Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Srbija na Evrosongu 2010.

1. "Ovo je Balkan" pobediće u Oslu
7
8%
2. Miloan će biti medju tri majbolja pevača na Evrosongu 2010.
2
2%
3. Zauzeće jedno od prvih pet mesta
5
6%
4. Biće medju prvih 10
16
19%
5. Biće u "zlatnoj sredini"
11
13%
5. Biće u "zlatnoj sredini"
11
13%
6. Naći će se na začelju
9
10%
7. Neće se ni plasirati u veliko finale
25
29%
Korisnikov avatar
By ChristianTroy
pesma je glupost i plagijat kao i vecina Breginih stvari koje on uzima od Bugara i Rumuna.
Milan ima glas i energiju, dace sve od sebe, ne sumnjam... but NO tnx.
Ponovo se Beograd ''reklamira'' tako da i ako se dobro plasira pesma (a mislim da nece pobediti) to ce biti plasman za Beogradski pashaluk i svu njegovu ''elitu'' a ne za ostatak Srbije.
Navijao sam za Emininu pesmu iako je zena imala tremu i pravila niz lapsusa i gresaka, ipak je bila moj favorit.
:discofever:
Korisnikov avatar
By blabla54380
jebe mi se za evroviziju, ali onako u pauzi razmisljam..ja se od petog oktobra nadao i jos uvek se nadam koncanoj propasti kompanije pink, al izgleda da ona biva sve mocnija.

:ubise:
By Hans
Originally posted by BellyButton

Da li bi objasnio sustinsku razliku izmedju Stankovica i JK, izuzev toga sto potonja javno podrzava gayeve?
Nebitna je razlika, vec se radi o tome da je mnogima ove godine irelevantan ucesnik na ESC, kao i pesma... :mete:
By deka
Ne slusam muziki koju komponuje Brega inace i njoj zanrovski bliske...Ali u onom uzasu koji je bio ponudjen da se odabere mislim da je od 3 zla odabrano najmanje...Ne ulazim u sexualno opredeljenje naseg predstavnika na Gay-o-songu ove godine,ali mislim da ce biti pravi pogodak,jer izgleda kao najgore kvazi-stilizovana BGD tetkica,a to ce kod pasioniranih pratilaca izbora imati vis eno dobru prodju....I sada cemo svi ovde da se foliramo da slusamo iskljucivo Mocarta,Baha,Ravela etc...Zelim mu visok plasman na Gay-o-songu, hteli ne hteli zivimo na Balkanu,u brdovitoj zemlji seljaka,tako da je ovo sasvim prikladan primer i predstavnik nase Srbijice...
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by h2o
Originally posted by spliff

smejem se zato shto je bregovitj od pochetka komponovao za cholu
Tačno, Zdravko Čolić je od početka sarađivao sa Bregovićem, ali njegove najveće hitove nije komponovao Bregović nego Kornelije Kovač i Kemal Monteno, kao što su Sinoć nisi bila tu, Gori vatra, Zelena si rijeka bila, Zvao sam je Emili, Stanica Podlugovi, April u Beogradu, Ljubav je samo riječ, Ti si mi u krvi, Ti možeš sve al' jedno ne, Ruška, Jedna zima s Kristinom, Pjevam danju, pjevam noću, Pjesmo moja, Produži dalje, Zagrli me, Glavo luda, Živiš u oblacima ...

Dino Merlin mu je uradio pesme Da ti kažem šta mi je i na zadnjem albumu Ti Nikad Neces Biti Kao Moja Mati

Bregović je nekad zajedno sa Kornelijem Kovačem komponovao pesme kao što su Pusti, pusti modu, Pisaću joj pisma duga ... A sad: Ajde, ajde Jasmina, Čini ti se grmi, Jako, jako slabo srce zavodiš, Mangupska ...

