Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by spliffBože, nisam rekao da je sve to ok, nego da mogu da razumem, pa čak i da se slatko smejem što je jedna žena, u ovom slučaju Ceca, u Srbiji osumnjičena da je rasprodala fudbalere inostranim klubovima, a novac zadržala za sopstvene potrebe.
Originally posted by ns.happyme agree
jadno.
Originally posted by *deni*chudni stavovi za jednog pravnika
Ovo je stvarno gadno.
Mogu da razumem nezakonito prisvajanje love od prodaje fudbalera inostranim klubovima, ali prisvajanje love prikupljene za smrtno bolesne ne mogu ni da zamislim, toliko mi je to užasno.
Originally posted by simarrgL*Trebalo bi izmisliti novu reč za "đubre" koliko je đubre.
Originally posted by maka
evo sad cujem da jeste,uspesno je operisana od raka dojke.
i onda da ukrade od takvog fonda?! koje djubre:egzorcist:
Originally posted by MarsGAD!
Originally posted by simarrgL*Trebalo bi izmisliti novu reč za "đubre" koliko je đubre.
Originally posted by maka
evo sad cujem da jeste,uspesno je operisana od raka dojke.
i onda da ukrade od takvog fonda?! koje djubre:egzorcist:
Originally posted by fazzaBogme i dzipove, posto je za iznajmljivanje jednog "chirokija" mesecno izdvajala 400.000 dindzi. Za svoju i ishranu dzukaca troskarila jos po pola milionceta. Naravno od donacija. Cak je i bivseg muza navukla da joj uplati 10.000 evra. On mucenik juce to i priznao
Sećam se neke akcije ovde, kada su se prikupljale pare za buket ruža namenjen dotičnoj, i to je otprilike sve što znam o njoj. To je bilo povodom neke emisije na FOX-u. Izgleda da više voli keš.
Originally posted by ZvezdasBGBaš tako.
Al bitno da je ona rekla fine stvari o pederima.
Originally posted by Mageali bas tako. gubljenje obelezija coveka, ljudskog bica. dehumanizacija par ekselans
Ima samo jedna reč za to: zlo. Čisto suštinsko zlo

Originally posted by *deni*tacno, mislim nije isto prevariti nekoga ko je i sam prevarant i sa druge strane, uzeti od novaca namenjenih obolelim od raka. Mislim, za streljanje, stvarno. I nisu to nikakvi "cudni stavovi za jednog pravnika", nego normalno ljudsko razmisljanje. Uostalom, i ja se drzim one "nikada nisam zajebao nekoga ko to nije zasluzio"
Originally posted by spliffBože, nisam rekao da je sve to ok, nego da mogu da razumem, pa čak i da se slatko smejem što je jedna žena, u ovom slučaju Ceca, u Srbiji osumnjičena da je rasprodala fudbalere inostranim klubovima, a novac zadržala za sopstvene potrebe.
Originally posted by ns.happyme agree
jadno.
Originally posted by *deni*chudni stavovi za jednog pravnika
Ovo je stvarno gadno.
Mogu da razumem nezakonito prisvajanje love od prodaje fudbalera inostranim klubovima, ali prisvajanje love prikupljene za smrtno bolesne ne mogu ni da zamislim, toliko mi je to užasno.
Ali zavlačenje prstiju u kasu namenjenu prevenciji i lečenju ljudi obolelih od smrtonosne bolesti izaziva u meni gađenje i odvratnost, jer sam osetljiv na ljudsku fizičku patnju i nemoć.
Shvatam ja i gramzivost i megalomanske apetite , ali neke stvari ipak moraju da budu svete.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!