Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Sixto
Originally posted by unic0rn
ja ne znam sta se svadjate kad ste svi femi tetkice, hteli vi to da prihvatite ili ne.

:lol:
Sto jes jes, slatka moja!
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
A je l' mogu ja da budem nefem tetka lezbaca?
By Sixto
A kako bi to izgledalo!?
Paz kad ne mogu da vizuelizujem nikako! :lol:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Abnormalno Feminizirana Kastrirana Aseksualna Opasna Butchica

...

tesko :bundeva:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Lezbejka je stanje uma, ne tela.

Bio bih tetka (tracara), nefem (andro, sisao bih se na opasno ko Marija Serifovic) i lezbejka (dohvatio bih neku ribu i stalno radio scissoring).
Korisnikov avatar
By ns.happy
unikorneeeee... vrati mi potpiiiiisssss.... sto si buchica? bas si str8 looking! zbog tebe pijem antidepresive!
Korisnikov avatar
By unic0rn
ako, samo nastavi :klap:
sto pre ugines od njih, olaksaces mi da ne moram da te banujem. :kralj:
By RACABG
Originally posted by unic0rn
ako, samo nastavi :klap:
sto pre ugines od njih, olaksaces mi da ne moram da te banujem. :kralj:
unic0rn-e gde ces na dame banom grshna ti dusha :) :) :) :)
Korisnikov avatar
By ns.happy
unikorn , komentar ti je jako bez veze, ali ok... shvaticu ga verovatno na pravi nacin... whatewer...
By Storm
Pre par godina, dok sam jos posećivao chat, naleteo sam na nekoliko likova koji insistiraju da su str8 looking.
U praksi se ispostavilo da je to šifra za "dosadan".
Npr, ti muškarci se nešto ne opterećuju teretanom, kao šta će im kad su str8 looking.
O čemu god da kreneš da pričaš sa njima vrlo su suzdržani jer eto zna se da pederi mnogo pričaju, a ne str8 looking tipovi. A kad zagrebeš malo jače, vidiš da baš i nemaju mnogo da kažu.
Ali pošto toliko insistiraju na toj odrednici, pretpostavljam da ima neko ko pada na tu priču. Ko voli nek izvoli.
Korisnikov avatar
By Dirrty
U to stvarno ne zelim da ulazim...

Mislim necemo se lagati...

Svako ko se jebe sa drugim muskarcima ima po koji leprsavi pokret :smeh:

Isto tako npr. ja sam za nekog fem dok za nekog drugog nisam uopste...
Tako da ono kao nemam pojma... :nerd:
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by Dirrty19g
Isto tako npr. ja sam za nekog fem dok za nekog drugog nisam uopste...
Nisi ti fem uopste ti si mala lutka :okret:
By Sixto
Neeeee Drti, ti si str8 ko Velja Ilic!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma zabole me guzica za to... :)

Nisam u takvom tripu da mi je to pod MUST!

Takav sam kakav sam... nekom sam fem, nekom nisam... ali str8 ne mogu biti jer se jebem u dupe! :D
Korisnikov avatar
By HARP
I fetis je i diskriminacija.
Nekoga privlaci kada neko nema fem pokrete, to mu dodje kao fetis, a neko bi izbegavao ili eliminisao takvu osobu, to mu dodje diskriminacija...
100 ljudi 100 cudi...

Svako bira decka prema svom vidjenju privlacnosti...
Nije dizastr ne biti neciji tip ili odbiti nekoga zbog iste stvari.

Kada sam upoznao svog decka prvi put mislio sam da je str8, jer smo se sreli sticajem okolnosti preko druga...
Meni se svideo, niti je bilder, niti macho, niti fem... prirodan decko, nasmejan, simpatican, lep, sladak...

Da sada njega zamislim sa fem pokretima, paaaa, ne bi me privukao fizicki... Da ga zamislim kao macho muskarcinu bio bi mi smesan :lol:
Jer, kao sto rekoh, stvar onoga sto vas privlaci...

To su motorne funkcije koje se ne mogu kontrolisati. Potrebno je dosta truda i rada da se to ispravi. Potrebno je navesti navikama sebe da mozak nesvesno drugacije upravlja motornim funkcijama.

