Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By maka
pa REKO sam vec sto taj avatar :D smesan mi,mnogo! baba je hit!
Korisnikov avatar
By Anhedonie
aaaaaaaa koliko su micaste mace :sweet: :sweet: :sweet: ocu i jaaaaa samo da mi sestra nije alergicna na macke :placko:
Korisnikov avatar
By bu
Originally posted by LeDeNa_

Selim se lol

Bu, ajd dacu ti Konstantina :) ...Maka dobija princezu...Terminatora dajem mO lol...On je prvi izasao...Taso tebi ide Mirko, najsmesniji je:))...A Sofia dobija Madonnu, mnogo je dobra...Jeste da joj mozda ne stoji ime ali macke se ionako tesko prilagodjavaju na imena....

Majka se zove MACKA naravno...i malo, malo pa je trudna...Mislim da ce sve lezbejke imati:)))

Slika

The end!!!
moze konstantin :) ..vazno da je musko..jeaa :D ..oko dobrovoljni delilac macica :D
By tasa

Selim se lol

Bu, ajd dacu ti Konstantina :) ...Maka dobija princezu...Terminatora dajem mO lol...On je prvi izasao...Taso tebi ide Mirko, najsmesniji je:))...A Sofia dobija Madonnu, mnogo je dobra...Jeste da joj mozda ne stoji ime ali macke se ionako tesko prilagodjavaju na imena....

Majka se zove MACKA naravno...i malo, malo pa je trudna...Mislim da ce sve lezbejke imati:)))

Slika

The end!!!

KISSSS LEDENA!!!!!!! HVALA TI!
jbt tata mi se zove Mirko :s, al' ok sad to
poklonu se ne gleda u zube :d
By LeDeNa_
:murkan:

;)

Na ovo pisanje i razmisljanje povukli su me odredjeni postovi koji su se pojavljivali.... Povukli su me na razmisljanje kakvi smo mi to ljudi, koliko dobra, koliko zla moze biti u jednoj osobi.
Dugo godina zivela sam u "nebitno". Taj grad za mene je bio i ostao simbol svega sto je lepo, za mene nema lepseg grada na svetu. Desi se onda nesretni period od cetiri godine koji na tom lepom gradu i njegovim stanovnicima ostavi jedan veliki oziljak. Da li smo sami krivi zbog toga sto nas je snaslo? Vrlo verovatno. Da se sve desilo pre 100 godina, ne bih nikome mogla zameriti jer tada su ljudi bili prilicno nepismeni, zatucani i nerazvijene svesti. Ali kako naci opravdanje za homosapiensa danasnjice koji vlada svim mogucim informacijama i dostignucima, a ponasa se kao posljednji divljak? Tesko, ja uistinu nisam u stanju to da shvatim.

Kako Internet udje u moj dom tako krenuse da se otvaraju putevi ka novim prostranstvima i ljudima. Pojavi se u mom zivotu Ana iz Sarajeva, Andrija iz Zagreba, dosta bg, pa jedna princeza kao tresnja na vrhu. Pitam se otkud ti Ljudi u mom zivotu? Namerno napisah veliko Lj, jer su zaista Ljudi. Kako to da se zblizismo, a eto ima nas svih narodnosti? Valjda zato sto su oni Ljudi, a i oni valjda u meni videse coveka.
Zar bih mogla nekome od njih da prebacim zbog neceg sto nema veze sa zivotom? Zar da im zamerim zbog toga sto zive u Zagrebu ili Sarajevu ili negde drugo? Zar da zbog toga odbacim ruku prijateljstva, a Ljudi su ˝do kosti˝?
Mislim da kada bih to uradila, ne bih sebe mogla u ogledalu pogledati.

Zato pozdravljam sve ljude dobre volje. Sve ljude koji u svom srcu druge dele na dobre i lose, a ne spram toga odakle su i kako se zovu. Pozdravljam drage prijatelje koji su sada negde daleko i zelim im mnogo srece u zivotu. Zelim im puno zdravlja, da nikada ne znaju za nevolje. Da se svaki problem istopi pred njima kao led na vrelom suncu. Zelim im sve ono sto bih pozelela sebi...

Iako smo poljuljani u rasudjivanju, umorni od svega sto nam se izdesavalo, uvek ce biti vremena za druzenje sa dragim prijateljima. Moja vrata su im uvek otvorena, a nadam se kada mi se prilika ukaze da dodjem u njihov grad, da ce i oni mene docekati kao prijatelja.
Jer sedeti iza ekrana i pricati sa nekim nikada ne moze zameniti stisak ljudske ruke i pogled topline u ocima.