Brojne su stvari koje je Bregović nekad radio koje mi se sviđaju, kao što su Ako Ima Boga, Ako Možeš Zaboravi, Loše vino, Kosovska, Ipak Poželim Neko Pismo, Na Zadnjem Sjedištu Moga Auta, Uspavanka Za Radmilu M, Jer Kad Ostaris, Lipe Cvatu, Meni se ne spava, Za Esmu, A i ti me iznevjeri, Ruzica si bila, Ima neka tajna veza, Pljuni i Zapjevaj Moja Jugoslavijo ...

Ali Bregović nekad i sad - to je drastična razlika. Uopšte mi se ne sviđa to što sad Bregović radi :nope:
h2o, potrazi negde Coline pesme: "Kazes da ti nekad izgledam k'o Dunav", "Oktobar je, pocinje sezona kisa", "Melanholija", "Tabakera", "Zbogom, Ivana"... Nisu bile singlovi. Radili su ih Bregovic i Kovach zajedno i odlicne su...
Korisnikov avatar
By Stripi
Je, "Tabakera" i "Melanholija" su mi bile odlične stvari iako baš i ne pregeriram laganice.
Korisnikov avatar
By Mars
Kad ono poželiš da si gluv, slep i svedeš na materijalnu tačku dok ne prođe...

:povez:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by Tungi

Imamo ipak Vukasina:)
:up:

Milan je izabran - sta je tu je.
Ili ce da ga podrzimo do pobede ili ce da preskocimo ESC ove godine kao da se ne odrzava.

Predstavnik na eurosongu oslikava stanje jedne drzave - naroda koji su glasali za njega kao sto oslikava trenutni predsednik i vlada....

Bez obzira kakav krsh pesma bila, iskrenije je polsati nekog ko pokazujen kakvo je temporary 'stanje nacije' nego nekog koji je vestacki izabran i za koga inace niko ne bi glasao samo da bi se np. poslala bolja slika nas u svetu (sto je praksa u mnogim zemljama).
Korisnikov avatar
By MARQUE
Meni se baš sviđa Milanova stvar :cheer:

ljubice, stisni me, haubice, zazubice ... balkan balkan balkan c'mon

afrika paprika!
:harmonika:
Korisnikov avatar
By Mars
Da dodam i to da je poseban utisak na mene ostavilo ono bacanje pozadi koje valjda treba da predstavlja koreografiju.

Jedna se posebno isticala (uglavnom na poziciji druge s leva; nesto joj nije u redu sa facom).
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by h2o
Originally posted by spliff

smejem se zato shto je bregovitj od pochetka komponovao za cholu
Tačno, Zdravko Čolić je od početka sarađivao sa Bregovićem, ali njegove najveće hitove nije komponovao Bregović nego Kornelije Kovač i Kemal Monteno, kao što su Sinoć nisi bila tu, Gori vatra, Zelena si rijeka bila, Zvao sam je Emili, Stanica Podlugovi, April u Beogradu, Ljubav je samo riječ, Ti si mi u krvi, Ti možeš sve al' jedno ne, Ruška, Jedna zima s Kristinom, Pjevam danju, pjevam noću, Pjesmo moja, Produži dalje, Zagrli me, Glavo luda, Živiš u oblacima ...

Dino Merlin mu je uradio pesme Da ti kažem šta mi je i na zadnjem albumu Ti Nikad Neces Biti Kao Moja Mati

Bregović je nekad zajedno sa Kornelijem Kovačem komponovao pesme kao što su Pusti, pusti modu, Pisaću joj pisma duga ... A sad: Ajde, ajde Jasmina, Čini ti se grmi, Jako, jako slabo srce zavodiš, Mangupska ...

Brojne su stvari koje je Bregović nekad radio koje mi se sviđaju, kao što su Ako Ima Boga, Ako Možeš Zaboravi, Loše vino, Kosovska, Ipak Poželim Neko Pismo, Na Zadnjem Sjedištu Moga Auta, Uspavanka Za Radmilu M, Jer Kad Ostaris, Lipe Cvatu, Meni se ne spava, Za Esmu, A i ti me iznevjeri, Ruzica si bila, Ima neka tajna veza, Pljuni i Zapjevaj Moja Jugoslavijo ...