Neko se rodi sa takvim genetskim kodom ... nekom poraste nos isuvise, nekom je brz metabolizam pa je mrsav, nekome spor pa se stalno goji i tako u nedogled...
Korisnikov avatar
By kal zakath
Originally posted by Renoir

ne znam...meni privlaci necija faca..pa sad da li je neko
str8 looking
ili
princess looking...
whatever...
face mogu biti tako varljiva stvar

ne pali ama baš ništa kod mene (fuck, najbolje na njemu su mi mindžuše)

''

isti tip

uf...smišljao bih mesecima kako da ga izbacim iz kreveta

''
By ~ Le Saint X ~
Ipak je to fetish sa elementima diskriminacije

iako je emni necija faca presudna
ne bas ceo stav str8 look or queen/queer look
Korisnikov avatar
By Mage
Ja ne znam šta je to str8 acting/looking :neznam:

Neki pederi su fem, neki su mačo, a neki nisu ni jedno ni drugo. Neki se foliraju, a neki su prirodno takvi i to je to. Ulazak u duboku raspravu o tome zašto je neko ovakav, a ne onakav je apsurdan i besmislen. Biti gay znači da te privlače osobe istog pola, sve ostalo su stereotipovi. Sve je to stvar ukusa, a o ukusima se ne raspravlja :snob:

Ja recimo ne volem fem momke, a ne volem ni one koji su previše mačo jer mi idu na kurac. Volim opuštene i prirodne, takvi mi najviše prijaju :snob:
By Kragi
Originally posted by Mage

Ja ne znam šta je to str8 acting/looking :neznam:

:up: :up: :up:

pa to ti je ono da samo pederi nose roze, da su samo homoseksualci feminizirani a isto tako jedino heteroseksualci nose trenerke :smeh:

E, kad neko bude prvo poradio na emancipaciji gay populacije u ovoj zemlji tek ce psole toga moci da se bori za silna prava koja su nam uskracena :D

I da odgovorim, ne mislim da je rec ni o fetisu ni o diskriminaciji, vec o patologiji :blenta: (balkan komleks) :D
Korisnikov avatar
By Gollum
Haha, dobra tema, nasmejao sam se citajuci neke od postova ....

Evo ispricacu vam svoju pricu:

.. kao mladji bio sam dosta fem .. jos kao dete zapravo .. to tada nije pravilo probleme ni meni ni mojoj okolini .. onda je dosao pubertet ( 12, 13 godina ), .. ono doba kada deca na odmoru prestaju da se igraju izmedju 2 vatre, arjackinje barjackinje, i zimi zami zum .. doba kada decaci glume frajere, pricaju ko ima koliki, na koju devojku ili zenu s TVa drkaju .. a devojcice prestaju da imaju taj prisan i deciji odnos s nama decacima, .. pocinju da se sminkaju, doteruju, glume neke ribe itd ..
To je bio posebno traumatican period za moju licnost jer sam pored mnogih problema u porodici imao i taj tezak teret koju sam 'ni kriv ni duzan' nosio samo zbog toga sto sam feminiziran .. sto ne jurcam za loptom na fizickom nego radije sedim na klupi i caskam s drugaricama, .. sto pokretima, govorom i drzanjem nisam muskarcina .. a to je drugima smetalo ..
koliko puta su mi i do tada dobri drugovi 'okrenuli ledja' na odmoru ili ismejavali zbog toga so sam drugaciji .. ili mi je neko koga ne poznajem i ko mene ne poznaje dobacivao 'pedercino' i slicno ...

bio sam nezreo i mlad, uplasen, .. poceo sam da sputavam svoju prirodu, da mislim na to kako treba da hodam kao 'musko' kako glas treba da mi bude grublji, kosa kratka, ...

i tako, nekoliko godina 'truda i rada' na svojoj feminiziranosti ucinilo je svoje ...
zaista sam postao manje fem, i cela moja feminiziranost se svela na to da fem gestovi u govoru i ponasanju dolaze na povrsinu samo kada se zestoko prepadnem pa vrisnem ko tetka, kada se zestoko iznerviram pa pocnem da gundjam i svadjam se ( ne kao sirovo musko koje bi nekome razbilo nos, nego kao sto se Danijel Pavlovic svadjao s ostalima u Operaciji Trijumf, ili kada malo vise popijem )

Ali ... nisam bio srecan ... iako nije bilo vise komentara, vredjanja, provociranja od okoline, .. ja se nisam osecao srecnim jer sam glumeo nesto sto treba da budem, nesto sto nije moja priroda, nego sto se od mene ocekuje u drustvu, u skoli, kuci, ...

