Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Zonche!
''

HAH! Pazi caption iz spota... heh...
Korisnikov avatar
By Dirrty
:lol:

A ja mislim da joj je ta pesma starija od ove sa Stojanom.

Spot je dobar, ali njoj nikako ne stoje balade... ne samo zbog užasnog glasa, već zbog nekontrolisanih plesnih pokreta.
Kada je izvodila tu pesmu na Pinku, bilo je u najmanju ruku komično.

Nego, sramota me da pitam... ali da li sam ja jedini koji bi se poje*ao sa Mc Stojanom?
Nisam znao da tako dobro peve... sav sam se napalio :ozbiljan:

Slika
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Dirrty

Nego, sramota me da pitam... ali da li sam ja jedini koji bi se poje*ao sa Mc Stojanom?
Nisi... Ali nije ni tema ni mesto... a i shhhhh! mene malo sramota za obojicu posto je totalni shaban! :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja se izvinjavam... zaista se ne bih usudio da otvorim posebnu temu za njega, a želeo sam da saznam da nisam jedini pod uticajem ovog ludila!
Korisnikov avatar
By sunflower5
Originally posted by Kragi

ko s klincima leze ...
(SORRY MORAO SAM)
Da,stvarno...ipak je trebalo da razmišlja o tome s kim se "druži". :D
Mogla je i da ga nauči da nije lepo ubijati ljude kad se naljutimo,al' eto... :maji:
By Hans
To ako smo pederi i lezbejke , ne iskljucuje cinjenicu da smo Srbi i dalje, tako da se slazem sa postovima o licemerju i nekulturi, nepostovanju i ostalim neumesnim stavkama. Mada, koliko sam shvatio, ljudima je bitno da brbljaju, nebitno sta, nebitno kada, nebitno kako.
*
Ksenije nema vise. I to je najcrnje. Meni je neverovatno krivo :( secam je se od 2. razreda osnovne kad je bila u Ducku. :(
Ona to nije uradila, on je. Nezreo je , ipak je razlika 10 godina medju njima. Kruze price da je bio bolesno ljubomoran i posesivan...Ona je bila isuvise puna zivota. Uzas.
r.i.p.
Korisnikov avatar
By Vel boy
meni je njeno ime jako poznato, ali sam mislio da se radilo o nekoj malo starijoj glumici ( njeno ime mi zvuichi kao da sam ga sreo negde pomenutog chitajuci neke 20 + godina stare ex-Yu estradne chasopise.....). a, to ne moze biti jer je ova bila tek '77-o godishte i pevachica ne glumica, tako da mi je ipak izgleda manje poznata.
elem, smrt svake mlade osobe (koja nije neki zlochinac, kriminalac, a Ksenija to svakako nije bila) mi uzasno teshko pada. tako da, RIP draga Ksenija.
i, wow, koliko stranica ova tema ima.......

p.s. zimnica a.k.a. Winter-ka kenja i ovde.......
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Дрти, џабе се палиш када му је мали :(
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Loni

O Kapisodi nikad nisam imao lepo mišljenje.
Čitao sam da je prevario neku 20.godina stariju Italijanku. Bio s njom u vezi, pokrao joj silne pare i onda pobegao.
Ipak ne verujem da ih je neko ubuio sa strane.
Da je tako to bi neko iz komšiluka mora oda vidi.
Čim su se čuili pucnji komšliluk jhe izašao u hodnik.
Neko bi osobu sa strane morao da vidi, da ju je bilo.

Nje mi je više žao jer je bila hrabra pevačica, koja se usudila da igra na kartu šašavosti.
Za razliku od drugi hestradnih dama, Xenija se nije libila da prqavi kontraverzne hitove:
- JA BIH SVAKI DAN, DEČKO MI JE UMORAN
- MOJA PICA
- NINO--- (gde je za potrebe spota angažovala tri babe da plešu)...

Nesvakidašnja i originalna pojava srpske muzičke scene.

A osim toga bila je i vrlo homofrendična.
Čuo sam priču da je svog druga geja jednom vozila, da je njemu došao dečko u kola i da su imali oralni seks pozadi, a da se ona uopšte nije bunila. Sedela je napred i vozila ih autoputem bez ikakve zamerke što se tako nešto dešava u njenim kolima.

U Srbiji nije često da neko uopšte prihvati gejeve kao najbolje prijatelje, a kamoli da ga pusti da orališe u sopstvenim kolima i to tokom vožnje.

