Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by LeDeNa_Hvala ti!
:aplauz:
Sta reci???.....
Samo....
.....
....
Originally posted by LeDeNa_
http://www.youtube.com/watch?v=o4YyvaePv4I
rade serbedzija - zosto nie da ne se druzime
cmok!!!
Originally posted by LeDeNa_Kako je ovo divno napisano...
Postoje stvari koje ne razumes, koje ne mozes razloziti, koje ne mozes objasniti rasclanjavanjem na sastavne delove i proucavanjem tih delova pod mikroskopom. Postoje stvari koje, jednostavno, postoje. Drhtave, nestalne, koje odlete na prvi nagovestaj pokusaja da ih uhvatis, i vracaju se sa tugom u ocima da ti pokazu, jos jedan put, da mozes samo da ih prihvatis...
Znas li koliko duboko je zarivena ta divlja ruza, koliko su cvrste i savijene bodlje koje su urasle u moje meso? Ne mozes je iscupati. Mozes je povuci i sa njome privuci citavu mene, iskidanu i krvavu, ali i dalje cvrsto obraslu oko nje. Omnia mea mecum porto... I to je varka. Ne nosim ja taj divlji zbun, nego on nosi mene, lista, cveta, radja svoje crvene, opore plodove hraneci se mojom nutrinom, dajuci mi, zauzvrat, svet na dlanu..."Ne nosim ja taj divlji zbun, nego on nosi mene"
Na toliko razdvajajucih nacina smo razliciti, i toliko bolno isti... Samo sto ono sto nas cini istima ustukne uvek pred onim drugim, spasavajuci nas za jos jedan trenutak u zelji da se odlozi. Moja potreba da ti se prilagodim i tvoja da ostanes neprilagodjena, moja zelja da ostanem slobodna u svom davanju, i tvoja da ne prihvatis ono sto ti se daje, moj poriv za zivljenjem neslamanja preko kolena, i tvoj poriv da slomis i unistis da bi nesto iz rusevina moglo da iznikne, novo, cisto i poznato tvoje...Sounds so familiar...
Nece nas dotuci ono sto nas razdvaja, nece nam prici svojom razarajucom moci unistenja. Razbice nas ono sto nas spaja... Sposobnost da se izgori do kraja.
Originally posted by LeDeNa_Hvala tebi!
SvakiMarkoRadiNaopako
Hvala ti....Sad je 4:30 pa idem da legnem he
SvakiMarkoRadiNaopako
Ne mogu ti dati sebe
previsoki su zidovi
koji nas dele,
prejaki su ljudi
sto nas imaju.
Za tebe Nebo molim,
to pesmom cu ti reci,
sebe u tebi vidim
dok trazis puteve,
razne ces ljude sresti,
pazi na sebe
jedino moje, najdraze...
I kad nas reci pregaze
i kad nas vreme odvede
putevima drugim od ovog sad,
ima cemo ovaj tren
za sve njih izgubljen
ovaj tren samo tvoj,
samo moj...
Jedina moja ljubavi,
dah moga daha,
ima li iceg gde nisi ti?
...
Ona i Ona su iskoristili to vreme da se drze tren duze za ruke, da se pritisnu tren blize nego bi smeli. Zajedno su cuteli svoj tren ljubavi koja nikada nece postojati. tako mladi, a vec nesretni...
Originally posted by tasa
Evo me, evo drugovi divni,
mnogo ste pisali, sto me izuzetno raduje.
Mariska bwe znala sam da pises i da to mnogo lepo radis. Bravooo! I hvala ti sto si to ipak podelio sa nama. Evo citam pa cu da se bacim na komentare ustvari samo na slovo hvale jer kod tebe, Ledene, IBM, Sofije i ostalih nema slovesne mane!
Oblačje sna
Beli se oblačje
nad sitnim vezom sna
Ruke mi upliće
dok pletem nisku
za jedan odlazak
ili cvet.
Originally posted by tasaMnogo ti hvala, taso!
Evo me, evo drugovi divni,
mnogo ste pisali, sto me izuzetno raduje.
Mariska bwe znala sam da pises i da to mnogo lepo radis. Bravooo! I hvala ti sto si to ipak podelio sa nama. Evo citam pa cu da se bacim na komentare ustvari samo na slovo hvale jer kod tebe, Ledene, IBM, Sofije i ostalih nema slovesne mane!
Oblačje sna
Beli se oblačje
nad sitnim vezom sna
Ruke mi upliće
dok pletem nisku
za jedan odlazak
ili cvet.
