Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by Beogradjanin18
"Swimming Pool" - scena kada vidimo pičku Charlotte Rampling!
:lol: :lol: :lol:

Ja odgledao skoro Rosemary's baby, nisam mogao da se smirim par dana...:isus:
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Dzelajza Rouz
Deca kukuruza... :eureka:

Ja se secam da me je drugi deo tog filma istraumirao. U stvari, scena u kojoj bakutu zgnjeci rodjena kuca na nekoj platformi koja se podize i spusta.

Prvi deo nikad nisam gledala, a preostalih 155... to je takva glupost. Mada, kad razmislim, nisam sigurna da je i ovaj koji me je prepao dobar, jer sam ga davno gledala, bila sam mala. :)

off:

Taj film sam obozavao kao klinac :) Secam se da sam ih se opasno plasio tj mislio da su neka deca iz komsiluka takva i da ce me ubiti :giggle:

Jel ih ima mozda neko??

Isto tako se secam da sam gledao neki film kad neko cudo izlazi iz kukuruza i siri bolest i silne vrane se pojavljuju a film je emitovan na pinku, krajem 90ih, u II dela a oba traju po dva sata....samo se ne secam imena :(
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by жњ
sta kazete na scene iz spilbergovog "poltergejsta"? bila sam mala kad sam ga gledala prvi put i secam se da posle njega nisam smela da otvorim orman mesecima. takodje nisam prilazila drvecu kada padne mrak. i nije za decu definitvno!
moji matorci su eto zesce pogresili kad su me pustili da gledam to (verovatno iz razloga sto se sve desava oko klinaca), a npr. nisu mi dozvoljavali da gledam twean peaks koji su svi ostali klinci gledali :puzzle:
Pre neki dan gledamo draga mi, nase detence, drug koji nas je upoznao i ja Poltergeist 2... negde pri kraju on nicim izazvan izvali kako je glumica koja je glumila Carol Anne (malo, plavo) umrla pre kraja snimanja treceg dela... Ybt, skenjali smo se redom...
Korisnikov avatar
By gorilica
Ah da, i ja sam chuo za to oko klinke.
Zbog toga je film postao josh kultniji.

Btw, upravo skidam sa neta Demone. Italijanski film iz 80-ih, na koji sam se strashno lozio kao klinac.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Ja volim dobre horore, kojih bash nema narochito mnogo....

Pored svih ovih filmova vec pomenutih kroz celu ovu temu, od filmova koje sam pogledao u novije vreme, dobri su "Wrong turn" (slasher/trasher, ali dobar) i "When the stranger calls" (stariji film). Takodje, zaboravili ste da pomenete "Cujo" i "Grisly" (da malo i zivotinje ubacimo kao hororistichne) :giggle:

Inache, desilo se da nikad nisam bio uspeo da gledam Leptiricu (ne zato shto nisam hteo, hteo sam i hteo bih, vec shto nisam potrefio)

p.s.
toliko pomenuti "The Ring" mi je dosadan, mada je mozda japanska verzija bolja
Korisnikov avatar
By Draco
Povlacim napisano ranije!

The ultimate je BROKEN i tu je najstrasnije kako sam ja jebeno izgubila 90 mina svog zivota! Strasno je kakve sve gluposti u danasnje vreme snimaju! U ovom filmu je strasno i to sto je lik opusteno uspeo da snimi film bez radnje, poruke, ideje.. Odakle, zasto, ko... ma, ni na jedno pitanje ne odgovara.

Dakle broken = time taker
Korisnikov avatar
By Gothrose
Ja u principu volim horore ako bas ne preteraju sa gomilom "krvi" :paradajz: po ekranu,to me nervira i film mi pocinje bivati smesan...
Vidim,neko je spomenuo "Hellraiser-a",meni je taj serijal(prvih 3-4)super,Pinhead is my :love: i sve je ok..."Krv" i gomila sluzi kao u "Alien-u" npr.me ne doticu...to mi moze biti gadno ali ne strasno...
Majkl Majersi,Fredi Krugeri i ta fela su funny ,ne scared...
Mada sam imala frku od "Candymana"(po Barkeru)...Secam se da sam se posle gledanja filma sunjala po kuci do kupatila i jedva naterala sebe da gledajuci se u ogledalo 3x ponovim "candyman" :uplasen:
Blam,imala sam vec uveliko preko 20 godina :ozbiljan:

:lukavi:
Korisnikov avatar
By Tungi
Pet sematary,i dalje mi je jeziv...
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Mene je uplašio svaki film sa Lidijom Vukićević. To je some scary shit, sve ostalo je laka melodrama!:uljenavatru:
By Kragi
mirrors - jedini film koji je mene uspeo da "uplasi" - nije mi bilo svejedno kada sam neposredno posle gledanja morao da se pogledam u ogledalo u kupatilu :uplasen:
By Orion
Originally posted by KgCS3

mirrors - jedini film koji je mene uspeo da "uplasi" - nije mi bilo svejedno kada sam neposredno posle gledanja morao da se pogledam u ogledalo u kupatilu :uplasen:
Ozbiljno?

Meni taj film mlak u svakom pogledu.
Ok film - da. Strašan, ni blizu.

Ali dobro, nagledao sam se horor filmova za ceo život pa me vala ništa ne može uplašiti na malom ekranu.

:fen:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Orion

Ozbiljno?

Ali dobro, nagledao sam se horor filmova za ceo život pa me vala ništa ne može uplašiti na malom ekranu.

