Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Dirrty19gNisi ti fem uopste ti si mala lutka
Isto tako npr. ja sam za nekog fem dok za nekog drugog nisam uopste...
Originally posted by Renoirface mogu biti tako varljiva stvar
ne znam...meni privlaci necija faca..pa sad da li je neko
str8 looking
ili
princess looking...
whatever...
Originally posted by Mage
Ja ne znam šta je to str8 acting/looking![]()
Originally posted by Magenaravno da je biologija ... mislim da je cak vise feminiziranih koji se stide zbog toga nego onih koji vole svoju feminiziranost ... a tacno je da su neke tetke i uobrazene i cak ni ja ne volim da vidim kako se napucenih usta slikaju pred ogledalima i glume ludilo ( to mi je odvratno i kod devojaka, jednostavno mrzim takvu vrstu napucanosti i umisljenosti ) ...
@golum: odlično rečeno![]()
Ranije sam smatrao da su feminizirani takvi iz uobraženosti, ali sve više shvatam da je to jednostavno biologija. Naravno i dalje ima uobraženih tetki, ali to je karakterna mana koja nije svojstvena samo tetkama već je opšteprisutna u svim slojevima društva i kod svih tipova ljudi: od najveće pičkice do najžešćeg frajera![]()
Originally posted by MageAjme...
Ranije sam smatrao da su feminizirani takvi iz uobraženosti, ali sve više shvatam da je to jednostavno biologija.
Originally posted by Dušan MaljkovićSeksualne preference ne smatram diskriminacijom.
Sretali ste se s tim: neko vam kaže da je str8 looking ili acting (i da traži sličnog)... Nikada do kraja nisam shvatao šta to znači -- jer znam mnoge strejtere koji se vrlo različito ponašaju i izgledaju -- a onda sam shvatio da mnogi pod tim podrazumevaju klasičan muški stereotip ponašanja/izgleda.
E sad vas ja pitam: da li vam je to zaista bitno? Da li se palite na to, ma šta to značilo? Da li mislite da je str8 acting poza ili je stvar "autentična"?
I koliko sami vidite sebe takvim?
I konačno: da li je to odraz represivne homofobične kulture, u kojoj gay acting/looking postaje manje poželjno i da li je, u tom kontekstu, politički oportun fetiš, de facto uzrokovan diskriminacijom?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!