Sve u svemu hrabra i lepa devojka, koja nimalo nije bila glupa.
Jako mi je žao što je tako završila.
Najbolje bi bilo da se nikad nije ni kačila s njim.
:up:

A to za glupost je posebna prica... tj ljudi koji sebi daju za pravo da nekog nazivaju glupim, kao da je njima neko dao dokaz da su oni pametni, pa jos i da mogu da mere tudju pamet i glupost :lol:

Za Kseniju se pricalo i da je biseksualka, mozda zbog toga sto je bila toliko gay friendly i vidjali je sa gayevima... Takodje ima i ona pesma sa Indirom, cini mi se... nesto na temu biseksualnosti, tako nesto...
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Winter

Stripi dušice, ubistvo premijera Đinđića kao politički akt je trebalo da se desi ranije ili da ga se na neki drugi način makne sa politčke scene Srbije...kao čoveka mi ga je žao, donekle.....jer nekako ne mogu da zaboravim njegove izjave za vreme bombardovanja kada je šetao skoro pa ogrnut Nemačkom zastavom i govorio ''još ih bombardujte''......i ovo nije tema o mojim izjavama, več o smrti dvoje ljudi......a tebi ako se baš toliko polemiše sa mnom, zakaži sastanak sa mojom sekretaricom....
Pa možda se onda i ovo trebalo desiti ranije? Do sada su je mnogi smatrali za trešerajku a sada je evo mnogi oplakuju. Koju ti difnu logiku imaš.
Ali i dalje nemaš pravo nikom dijeliti lekcije.
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Vel boy

meni je njeno ime jako poznato, ali sam mislio da se radilo o nekoj malo starijoj glumici ( njeno ime mi zvuichi kao da sam ga sreo negde pomenutog chitajuci neke 20 + godina stare ex-Yu estradne chasopise.....)
Vjerojatno si mislio na glumicu Kseniju Pajić. Ona je živa & zdrava.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Uvek je tuzno kada se dva mlada zivota ugase, na bilo koji nacin.

Ok, nakon recenog, ja moram da izrazim zgrazanje novinarskom profesijom u Srbalja, i njihovu kakvu god korektnost kada se radi o ovakvim stvarima.
Da vidimo cinjenicno stanje - Ksenija sa ulaznom i izlaznom rupom na glavi (tj. neko je pucao u nju, a bio joj je relativno blizu), Kapisoda samo sa izlaznom (pucao sebi u usta), pistolj izmedju njih. Dakle, Filip je ubio Kseniju! I cemu onda imbecilni naslovi tipa 'pronadjeni mrtvi' ili da se 'najverovatnije radi o samoubistvu i ubistvu'? Ko je glup? Isto bi bilo da su za pokojnog Toseta pravili naslove 'Tose pronadjen mrtav', 'Tose najverovatnije stradao u saobracajnoj nesreci'.
Ako je neko bio psihopata to sto je mrtav ne znaci da se njegovi postupci magicno brisu.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Winter

Stripi dušice, ubistvo premijera Đinđića kao politički akt je trebalo da se desi ranije ili da ga se na neki drugi način makne sa politčke scene Srbije...kao čoveka mi ga je žao, donekle.....jer nekako ne mogu da zaboravim njegove izjave za vreme bombardovanja kada je šetao skoro pa ogrnut Nemačkom zastavom i govorio ''još ih bombardujte''......i ovo nije tema o mojim izjavama, več o smrti dvoje ljudi......a tebi ako se baš toliko polemiše sa mnom, zakaži sastanak sa mojom sekretaricom....

A da mi vidimo tu famoznu situaciju gde Djindjic seta ogrnut zastavom i govori da nas bombarduju? Ili opet treba da ti verujemo na rec?
Korisnikov avatar
By confinatti
ali u ovoj igri jedini koji gubi je Filip,,mlad ,zaslepljen...sto se kaze uhvatila ga matora koka sa svojom igrom,u kojoj Filip gubi kontrolu....Po tome se vidi koliko je bio naivan i nekontrolisan,da je oduzeo i sebi zivot....mozemo samo zamisliti,sta je uradila jedna zrela zena sa mladim bicem....Bila je pervezna i nekulturna,mnogi to nazivaju opustena i prirodna na tv-u, a ja to nazivam DROGIRANA ..a on jedno naivno prelepo bice,sa nesrecnom sudbinom.. :( (((...BIO SI PRELEP,TO TE JE UBILO.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by confinatti

ali u ovoj igri jedini koji gubi je Filip,,mlad ,zaslepljen...sto se kaze uhvatila ga matora koka sa svojom igrom,u kojoj Filip gubi kontrolu....Po tome se vidi koliko je bio naivan i nekontrolisan,da je oduzeo i sebi zivot....mozemo samo zamisliti,sta je uradila jedna zrela zena sa mladim bicem....Bila je pervezna i nekulturna,mnogi to nazivaju opustena i prirodna na tv-u, a ja to nazivam DROGIRANA ..a on jedno naivno prelepo bice,sa nesrecnom sudbinom.. :( (((...BIO SI PRELEP,TO TE JE UBILO.
:zid: :krezavi:
Korisnikov avatar
By Madonna
a da moderatori malo zatvore temu, hm?
Korisnikov avatar
By confinatti
Ksenija okorela narkomanka.Tek cete cuti o tome...
Korisnikov avatar
By Insorcer

Ksenija okorela narkomanka.Tek cete cuti o tome...
powerballing ... žena je (što se iz njenog ponašanja dalo zaključiti) dan-noć bila na speedball-u i upravo sam u svojim prethodnim postovima bez velikog objašnjavanja hteo ukazati na to da igranje sa životom Kseniji nije bilo strano,no očito nije dopušteno biti indiferentan prema smrti par budala. Taj Kapisoda se trebao koknuti a Kseniju pustiti da se nešto sporije, ali sigurno, pobrine za sopstvenu smrt.

