Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by ::fy::ma ne, to je loš izgovor.
To je dobar izgovor i ništa više
Originally posted by Deletee, ovo je dobar izgovor.
U mom profilu na fejsu ne pise ni koje sam godiste, zasto bi mi pisalo da li sam zainteresovana za zene, muskarce, pingvine ili skakavce?
Originally posted by PopeyeIzgovor? Nisam sklona smisljanju izgovora ni pederima koji bi na celo, ledja i dupe da napisu svoju orijentacuju, kao sto nisam sklona ni objasnjavanju toga sta sam homofobicnim individuama, kad na drugi nacin dodju do informacije o mojoj orijentaciji.
Originally posted by Deletee, ovo je dobar izgovor.
U mom profilu na fejsu ne pise ni koje sam godiste, zasto bi mi pisalo da li sam zainteresovana za zene, muskarce, pingvine ili skakavce?
![]()
doduse, uvijek mi je bilo zanimljivo banaliziranje seksualne orijentacije i identiteta od strane nekih homoseksualaca i homoseksualki.
zene, pingvini, skakavci? da, to bas dodje isto.![]()
Originally posted by Deleteuh, to mitsko stvorenje balkanske gay scene, pedera kojem na celu pise da je peder, nikako da susretnem. ili nisam upoznao dovoljno pedera (nazalost, jesam
Nisam sklona smisljanju izgovora ni pederima koji bi na celo, ledja i dupe da napisu svoju orijentacuju
Moj zivot je moja stvar, moj stepen autovanja, takodje...dovoljno sam zrela, odrasla, sposobna, da rasudjujem o tome da li ce se moje godiste i seksualnost naci napisani bilo gde, kao i da se nosim sa posledicama (ne)objavljivanja takvih informacija.a pingvini i skakvci?
Originally posted by Popeyeme agree
Originally posted by ::fy::ma ne, to je loš izgovor.
To je dobar izgovor i ništa više
u svakom slucaju, izgovor.
![]()
Originally posted by Popeye
uh, to mitsko stvorenje balkanske gay scene, pedera kojem na celu pise da je peder, nikako da susretnem.
Originally posted by PopeyeNe mora biti mitsko stvorenje. Može biti neki tamo gay koji aktivizam koristi kao izgovor za sopstevnu promociju, tako da "autohomofobna fantazija" postaje "homo fantazija". Ne pričam za tebe jer te ne poznajem: samo generalizujem jedan od mnogih psihičkih profila.
uh, to mitsko stvorenje balkanske gay scene, pedera kojem na celu pise da je peder, nikako da susretnem. ili nisam upoznao dovoljno pedera (nazalost, jesam), ili je to samo autohomofobna fantazija koja sluzi kao izgovor (nazalost, jeste
).
Originally posted by bernnikad mi nije bila jasna ta logika po kojoj gay aktivizam, zbog kojeg na balkanu mozes najebati na razne nacine, super nacin samopromocije. vjerojatno ima i takvih, ali onda su fakat izabrali blesav nacin samopromocije.
Može biti neki tamo gay koji aktivizam koristi kao izgovor za sopstevnu promociju,
U jednim od postova vidio sam kako je član ovog foruma zatražio "friendship" od nekoga na FB uz komentar "Da li ti smeta što sam gay?". Kakvo je to pitanje?glupo.
U redu je da se ljudi outuju kako im volja i kad im volja, ali kad ti isti neoutovanje na jebenom Fjesbuku nazove "izgovorom" - e to onda spada u pedersko preseravanje u rangu homofoba koji smatraju da je homoseksualnost zarazna i stvar izbora.morat ces mi objasniti, nije mi jasno.
Originally posted by PopeyeAko želiš reći da je hrabro staviti na FB da voliš osobe istog pola, onda si u pravu. To je kod nas veoma hrabro. Međutim, priznaćeš da su to samo dvije nijanse (biti hrabar vs. plašiti se), i da ima ljudi koji smatraju da je seksualnost privatna stvar.
e, ali mnogi ljudi nece napisati da se plase (plase se i toga, mozda?), sto je potpuno normalna stvar, i cemu se trenutno nema sto prigovoriti, nego ce radije ispaliti razne nebulozne teorije. izgovore, jel.
Originally posted by bernda, a to su vecinom homoseksualci. jos nikako da naletim na heteroseksualce koji smatraju da je privatna stvar sto su heteroseksualni.
ima ljudi koji smatraju da je seksualnost privatna stvar.
Originally posted by bernbasically, ides na relativizaciju jer ne mozes konzekventno i uspjesno zastupati svoj stav.
Sve ima argumente.
Originally posted by PopeyeNe. Nego sve ima svoje argumente. Ja sam iznio svoj stav, a reletivizacija koju navodiš je moj način da pokažem da postoje i drugi stavovi, za nekog ispravni kao što je moj za mene.
Originally posted by bernbasically, ides na relativizaciju jer ne mozes konzekventno i uspjesno zastupati svoj stav.
Sve ima argumente.pa ako nisi u pravu, onda barem da nije ni nitko drugi.
![]()
Originally posted by BellyButton
Na info cekciji na Facebook-u mi pise da su mi omiljeni filmovi "Sati", "Filadelfija", "Americka Lepota", citam Hesse-a, liberalan po politickim stavovima, ateist... Imam mnostvo stilizovanih fotografija svog polunagog tela, fan sam L&Q-a i uradim s vremena na vreme neki test tipa: "Zasto nemas normalnog decka?"![]()
Jedino mi se "music section" ne uklapa u gay pricu i zbog toga mi je veoma drago!
I pored svega toga me muvaju klinke na svirkama... al' dobro... bas mlade klinke![]()
Originally posted by simarrgL*upravo
Originally posted by jovanabeogradza mene savrseno
Originally posted by simarrgL*
Originally posted by Kragitaj fazon je kod mene, i ne pise mi nista sto se tice orijentacije.
'volim Brokeback i dzej str8 alijansu', pa ko hoce neka cita izmedju redova![]()
Prvi indikator lezbejstva/pederluka na fejsbuku:
Sav moguci info dat na uvid, a interested in hidden![]()
Provereno radi![]()
ukapiraju oni koji treba da ukapiraju
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!