Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by Dzelajza Rouz
Deca kukuruza...![]()
Ja se secam da me je drugi deo tog filma istraumirao. U stvari, scena u kojoj bakutu zgnjeci rodjena kuca na nekoj platformi koja se podize i spusta.
Prvi deo nikad nisam gledala, a preostalih 155... to je takva glupost. Mada, kad razmislim, nisam sigurna da je i ovaj koji me je prepao dobar, jer sam ga davno gledala, bila sam mala.![]()
Originally posted by жњPre neki dan gledamo draga mi, nase detence, drug koji nas je upoznao i ja Poltergeist 2... negde pri kraju on nicim izazvan izvali kako je glumica koja je glumila Carol Anne (malo, plavo) umrla pre kraja snimanja treceg dela... Ybt, skenjali smo se redom...
sta kazete na scene iz spilbergovog "poltergejsta"? bila sam mala kad sam ga gledala prvi put i secam se da posle njega nisam smela da otvorim orman mesecima. takodje nisam prilazila drvecu kada padne mrak. i nije za decu definitvno!
moji matorci su eto zesce pogresili kad su me pustili da gledam to (verovatno iz razloga sto se sve desava oko klinaca), a npr. nisu mi dozvoljavali da gledam twean peaks koji su svi ostali klinci gledali![]()
Originally posted by KgCS3Ozbiljno?
mirrors - jedini film koji je mene uspeo da "uplasi" - nije mi bilo svejedno kada sam neposredno posle gledanja morao da se pogledam u ogledalo u kupatilu![]()
Originally posted by OrionA na velikom?
mirrors - jedini film koji je mene uspeo da "uplasi" - nije mi bilo svejedno kada sam neposredno posle gledanja morao da se pogledam u ogledalo u kupatilu![]()
Meni taj film mlak u svakom pogledu.
Ok film - da. Strašan, ni blizu.
Ali dobro, nagledao sam se horor filmova za ceo život pa me vala ništa ne može uplašiti na malom ekranu.
![]()
Originally posted by StrixSa vel'kim je već neka druga priča.
Originally posted by OrionA na velikom?
Meni taj film mlak u svakom pogledu.
Ok film - da. Strašan, ni blizu.
Ali dobro, nagledao sam se horor filmova za ceo život pa me vala ništa ne može uplašiti na malom ekranu.
![]()
Originally posted by Dušan Maljković
Mene je uplašio svaki film sa Lidijom Vukićević. To je some scary shit, sve ostalo je laka melodrama!![]()
Originally posted by fencysmurfDa, lepi horori, mada su meni te adaptacije Poa užasno mučne. Nekako, tim hororima fale tinejdžerke i tinejdžeri u urbanom ambijentu koji bi reklasirali toliko prisustvo smrti, živih sahranjenih i sl. Mislim, za mene horor uglavnom nema umetničku komponentu nego relaksirajuću - kada sam napet, pogledam horor, istrzam se, izbacim napetost i k'o nov sam. Posle Vincenta Pricea i adaptacija Poa ostanem još dugo sa nekim mračnim osećanjem.
Sad sam se setio Vincenta Price-a.... To su lepi horori, posebno kad radi Poa.
Originally posted by SimorDark Water... Taj film nije tako strasan, koliko je mucan... radnja se odvija relativno sporo, ali svaki minut donosi novu nelagodnost (a posebno ljudima koji su osetljivi na deciju patnju).
Btw, ima jedan japanski horor koji sam svojevremeno gledao na TV-u ali nisam uhvatio početak pa mi je do danas ostao nepoznat naslov. Taj film me je totalno istraumirao - majka sa ćerkom živi u nekoj stambenoj zgradi, a tako im se povremeno pojavljuje jedna ljupka mrtva devojčica - mal' u liftu, mal' u stanu, mal' u hodniku zgrade, mal' na krovu zgrade gde je, ako se dobro sećam pošto sam pola filma proveo sa rukama na očima, bila upala u neki kotao. (Inače su mi horori sa decom apsolutno jezivi i izbegavam da ih gledam.)
Kao što rekoh gore - volim stereotipnu priču, najbolje na nekom od američkih koledža, svi su mladi i lepi, a najlepši/najlepša na kraju preživi zlo koje ga/je 90 minuta progoni.
Originally posted by жњmeni omiljena knjiga
secam se da me npr. "Isijavanje" bas potreslo...![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!