:sarana:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Wilhelmina
A da mi vidimo tu famoznu situaciju gde Djindjic seta ogrnut zastavom i govori da nas bombarduju? Ili opet treba da ti verujemo na rec?
Ma napisala je "skoro pa ogrnut"...ali svejedno, ona dositinu nema pravo da nekome prigovara.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Stripi
Ma napisala je "skoro pa ogrnut"...ali svejedno, ona dositinu nema pravo da nekome prigovara.
Skoro ogrnut, ogrnut, kakav god, ono sto mene zanima je gde se to moze proveriti. Ne kazem da nije istina, naprotiv, ali da tako nesto postoji, sigurno bi postojalo negde na internetu.
Kao ja kada tvrdim da je Toma Grobar ucestvovao u organizovanju atentata na tog Djindjica. Lepo ima na youtubetu. Na srecu, ovo nije politicka scen, nego samo forum za razbibrigu, inace bi se debelo mogli bogatiti na racun kojekakvih traceva, spletki i poluistina.
By mythe

..a on jedno naivno prelepo bice,sa nesrecnom sudbinom.. :( (((...BIO SI PRELEP,TO TE JE UBILO.
aha, znaci samo zato je bio lep treba ga zaliti :(

Kao sto neko vec rece, taj Kapisoda je bio jedan tipicni psihopat, lud (kako drugacije tumaciti postupak coveka koji razvaljuje vrata) plus kombinacija sa njegovim miljeom gde je na prvom mestu "cast i obraz".
By mythe
Originally posted by mythe
plus kombinacija sa njegovim miljeom gde je na prvom mestu "cast i obraz".
Ti ono Crnogorce bas ne volis? Bas bas ne volis?
well, vrlo dobro ih poznajem i znam kako razmisljaju, te ne bi me cudilo da su i ta dva faktora (cast i obraz) uticali na ovu tragediju. Nesto u stilu filma "Lepota poroka" i tamo prikazanih obicaja. :(
Korisnikov avatar
By Sheytan
Najverovatnija verzija ...

CRNOGORSKI maneken Filip Kapisoda (23) ubio je u utorak svoju devojku, pevačicu Kseniju Pajčin (33), a zatim hicem iz pištolja presudio i sebi.

Kako “Novosti” saznaju, tragediji u stanu u Nikšićkoj ulici broj 6 na Voždovcu prethodila je žestoka rasprava, a policijska patrola je zbog svađe i tuče morala prekjuče da interveniše.

Da se u utorak popodne nešto sumnjivo dešava u Ksenijinom stanu, u kome su maneken i pevačica živeli već izvesno vreme, prva je primetila komšinica sa sprata. Njoj je bilo čudno da pevačicin pas nekoliko sati stoji ispred vrata, laje, a niko ga ne pušta unutra. Komšinici je to bilo sumnjivo, a mrak je počeo da pada.

- Pas je cvileo ispred vrata - kaže stanarka. - U početku nam to nije ni bilo čudno, jer je Ksenija znala samog da ga pusti iz stana da se istrči napolju, a onda bi se sam i vratio. Ali, ovoga puta je to bilo drugačije, a mrak je počeo da pada.

Komšinica je odmah telefonom pozvala pevačicinu majku Ljubicu, koja živi nedaleko od ćerke i dotrčala je sa rezervnim ključem od ulaznih vrata stana. Nekoliko puta je pokušavala da otključa. Istovremeno je lupala u vrata i dozivala ćerku. Odgovora, međutim, nije bilo.

- S unutrašnje strane bio je ključ u bravi i zato majka nije mogla da uđe - opisuje komšinica dramu ispred vrata stana broj 12, na drugom spratu. Nemoćna, pozvala je u pomoć i komšiju. Doneo je šrafciger.

Komšija je alatom uspeo da pomeri ključ sa unutrašnje strane. Ipak, morali su da provale. Razvalili su vrata.

- Videli smo jeziv prizor - kroz suze objašnjava komšinica. - Ljubica je počela da jauče. Telo Ksenije bilo je kraj ulaznih vrata. Glava je bila oblivena krvlju. Dva metra dalje, ležao je Filip. Ni on nije davao znake života.

Ubrzo je stigla i policija. U stanu je pronađen Kapisodin pištolj “CZ 88”, iz koga je ispalio smrtonosni metak u svoju devojku, a drugi u sebe. Za pištolj Kapisoda u Srbiji nije imao dozvolu za posedovanje.

Prema prvoj verziji policije, a na osnovu tragova u stanu, Ksenija je posle svađe krenula ka izlaznim vratima stana. Želela je da pobegne od momka. On joj je tada, najverovatnije, pucao s leđa, u potiljak. Devojka je na mestu bila mrtva.

Kapisoda je potom cev pištolja stavio sebi u usta. Ispalio je smrtonosni hitac, a pištolj je pao kraj njegovog tela.
Korisnikov avatar
By Madonna
rasprava uopšte ne treba da se vodi, našli su kad će ozbiljno da shvate ono 'diskusije'
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!