Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
A možda i nije imala nameru da uzme lovu i potroši je.
Možda je nameravala lovu da obrne i uloži, na kraju možda čak i da je utrostruči.
Dobro, ni to nije dozvoljeno na takav način raditi, ali opet...

Nekom je očigledno stala na žulj, čim su je ćapili.
:vezan:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by spliff
Originally posted by ns.happy

jadno.
me agree
Originally posted by *deni*

Ovo je stvarno gadno.
Mogu da razumem nezakonito prisvajanje love od prodaje fudbalera inostranim klubovima, ali prisvajanje love prikupljene za smrtno bolesne ne mogu ni da zamislim, toliko mi je to užasno.
chudni stavovi za jednog pravnika
Bože, nisam rekao da je sve to ok, nego da mogu da razumem, pa čak i da se slatko smejem što je jedna žena, u ovom slučaju Ceca, u Srbiji osumnjičena da je rasprodala fudbalere inostranim klubovima, a novac zadržala za sopstvene potrebe.
Ali zavlačenje prstiju u kasu namenjenu prevenciji i lečenju ljudi obolelih od smrtonosne bolesti izaziva u meni gađenje i odvratnost, jer sam osetljiv na ljudsku fizičku patnju i nemoć.
Shvatam ja i gramzivost i megalomanske apetite , ali neke stvari ipak moraju da budu svete.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Možda su joj ti milioni bili potrebni za oporavak od raka?
To bi značilo da ona novac nije zloupotrebila, već ga samo previše usmerila ka sebi?

:teletabisi:
Korisnikov avatar
By Mars
A možda Bred i Anđa svrate kod mene na kafu.

Evo zvoni neko...

:lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ama , da li ste vi sigurni da je Rebrača bolovala od raka ?
Ja se nešto ne sećam te informacije.
Korisnikov avatar
By maka
danas sam pitala 5 ljudi. jeste.
Korisnikov avatar
By Mars
Retko glupa pitanja i retko pametni odgovori.
Korisnikov avatar
By Mage
Ja prosto ne mogu da verujem da osoba koja je i sama bolovala od raka može da uradi tako nešto monstruozno i licemerno.

Ima samo jedna reč za to: zlo. Čisto suštinsko zlo

Zaista nemam reči. Van sebe sam...
Korisnikov avatar
By walt333
Bila mi je sumnjiva jos od onda kada je u svojoj emisiji pricala kako nju mnooogo grize savest kada kupuje skupe cipele a zna da tamo neka deca gladuju. Mozda je i sada prevelika strast za cipelama naterala da ovo uradi. :bljak:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by fazza

Sećam se neke akcije ovde, kada su se prikupljale pare za buket ruža namenjen dotičnoj, i to je otprilike sve što znam o njoj. To je bilo povodom neke emisije na FOX-u. Izgleda da više voli keš.
Bogme i dzipove, posto je za iznajmljivanje jednog "chirokija" mesecno izdvajala 400.000 dindzi. Za svoju i ishranu dzukaca troskarila jos po pola milionceta. Naravno od donacija. Cak je i bivseg muza navukla da joj uplati 10.000 evra. On mucenik juce to i priznao :roflmao:
Al bitno da je ona rekla fine stvari o pederima.
Sad kad je dovate oni u CZ-u, odma' ima da vrne fit liniju :lol:
Korisnikov avatar
By mmiki
Sacekajte bre ljudi da se dokaze nesto
Korisnikov avatar
By *deni*
" Negirala krivicu

Katarina Rebrača (38), njena majka i tri prijateljice, u policiji su negirale krivicu, saznaje „Blic“.

- Nisu priznale proneveru, ali budući da imamo izvode svakog računa, sa kojeg su dizale novac, i fiktivne račune kojima su „pokrivale“ podizanje gotovine, njihovo priznanje i nije neophodno - kaže za „Blic“ izvor iz beogradske policije.