Tek nakon srednje skole, kada sam jos malo vise sazreo, spoznao sebe itd .. shvatio sam koliko je sve to bilo glupo i bespotrebno .. koliko mi se samopouzdanje i vera u sebe smanjila .. da je veci teret ako hodas ulicom i pricas s ljudima konstantno misleci o tome 'dal je ovo bilo fem i dal ce neko da me cudno gleda, uvredi ili nesto dobaci' nego teret toga da budes ono sto jesi pa sad, uz koju prozivku sa strane, cudne poglede itd ...

Sada zaista nemam s time problem, ne sputavam se, .. radim sto volim i zelim, hodam onako kako hodam, govorim kako govorim, oblacim se kako mislim da mi najbolje stoji i u cemu se osecam najbolje, ... i tako treba da bude ... to sam ja ... nekome sam simpatican, neobican, izuzetno drag, nekome sam pedercina i tetka, ...... ali ja se lepse osecam .. slobodan sam i svoj !!!

Zato mi je uvek drago kada vidim mladu tetku koja ide u srednju skolu, sva je utegnuta i napirlitana, ali kao takva zraci nekom pozitivnoscu, razlicitoscu, uvek je nasmejana u drustvu ljudi koji ga takvog vole i kojima to nije ruzno i nastrano ... i naravno uvek zalim za tim sto ne mogu da se vratim u to doba i mnoge stvari promenim .. ali nikad nije kasno .. neko sazri pre neko kasnije .... treba voleti sebe kakav god da si, fem, nefem, tetkast, buch, ... takav si kakav si i neko ce te voleti bas zato sto si takav !
Korisnikov avatar
By Mage
@golum: odlično rečeno :up:

Ranije sam smatrao da su feminizirani takvi iz uobraženosti, ali sve više shvatam da je to jednostavno biologija. Naravno i dalje ima uobraženih tetki, ali to je karakterna mana koja nije svojstvena samo tetkama već je opšteprisutna u svim slojevima društva i kod svih tipova ljudi: od najveće pičkice do najžešćeg frajera ;)
Korisnikov avatar
By Gollum
Originally posted by Mage

@golum: odlično rečeno :up:

Ranije sam smatrao da su feminizirani takvi iz uobraženosti, ali sve više shvatam da je to jednostavno biologija. Naravno i dalje ima uobraženih tetki, ali to je karakterna mana koja nije svojstvena samo tetkama već je opšteprisutna u svim slojevima društva i kod svih tipova ljudi: od najveće pičkice do najžešćeg frajera ;)
naravno da je biologija ... mislim da je cak vise feminiziranih koji se stide zbog toga nego onih koji vole svoju feminiziranost ... a tacno je da su neke tetke i uobrazene i cak ni ja ne volim da vidim kako se napucenih usta slikaju pred ogledalima i glume ludilo ( to mi je odvratno i kod devojaka, jednostavno mrzim takvu vrstu napucanosti i umisljenosti ) ...

ali s druge strane, nesto mi je jako sexy i privlacno u toj gay feminiziranosti .. takvli ljudi se cesto jako dobro oblace i imaju neki 'manekenski' hod i stav koji pleni i koji mi se dopada :)
Korisnikov avatar
By Mage
Dobro to je već tvoj lični ukus ;) Meni to baš i nije sexy, nekako mi je čak i odbojno, ali znaš kako kažu: o ukusima se ne raspravlja :)

Ja se recimo ložim na kosijanere, dok ih većina pedera (čak i devojaka) smatra odvratnim što je ok jer svako ima pravo na svoj ukus.

