- 13 Dec 2004, 04:35
Vecini gay osoba je bitno da na sebi imaju iskljucivo skupocenu i markiranu garderobu. Da li ste vi takva osoba?
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by ogi_nsMmmmm...DSquared2...
da, patim...
iskreno
trenutno patim za Bikkembergs-om, Richmondom, iDSQUARED2
![]()
![]()
Originally posted by EYApotpisujem
Ne patim, ni najmanje.
Vazno mi je samo da se ja prijatno osecam u toj garderobi, da je udobna i da me ne steze... zabole me cak i kako izgledam u tome.
Originally posted by lukeguytebi se zaista svidja kavali?
šteta je samo što je ovde izbor još uvek jako mali. ve?ina urbanih brendova još nije stigla kod nas. a ovi high class se prodaju iz tre?e ruke, pa nikad ne možeš znati je li to zaista cavalli ili neko valja tursku robu.
Originally posted by ogi_nssviða mi se ono što radi za npr. madonnu. što je btw ženska ode?a, no sve jedno mi se sviða. isto tako kažem i za gautlier-a, makar ono što sam imao prilike videti.Originally posted by lukeguytebi se zaista svidja kavali?
šteta je samo što je ovde izbor još uvek jako mali. ve?ina urbanih brendova još nije stigla kod nas. a ovi high class se prodaju iz tre?e ruke, pa nikad ne možeš znati je li to zaista cavalli ili neko valja tursku robu.
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!