Originally posted by LeDeNa_Hvala, Ledena!
DESIDERATA:
Idi smireno kroz buku i užurbanost i seti se mira koji možeš naći u tišini.
Koliko je moguće, budi u dobrim odnosima sa svim ljudima.
Govori svoju istinu smireno i jasno i slušaj druge, čak i glupe i neuke; i oni imaju svoju priču.
Izbegavaj bučne i nasilne osobe, one su teret duhu.
Ako uporediš sebe s drugima, možeš postati ogorčen ili ponosan; jer će uvek biti većih i manjih od tebe.
Raduj se svojim dostignućima i planovima. Održi zanos za svoj lični poziv, ma koliko on skroman bio; to je prvo blago u promenljivim vremenima.
Budi oprezan u svojim poslovima; jer svet je pun prevara, ali neka te to ne ometa da vidiš vrline koliko je ima.
Mnogi ljudi teže za visokim idealima i svuda je život pun heroizma.
Budi ono što jesi. Budi svoj!
Pogotovu nemoj glumiti ljubav. A nemoj biti podrugljiv prema ljubavi, jer uprkos ogorčenosti i razočarenjima, ona je večna kao trava.
Spokojno primi iskustvo godina, skladno napustajući stvari iz mladosti.
Ali nemoj sam sebe žalostiti izmišljotinama. Mnoga strahovanja nastaju od umora i usamljenosti.
Osim održavanja zdrave stege, budi blag prema sebi.
Ti si dete svemira, ništa manje nego sto je drveće i zvezde.
Imaš pravo biti ovde.
I bilo ti to jasno ili ne, nema sumnje da se svemir razvija kako treba.
Dakle budi u miru s Bogom, ma kako ga zamisljaš, i bez obzira kakav ti je posao i čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši.
Pored sve prljavštine i jadikovanja i porušenih snova, ovo je ipak divan svet.
Budi pažljiv!
Teži da budes srećan!
Originally posted by LeDeNa_"Gledam ljude. Svuda su oko mene. Pričaju. Smiju se. Iz daljine su interesantni, kao da imaju nešto, kao da posjeduju tajnu koja je meni zabranjena. Široki osmjesi, tapšanje po ramenu. Uživaju jedni u drugima. Volim posmatrati ljude. Priđem bliže. Htio bih da znam. Htio bih da znam šta to ljude čini tako sretnim. Eno ih, ono dvoje- ljube se. Ona je plava, nosi simpatični šešir s kratkim obodom, slatka je i svjesna aure koja mađija vazduh oko nje. I on je voli. I ona voli što je on voli. I ja mislim, o Bože, kako se oni samo vole…"
Sedim ovog prohladnog jutra uz soljicu cappuccina, slusam The Cult, promatram ljude koji hodaju niz ulicu. Nema niti jednog nasmesenog lica.. Svi stisnuti u neke svoje olupine (sto odece, sto osecaja, sto misli...) bezglavo lutaju gore dole kao da je to jedina svrha njihovog postojanja. Nekako mi se cini kao da u ovom Gradu nema niti jedne osobe koja je zadovoljna svojim zivotom.
Sedim, gledam njihove male zivote kako prolaze uzaludno i pitam se koja je njihova zivotna prica? Zasto su si dopustili da im jutra prolaze bez osmeha, bez zadovoljstva? Koliko je tu ostavljenih zena, prevarenih muskaraca, zapustene i nevoljene dece? Preteska pitanja za jutro, mislim se i osmehnem se... Ako me je baka sta naucila onda je to da se nevolji nasmejem u lice.. i sto vise ona steze moj smeh je sve jaci.. odjekuje i grmi... Dokad? Nije ni bitno, zapravo.
Ako se prepoznajes
Tebimoja,
ako se prepoznajes u mojim recima,
ako si me srela nekad u svojim snovima,
ako si se ohrabrila da ucinis taj korak,
cekam te,
i ja sam spremna za tebe..
Javi se...
"Trebala sam, ako vec ne na zabavi, onda tamo u kupatilu - reci sto osecam. Reci da sam bila ljubomorna, da me je bilo strah da joj nije bilo stalo, a ne traziti objasnjenja! Nisam trebala skinuti odecu, nego..."
"Ima li ova ruza neko simbolicko znacenje?"
Klimnula sam glavom. "Ima. Cvece se obicno poklanja u celofanu i sa masnom, isto kao i ljudi."
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!