On navodi da je saslušanje manekenke Katarine Rebrače, njene majke Sandrine Bogunović (61) i prijateljica Mirjane Hristić (52), Slađane Mironije (46) i Tatjane Babac (38), obavljeno u prisustvu tužioca. Katarina je osnivač dobrotvornog fonda koji nosi njeno ime i direktor agencije „K models“, Hristićeva i Mironija su članice Upravnog odbora Fonda i osnivači i odgovorna lica agencije „Top image“.

Osumnjičena Babac je osnivač agencije „Impact Consulting“, dok je majka uhapšene manekenke odgovorno lice agencije „Centar za kreativno domaćinstvo“. "

i prigodna, simbolična prateća slika u BLICU.

Slika
Korisnikov avatar
By Mars
Katarina Rebrača prevarila 106.000 građana

Meni bi najpametnije bilo da prestanem da pratim ovu temu jer posle mogu samo još više da se nerviram kada se ispostavi da je kriva po svim optužbama i za to dobije 2 meseca uslovno.
By mythe
Originally posted by spliff
Originally posted by ns.happy

jadno.
me agree

Ovo je stvarno gadno.
Mogu da razumem nezakonito prisvajanje love od prodaje fudbalera inostranim klubovima, ali prisvajanje love prikupljene za smrtno bolesne ne mogu ni da zamislim, toliko mi je to užasno.

chudni stavovi za jednog pravnika
Bože, nisam rekao da je sve to ok, nego da mogu da razumem, pa čak i da se slatko smejem što je jedna žena, u ovom slučaju Ceca, u Srbiji osumnjičena da je rasprodala fudbalere inostranim klubovima, a novac zadržala za sopstvene potrebe.
Ali zavlačenje prstiju u kasu namenjenu prevenciji i lečenju ljudi obolelih od smrtonosne bolesti izaziva u meni gađenje i odvratnost, jer sam osetljiv na ljudsku fizičku patnju i nemoć.
Shvatam ja i gramzivost i megalomanske apetite , ali neke stvari ipak moraju da budu svete.
tacno, mislim nije isto prevariti nekoga ko je i sam prevarant i sa druge strane, uzeti od novaca namenjenih obolelim od raka. Mislim, za streljanje, stvarno. I nisu to nikakvi "cudni stavovi za jednog pravnika", nego normalno ljudsko razmisljanje. Uostalom, i ja se drzim one "nikada nisam zajebao nekoga ko to nije zasluzio" ;)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Slika sa čekom je :pucaodsmeha: !
Vidi joj se u osmehu da je željna novaca! :krava:
Korisnikov avatar
By Mars
Naterao bih je da pojede te pare.

Ne u stvari te (nepraktično je a i kažnjivo uništavati ih) nego neke recimo od onih nevažećih, starih i neupotrebljivih...sa puno nula. Da je nateraš lepo da ih POJEDE jebale je pare
Korisnikov avatar
By *deni*
Meni su posebno smešni komentari koje sam sa više strana čuo ovih dana, kao svi su jako razočarani, jer je Rebrača poslednja osoba u Srbiji za koju bi pomislili da je hohštaplerka i lopuža.

Kao da lepe i umiljate žene ne mogu da budu hohštaplerke.
Korisnikov avatar
By Mars
Deni, to je zaista jako smešno.

Više puta su i naše kolege diskutanti ovde pomenuli kako je jako lepa i simpatična, kao da to ima neke veze.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa očigledno da ima veze, Mars.
To samo govori koliko smo podložni spoljnim utiscima.
A i gledali smo, brate, mnogo te Kasandre, pa Ljovisne i ostale njihove sestre, pa smo i Rebraču lako gurnuli u taj šablon - lepa, mila, slatkorečiva, umiljata... Pravi anđeo...
:andjelak:
Korisnikov avatar
By Mars
Ako bi neko spretan sa grafikom mogao da joj recimo ubaci novčanice između dlanova i dojki ili tako nešto...

Slika
Korisnikov avatar
By ivanazuh
ne zelim da verujem... nisam tako nesto ocekivao od nje... :hypno:
Korisnikov avatar
By Mars
Jer je slatka, ljupka i u jednu emisiju pozvala gay aktiviste?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!