se pravi u Italiji, Francuskoj i sta ti ja znam i oni koji je prave zaradjuju vise od dece u Maleziji, Kini i sl. Roba proizvedene u Aziji je vecinom onih multinacionalnih brand-ova kao sto su Nike i sl. A to vise bas i nije markirana roba.
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Originally posted by EYA
Ne patim, ni najmanje.
Vazno mi je samo da se ja prijatno osecam u toj garderobi, da je udobna i da me ne steze... zabole me cak i kako izgledam u tome.
potpisujem :yes:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
šteta je samo što je ovde izbor još uvek jako mali. ve?ina urbanih brendova još nije stigla kod nas. a ovi high class se prodaju iz tre?e ruke, pa nikad ne možeš znati je li to zaista cavalli ili neko valja tursku robu.
tebi se zaista svidja kavali?
:nokti:
Korisnikov avatar
By Aksa
Jednom sam pocela da pisem na ovu temu pa mi se restartovao kompjuter, smrc.

Ma sta je kod nas original? Secate se vremena kad je na pijaci bilo da se kupi Adiadas, Reabak, Nike s obrnutim znakom i slicne njima? Champion pored koga se nije ocesao ni peti preprodavac originala...

Sad mozes kupiti shatro original za 900 dinara patike, za 1500 duks, koji su kao originali, cak imaju i etiketu sa Ž znakom...
U buticima imas isto to, samo skuplje.
Dakle, hvala Kini, hvala Turskoj, mi smo puni originala po pristupacnim cenama. O kvalitetu necu ni da pricam.

Neki od nas ce kupiti nesto sto ima ispisanu marku samo zato sto ima mali logo ili ispisanu marku, da bi se pred drugima pokazali kako prate trend i kako imaju para za takve stvari.
O kopijama D&G, Cavalli, etc... ista je stvar.
Gde kod nas zaista mozes kupiti original? Mislim, moze, ima, ali cene su 5-10 puta vece od ovih kopija, a kvalitet... hm... to je tek pitanje...

Ne patim od znaka na garderobi. Volim da je komotna i da se prijatno osecam u njoj. Ponekad volim da kupim i nesto skupo i kvalitetno, ali ne zato da bih se "pokazivala" kao paun pred drugima, nego da zaista imam kvalitetnu garderobu, a i to onda kad odlucim sebe da castim, zbog nekog veceg odradjenog posla... Odavno ni od koga ne dobijam neke pare, pa i sami znate kako je tesko kod nas zaraditi za zivot, a kamoli za "markiranu" garderobu...
Oblacim se u nekom svom fazonu. Nevezano za marku...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
kao i nekima odavle volim da to bude kvalitetno, ali ne nuzno i neshto markirano, jer markirano podrazumeva da se prodaje brand tj marka a ne kvalitet jer su cene iste ipak mnogo vishe od pravog kvaliteta iste garderobe....
simply ne hvalim se garderobom, a shta god obukao dobro mi stoji....
ali iznad svega toga bitno je da izgleda drugachije, da ne lichim na masu....
nego masa da lichi na mene
:vestica:
Korisnikov avatar
By m..
Tu i tamo, iz ocaja. Vise patim od sindroma ' trebaju mi cipele, a nijedne mi se ne svidjaju', mada sto se cipela tice, poslednja 3 para su bile campers, ne propustaju vodu ni kad plivas po bljuzgavici i izdrzljive su za sve pare...
Inace, ranije sam kupovala po inostranstvu, nikakve guccije i cavalije, vec razne marke, za koje uglavnom niko ovde nije cuo, niti ih nesto extra ceni, tipa maharishi, kookai i tako to (vec u zavisnosti ko me vise 'potrefi' odredjene sezone.. Na kraju ispade da mi ej vise od 90% stvari u ormanu markirano..
Ne usudjujem se da kupujem nikakve turske buvljak stvari, em lose izgledaju, em se raspadnu posle 4 pranja...
Korisnikov avatar
By one of the people
pa volim da je garderoba koju kupujem kvalitetna i dobrog dizajna. Volim da imam dobre farmerice i od toga patim i donji ves - nedavno sam kupio nekoliko pari aussiebum gaca po $30 each.
Volim da kupujem u dobrim robnim kucama - Simon's u Montrealu i oni imaju dobre marke i po relativno pristupacnim cenama ali dizajn robe je odlican, na to padam.
Korisnikov avatar
By Heartbreaker
Meni je licno bitnije da se u onome sto oblacim osecam ok. Cak mi i smeta kada je zastitni znak preterano upadljiv. Mada mi se, sa druge strane, desava da se vezem za odrenjenu marku, ali samo ako sam prethodno bio zadovoljan kvalitetom i izgledom modela.
By Shoplifter
ma kak'i!!!!!
vazno je da dobro izgleda (i da mi se cena svidja :blush: ) ((cak i za qalitetu me zabole, ako je jeftino)).
ali zato neke neuporebljive gluposti tipa parfem or so, to mora da mi bude high class... :blush: :blush: :blush:
Korisnikov avatar
By KiWi
Ne patim iz tri razloga:

1. Ve?ina tih proizvoda ima na sebi ogroman znak firme .. npr. neki D&G kaput koji je kupila moja ortakinja, i koji košta ko svetog Petra kajgana, ima na sebi 1001 put napisano D&G i to je kao dezen .. koliko je to reklama za njen nov?anik toliko je i reklama za tu firmu .. e pa ne?u da budem pokretni bilbord!

2. Nemam para za tako nešto. Još uvek nisam zaposlen pa me matorci izdržavaju ... Jedino što mi kupuju bez diskusije su markirane patike .. na to su u stanju da puknu celu platu i za to im skidam kapu! Ovo ostalo ... obiðem pola grada, pa kupim ono sa najboljim odnosom cena/kvalitet .. mada se nekad ujebem

3. Nisam u društvu koje nosi markirano. A to je verovatno razlog zašto neki po?inju da kupuju tu garderobu .. pod parolom Skim si takav si!
By FoX
HHHHHHHH.. Da patim od marki iako cesto nemam para za njih.:kesa:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by ogi_ns
tebi se zaista svidja kavali?
:nokti:
sviða mi se ono što radi za npr. madonnu. što je btw ženska ode?a, no sve jedno mi se sviða. isto tako kažem i za gautlier-a, makar ono što sam imao prilike videti.

btw, cavalli-ja sam ovde spomenuo samo zato što sam u SiCG naj?eš?e viðao njegove kopije. pa se onda tako potpisane košulje prodaju za 2000 din i ljudi furaju da je to original, samo malo "lošija" klasa. dobar je taj roberto kad se tako može sažaliti na nas jadne siromašne.

btw, želja mi je jednog dana nositi high class ode?u, no do tada se snalazim i sa jeftinijim krpicama made in EU.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Jedan je NIKE..... Svi ostali su blede kopije :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!