A na velikom?
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ja taj film mogu da doživim jedino kao traljav pokušaj omaža svim onim starim (ne)hororima u kojima sa strepnjom čekamo da junakinja zatvori svoj ormarić sa lekovima, pastom za zube i sl.
By Orion
Originally posted by Strix
Originally posted by Orion

Ozbiljno?

A na velikom?
Sa vel'kim je već neka druga priča.

:duh:
Korisnikov avatar
By Galadriel
ne volim horore inache

najstrasniji od te nekolicine koje sam odgledala je bila japanska verzija Ringa.
gledala sam je na lapu jos davno, davno u srednjoj za vreme neke oluje, dok su bile restrikcije

decko mi je bukvalno u momentu kad je iskocila iz bunara djipio u krilo :lol:

ako se ne misli samo na horore vec bilo sta potresno onda film Sophie's Choice
By Kragi
@ Dzelajza (and Orion) meni su svi horrori snimljeni u poslednjih 20 godina bas to sto si ti rekla. Imam utisak da sam sve vec video. Da se razumemo niti sam strucan niti poznajem filmsku umetnost toliko da mogu da dajem neki strucni komentar... Mene je film uspeo da uplasi malo, kraj mi je grozan kao i svo ono jebavanje po manastiru i trazenjeone opatice bla bla bla, ali mi je sama ideja bila super ( u smislu da nije psihopata jurio teenagere motornom testerom i odsecao im glave, ruke, noge ili pak grupa vampira pustosila grad na Aljasci :roll: ).
( a i Kifer Saterlend mi je nesto simpatican :D ali ovo vec nema veze sa tim koliko je film strasan :D )
Korisnikov avatar
By Tungi
Ma daj..Film je klasika.Nista zastrasujuce.
Korisnikov avatar
By castor
leptirica me proganja od detinjstva
By Simor
Originally posted by fencysmurf

Sad sam se setio Vincenta Price-a.... To su lepi horori, posebno kad radi Poa.
Da, lepi horori, mada su meni te adaptacije Poa užasno mučne. Nekako, tim hororima fale tinejdžerke i tinejdžeri u urbanom ambijentu koji bi reklasirali toliko prisustvo smrti, živih sahranjenih i sl. Mislim, za mene horor uglavnom nema umetničku komponentu nego relaksirajuću - kada sam napet, pogledam horor, istrzam se, izbacim napetost i k'o nov sam. Posle Vincenta Pricea i adaptacija Poa ostanem još dugo sa nekim mračnim osećanjem.
By Simor
Btw, ima jedan japanski horor koji sam svojevremeno gledao na TV-u ali nisam uhvatio početak pa mi je do danas ostao nepoznat naslov. Taj film me je totalno istraumirao - majka sa ćerkom živi u nekoj stambenoj zgradi, a tako im se povremeno pojavljuje jedna ljupka mrtva devojčica - mal' u liftu, mal' u stanu, mal' u hodniku zgrade, mal' na krovu zgrade gde je, ako se dobro sećam pošto sam pola filma proveo sa rukama na očima, bila upala u neki kotao. (Inače su mi horori sa decom apsolutno jezivi i izbegavam da ih gledam.)

Kao što rekoh gore - volim stereotipnu priču, najbolje na nekom od američkih koledža, svi su mladi i lepi, a najlepši/najlepša na kraju preživi zlo koje ga/je 90 minuta progoni.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Simor

Btw, ima jedan japanski horor koji sam svojevremeno gledao na TV-u ali nisam uhvatio početak pa mi je do danas ostao nepoznat naslov. Taj film me je totalno istraumirao - majka sa ćerkom živi u nekoj stambenoj zgradi, a tako im se povremeno pojavljuje jedna ljupka mrtva devojčica - mal' u liftu, mal' u stanu, mal' u hodniku zgrade, mal' na krovu zgrade gde je, ako se dobro sećam pošto sam pola filma proveo sa rukama na očima, bila upala u neki kotao. (Inače su mi horori sa decom apsolutno jezivi i izbegavam da ih gledam.)

Kao što rekoh gore - volim stereotipnu priču, najbolje na nekom od američkih koledža, svi su mladi i lepi, a najlepši/najlepša na kraju preživi zlo koje ga/je 90 minuta progoni.
Dark Water... Taj film nije tako strasan, koliko je mucan... radnja se odvija relativno sporo, ali svaki minut donosi novu nelagodnost (a posebno ljudima koji su osetljivi na deciju patnju).
Ne znam, nisam prava osoba za ovakve teme... vecina stvari koja mi se ucini strasnima u datom momentu i nije strasna nego te samo prepadne i onda ne razmisljam vise o tome.
Ono sto je mene zaista prestravilo je film Ljilja4ever, jer je scenario veoma moguc, posebno u zemljama kao sto je nasa, ili kao sto je Rusija, Ukrajna, Moldavija.
Korisnikov avatar
By Mars
I dalje Zona Zamfirova...
Korisnikov avatar
By maka
ma bre Davitalj protiv davitelja,imam traumu od tog filma,gledala sam ga kad sam imala 6,7 godina :drama:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by жњ

secam se da me npr. "Isijavanje" bas potreslo... :vudu: :hail2:
meni omiljena knjiga :love:

JAKO VOLIM HORORE, pogledao sam ih mnogo i nijedan me nije prestravio...jedino mi je 'strasan' i dostojan zvanja hororom, film Exorcist koji je odradjen super, no knjiga je stravicnija

najbolje scene:
''
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!