No, feminiziranost ne povlači nužno i uobraženost što je bila moja prvobitna zabluda ;)
Korisnikov avatar
By BellyButton
Ja pre svega mislim da je nemoguce odgovoriti na pitanje "Da li se fem?" sa da ili ne. U redu, nas pol odredjuju hromozomi, ali licnost odredjuje niz osobina koje ja ne vidim ni kao muske ni kao zenske vec mozemo da ih nazovemo "tradicionalno muskim" (one koje vecina muskaraca ima, ali ne i svi) i "tradicionalno zenskim". Koje su koje odredjeno je heteronormativom. A kako svi imamo i ove i one bili gay ili str8 svi smo fem ovoliko ili onoliko i isto tako smo str8-looking ovoliko ili onoliko. Nema tu tog dualizma. Nema crno-belo. Svi smo sivi. Mislim da bi ispravnije bilo pitati "KOLIKO si fem?" No, kako ne postoji (koliko ja znam) skala koja meri tu vrednost onda ne bi ni trebalo da se bavimo tim banalnostima...
Uostalom, zar su samo primarne i sekundarne polne karakteristike ono sto coveka uzbudjuje? U mom slucaju, barem, nisu...
By Guion Nerville
Originally posted by Dušan Maljković

Sretali ste se s tim: neko vam kaže da je str8 looking ili acting (i da traži sličnog)... Nikada do kraja nisam shvatao šta to znači -- jer znam mnoge strejtere koji se vrlo različito ponašaju i izgledaju -- a onda sam shvatio da mnogi pod tim podrazumevaju klasičan muški stereotip ponašanja/izgleda.

E sad vas ja pitam: da li vam je to zaista bitno? Da li se palite na to, ma šta to značilo? Da li mislite da je str8 acting poza ili je stvar "autentična"?

I koliko sami vidite sebe takvim?

I konačno: da li je to odraz represivne homofobične kulture, u kojoj gay acting/looking postaje manje poželjno i da li je, u tom kontekstu, politički oportun fetiš, de facto uzrokovan diskriminacijom?
Seksualne preference ne smatram diskriminacijom.

Naprotiv, npr. upravo osuđivanje onoga što je čoveku privlačno zbog svojih predstava šta bi bilo "korektno" da mu bude privlačno, je deo homofobije.

Onda ispada da muškarci gejevi diskriminišu čitav ženski rod?!

Sa druge strane, postoji mogućnost da nekome iako mu je možda privlačan feminiziran momak, ne želi da bude viđen puno sa njim u društvu, da se ne bi nešto "posumnjalo", jer bi nefem momak mogao lakše da u društvu "prođe" kao prijatelj, kod tih ljudi je to verovatno skopčano i sa željom za tzv. "diskrecijom".

E to na neki način jeste "produžena ruka" homofobije (te i diskriminacije) u gej svetu, jer se podilazi heteronormativnosti i homofobičnosti društva.

A riba smrdi od glave, te treba raditi na smanjivanju homofobije na nivou celog društva, što će se posledično odraziti i na indukovanu homofobiju među gejevima.
Korisnikov avatar
By Gollum
@ Mage

a cekaj, kakve veze feminiziranost ima sa uobrazenoscu ? malo mi nije jasno to tvoje povezivanje ta 2 pojma .. da li si mislio da je mozda malo narcisoidno ako muskarci brinuci o svom izgledu, oblacenju, urednosti, .. (sto najcesce slucaj sa tzv 'tetkama' .. mada se i neki str8eri sada previse sredjuju ) .. ili sta ???

nego, evo jednog decka koji mi je zapao za oko dok sam gledao neku emisiju na TVu, .. malo je femkast ali meni to bas ume da bude lepo na mladicima, ..

postavlja pitanje na 09:11

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Xn95r-Fz ... re=related[/youtube]
Korisnikov avatar
By Mage
Pa nema, ja samo kažem da sam tako ranije mislio. Naravno, i dalje ima uobraženih tetki, ali to ne znači da su svi feminizirani muškarci uobraženi.

Ne volim taj izraz lica "ja sam opasan i iznad tebe" koji sam često viđao kod feminiziranih tipova pa sam nekako u glavi povezao feminiziranost sa uobraženosti. No, nakon što sam upoznao i video par feminiziranih pedera koji su skroz okej i neuobraženi, promenio sam mišljenje ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!