Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators

Originally posted by DirrtyNisi... Ali nije ni tema ni mesto... a i shhhhh! mene malo sramota za obojicu posto je totalni shaban!
Nego, sramota me da pitam... ali da li sam ja jedini koji bi se poje*ao sa Mc Stojanom?
Originally posted by KragiDa,stvarno...ipak je trebalo da razmišlja o tome s kim se "druži".
ko s klincima leze ...
(SORRY MORAO SAM)
Originally posted by Vel boyurličić,spikerka...
...meni je njeno ime jako poznato,...
Originally posted by Loni
O Kapisodi nikad nisam imao lepo mišljenje.
Čitao sam da je prevario neku 20.godina stariju Italijanku. Bio s njom u vezi, pokrao joj silne pare i onda pobegao.
Ipak ne verujem da ih je neko ubuio sa strane.
Da je tako to bi neko iz komšiluka mora oda vidi.
Čim su se čuili pucnji komšliluk jhe izašao u hodnik.
Neko bi osobu sa strane morao da vidi, da ju je bilo.
Nje mi je više žao jer je bila hrabra pevačica, koja se usudila da igra na kartu šašavosti.
Za razliku od drugi hestradnih dama, Xenija se nije libila da prqavi kontraverzne hitove:
- JA BIH SVAKI DAN, DEČKO MI JE UMORAN
- MOJA PICA
- NINO--- (gde je za potrebe spota angažovala tri babe da plešu)...
Nesvakidašnja i originalna pojava srpske muzičke scene.
A osim toga bila je i vrlo homofrendična.
Čuo sam priču da je svog druga geja jednom vozila, da je njemu došao dečko u kola i da su imali oralni seks pozadi, a da se ona uopšte nije bunila. Sedela je napred i vozila ih autoputem bez ikakve zamerke što se tako nešto dešava u njenim kolima.
U Srbiji nije često da neko uopšte prihvati gejeve kao najbolje prijatelje, a kamoli da ga pusti da orališe u sopstvenim kolima i to tokom vožnje.
Sve u svemu hrabra i lepa devojka, koja nimalo nije bila glupa.
Jako mi je žao što je tako završila.
Najbolje bi bilo da se nikad nije ni kačila s njim.
Originally posted by SprinterI s'tim teretom živeti moraš! ...ili si nađi nekog Kapisodu da ti muke prekrati!
Originally posted by Armanda ti kad si kevi pocepao picku na rodjenju dobili smo jednu budalu vise.
Tragično mi je samo to što se nije samovoljno lišila života.... inače, dve budale manje![]()
Originally posted by WinterPa možda se onda i ovo trebalo desiti ranije? Do sada su je mnogi smatrali za trešerajku a sada je evo mnogi oplakuju. Koju ti difnu logiku imaš.
Stripi dušice, ubistvo premijera Đinđića kao politički akt je trebalo da se desi ranije ili da ga se na neki drugi način makne sa politčke scene Srbije...kao čoveka mi ga je žao, donekle.....jer nekako ne mogu da zaboravim njegove izjave za vreme bombardovanja kada je šetao skoro pa ogrnut Nemačkom zastavom i govorio ''još ih bombardujte''......i ovo nije tema o mojim izjavama, več o smrti dvoje ljudi......a tebi ako se baš toliko polemiše sa mnom, zakaži sastanak sa mojom sekretaricom....
Originally posted by Vel boyVjerojatno si mislio na glumicu Kseniju Pajić. Ona je živa & zdrava.
meni je njeno ime jako poznato, ali sam mislio da se radilo o nekoj malo starijoj glumici ( njeno ime mi zvuichi kao da sam ga sreo negde pomenutog chitajuci neke 20 + godina stare ex-Yu estradne chasopise.....)
Originally posted by WinterA da mi vidimo tu famoznu situaciju gde Djindjic seta ogrnut zastavom i govori da nas bombarduju? Ili opet treba da ti verujemo na rec?
Stripi dušice, ubistvo premijera Đinđića kao politički akt je trebalo da se desi ranije ili da ga se na neki drugi način makne sa politčke scene Srbije...kao čoveka mi ga je žao, donekle.....jer nekako ne mogu da zaboravim njegove izjave za vreme bombardovanja kada je šetao skoro pa ogrnut Nemačkom zastavom i govorio ''još ih bombardujte''......i ovo nije tema o mojim izjavama, več o smrti dvoje ljudi......a tebi ako se baš toliko polemiše sa mnom, zakaži sastanak sa mojom sekretaricom....
Originally posted by confinatti
ali u ovoj igri jedini koji gubi je Filip,,mlad ,zaslepljen...sto se kaze uhvatila ga matora koka sa svojom igrom,u kojoj Filip gubi kontrolu....Po tome se vidi koliko je bio naivan i nekontrolisan,da je oduzeo i sebi zivot....mozemo samo zamisliti,sta je uradila jedna zrela zena sa mladim bicem....Bila je pervezna i nekulturna,mnogi to nazivaju opustena i prirodna na tv-u, a ja to nazivam DROGIRANA ..a on jedno naivno prelepo bice,sa nesrecnom sudbinom..(((...BIO SI PRELEP,TO TE JE UBILO.
Originally posted by confinattipowerballing ... žena je (što se iz njenog ponašanja dalo zaključiti) dan-noć bila na speedball-u i upravo sam u svojim prethodnim postovima bez velikog objašnjavanja hteo ukazati na to da igranje sa životom Kseniji nije bilo strano,no očito nije dopušteno biti indiferentan prema smrti par budala. Taj Kapisoda se trebao koknuti a Kseniju pustiti da se nešto sporije, ali sigurno, pobrine za sopstvenu smrt.
Ksenija okorela narkomanka.Tek cete cuti o tome...
Originally posted by WilhelminaMa napisala je "skoro pa ogrnut"...ali svejedno, ona dositinu nema pravo da nekome prigovara.
A da mi vidimo tu famoznu situaciju gde Djindjic seta ogrnut zastavom i govori da nas bombarduju? Ili opet treba da ti verujemo na rec?
Originally posted by StripiSkoro ogrnut, ogrnut, kakav god, ono sto mene zanima je gde se to moze proveriti. Ne kazem da nije istina, naprotiv, ali da tako nesto postoji, sigurno bi postojalo negde na internetu.
Originally posted by WilhelminaMa napisala je "skoro pa ogrnut"...ali svejedno, ona dositinu nema pravo da nekome prigovara.
A da mi vidimo tu famoznu situaciju gde Djindjic seta ogrnut zastavom i govori da nas bombarduju? Ili opet treba da ti verujemo na rec?
Originally posted by confinattiaha, znaci samo zato je bio lep treba ga zaliti
..a on jedno naivno prelepo bice,sa nesrecnom sudbinom..(((...BIO SI PRELEP,TO TE JE UBILO.
Originally posted by mytheTi ono Crnogorce bas ne volis? Bas bas ne volis?
plus kombinacija sa njegovim miljeom gde je na prvom mestu "cast i obraz".
Originally posted by Wilhelminawell, vrlo dobro ih poznajem i znam kako razmisljaju, te ne bi me cudilo da su i ta dva faktora (cast i obraz) uticali na ovu tragediju. Nesto u stilu filma "Lepota poroka" i tamo prikazanih obicaja.
Originally posted by mytheTi ono Crnogorce bas ne volis? Bas bas ne volis?
plus kombinacija sa njegovim miljeom gde je na prvom mestu "cast i obraz".
Originally posted by Null
a da moderatori malo zatvore temu, hm?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!