Ali Bregović nekad i sad - to je drastična razlika. Uopšte mi se ne sviđa to što sad Bregović radi :nope:

Jedna zanimljivost u vezi sa pesmom Ti si mi u krvi, koju je komponovao Kornelije. :)

Danas, ta pesma je Cholin "zastitni znak", hit za sva vremena (mislim uopste, ne konkretno Cholin), "timeless" pesma... :D

Kornelije je nije napisao pretenciozno, bez namere da pesma "zivi" sve ove godine. Kada ju je ponudio Choli, ovaj nije hteo da je uzme. Preganjali su se tako, pricao je Kornelije jednom, ajde uzmi je za sledeci album, necu, ajde, necu... :lol: I na kraju, Chola pristade da snimi pesmu za izlazeci album, ali tek toliko da mu "popuni album" (poslednja pesma B strane), kako su se obojica slozili... :giggle:

I gle sta bi sa pesmom... :D
Korisnikov avatar
By Sheytan
"Ovo je Balkan" lažni spot Milanovog dvojnika

Pogledajte spot korejskog pevača G-Dragona, koji veoma liči na našeg pevača Milana Stankovića. Spot je ukomponovan sa pesmom "Ovo je Balkan" koja će Srbiju predstavljati na ovogodišnjoj Evroviziji.

''
Korisnikov avatar
By h2o
Originally posted by Sheytan

"Ovo je Balkan" lažni spot Milanovog dvojnika
Po tom naslovu ispade da G-Dragon kopira Milana Stankovića :D

G-Dragon = Gay Zmaj, zar ne :sweet:

Taj spot za pesmu BREATHE objavljen je u septembru prošle godine

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8pin-6Jr ... re=channel[/youtube]

spot nije toliko popularan kao za pesmu Heartbreaker, koji je na youtube videlo 8 miliona ljudi

D-Dragon - Heartbreaker

.
---------------------------------------------------------------------------
.
G-Dragon podigne šiške u spotu za pesmu A Boy

Slika

Zatim i Milan Stanković podigne šiške

Slika
.
----------------------------------------------------------------------------
.
Kad je u pitanju stajling

G-Dragon: Novembar 2009.

Slika

Milan Stanković: Mart 2010.

Slika
.
.
Ha, ha

Milan Stanković izjavio za današnji broj Glasa Javnosti da njegov stajling kopira Lady GaGa :oskar:

Lady GaGa kopira Milana Stankovića

Još samo fali da se obuče u crno i da kaže da je sahranio estradu, kao izvesna pevačica koja izgleda takođe kopira Milana Stankovića :giggle:
By Hans
:veverica:
Ijahahahao, pa da li je moguce da je i ovo "oficirsko'' odelo ili sta vec takodje kopija...Ja sam mislio da je Stankovic kopija Richija iz US5 ali avaj...Decko je i Aziju nadmasio.
Korisnikov avatar
By Mars
Samo da povraćaš, ništa više.

Od svega.
By Hans
Za-vo-dni-ca mu-skog ro-da, momci su mi a-van-tu-ra...dovOdim ih do lu-di-la... :smilegrin:
Korisnikov avatar
By AbD
baš je simpa milan i djeluje onak zabavno i veselo. :)

pjesmu si nije birao, a očito ne namjerava biti uredski radnik pa gradi karijeru kako može, u zemlji u kojoj živi. sve skupa, ja baš mislim da su i pjesma i nastup šarmantni - na stranu to što srbiju predstavljaju kao totalno neurbanu zemlju. :cut:
Korisnikov avatar
By Mars
?!?!

A onaj TREĆI čin, ono poslednje menjanje kostima u nastupu?!?

Patike, rap, hip-hop...??

Ono tebi NIJE URBANO??
Korisnikov avatar
By AbD
meni je na njemu najurbanija frizura. :D

a i super glas ima, u sva tri čina.

možda da preformuliramo: u dva od tri čina predstavlja srbiju na manje urban način. i zadnjem činu jebe majku svima futurističkim preokretom.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!