Brrrr.....

http://www.youtube.com/watch?v=VbhsYC4gKy4
By LeDeNa_
Danas je bio neverovatno lep dan za ovo doba godine.... U pauzi stojim na suncu prepustena njegovoj toplini. Greje mi lice, greje mi telo, a u dusi mi nekako hladno. Nesto mi nedostaje, Ona mi nedostaje. Maleno mace dodje odnekud do mene. Pravo kod mojih nogu stalo i tuzno me gleda. Hladno mu je, a nejako malo telo podrhtava. Uzmem ga u narucje i prislonim uz sebe. Osetivsi toplinu poce da se umiljava, prede od srece. U jednom trenutku pogledi nam se sretose i kao da u njegovim ocima citam pitanje: ˝Sta te muci prijatelju?˝
I pocnem da mu pricam o Njoj i o tome sta prema Njoj osecam. Koliko je Ona izmenila moj zivot, koliko je osecam u svakom gutljaju vazduha koji udahnem. Koliko me puta u grudima strecne kad mi se Ona javi. Koliko su beskrajno dugi sati kada je ne cujem. Ono cuti i gleda me, kao da me razume. Nezno ga pomazih i jos vise privih uz sebe. Imalo je razumevanja da me saslusa, a da me ne osudjuje zbog odsjaja u ocima za koji sam se pravdala da je zbog vetra.
U jednom trenutku poskoci mi iz ruku i stojeci na, sada toplom asvaltu, jos jednom me pogleda i kao da mi rece:
˝Ne brini, Ona zna koliko ti je stalo do toga da Joj pripadas, bice sve u redu˝. A onda odskakuta svojim putem, ka svojoj sudbini.

Prijatelj.....

Ostadoh jos malo da stojim, nepomicna, zagledana u daljinu. Osetih kao da malo od one topline dopre i u dusu, pa mi nekako bi lakse. Barem to mi moze biti uteha, Ona zna da Joj pripadam citavim bicem, Ona zna da zbog Nje postojim. Ona zna.

:zen:
By tasa

:murkan:

;)

Na ovo pisanje i razmisljanje povukli su me odredjeni postovi koji su se pojavljivali.... Povukli su me na razmisljanje kakvi smo mi to ljudi, koliko dobra, koliko zla moze biti u jednoj osobi.
Dugo godina zivela sam u "nebitno". Taj grad za mene je bio i ostao simbol svega sto je lepo, za mene nema lepseg grada na svetu. Desi se onda nesretni period od cetiri godine koji na tom lepom gradu i njegovim stanovnicima ostavi jedan veliki oziljak. Da li smo sami krivi zbog toga sto nas je snaslo? Vrlo verovatno. Da se sve desilo pre 100 godina, ne bih nikome mogla zameriti jer tada su ljudi bili prilicno nepismeni, zatucani i nerazvijene svesti. Ali kako naci opravdanje za homosapiensa danasnjice koji vlada svim mogucim informacijama i dostignucima, a ponasa se kao posljednji divljak? Tesko, ja uistinu nisam u stanju to da shvatim.

Kako Internet udje u moj dom tako krenuse da se otvaraju putevi ka novim prostranstvima i ljudima. Pojavi se u mom zivotu Ana iz Sarajeva, Andrija iz Zagreba, dosta bg, pa jedna princeza kao tresnja na vrhu. Pitam se otkud ti Ljudi u mom zivotu? Namerno napisah veliko Lj, jer su zaista Ljudi. Kako to da se zblizismo, a eto ima nas svih narodnosti? Valjda zato sto su oni Ljudi, a i oni valjda u meni videse coveka.
Zar bih mogla nekome od njih da prebacim zbog neceg sto nema veze sa zivotom? Zar da im zamerim zbog toga sto zive u Zagrebu ili Sarajevu ili negde drugo? Zar da zbog toga odbacim ruku prijateljstva, a Ljudi su ˝do kosti˝?
Mislim da kada bih to uradila, ne bih sebe mogla u ogledalu pogledati.

Zato pozdravljam sve ljude dobre volje. Sve ljude koji u svom srcu druge dele na dobre i lose, a ne spram toga odakle su i kako se zovu. Pozdravljam drage prijatelje koji su sada negde daleko i zelim im mnogo srece u zivotu. Zelim im puno zdravlja, da nikada ne znaju za nevolje. Da se svaki problem istopi pred njima kao led na vrelom suncu. Zelim im sve ono sto bih pozelela sebi...

Iako smo poljuljani u rasudjivanju, umorni od svega sto nam se izdesavalo, uvek ce biti vremena za druzenje sa dragim prijateljima. Moja vrata su im uvek otvorena, a nadam se kada mi se prilika ukaze da dodjem u njihov grad, da ce i oni mene docekati kao prijatelja.
Jer sedeti iza ekrana i pricati sa nekim nikada ne moze zameniti stisak ljudske ruke i pogled topline u ocima.

Brrrr.....

http://www.youtube.com/watch?v=VbhsYC4gKy4

Ledena, ponosu moj
obozavam tvoju toplu dusu!
Hvala ti na ovom tekstu.
Korisnikov avatar
By mOwbid
Da li je nezrelo deriste onaj, koji uz to jos i masta...?

:s
By LeDeNa_
Auuuuuuuuuuuu......

E ovo je bilo BUM!!!
Korisnikov avatar
By mOwbid
malo je velika slika.,., sorry :s
By LeDeNa_
Jesam dosadna, je l' da? llol
Nemojte mi zameriti jer lakse mi je da ovde pisem nego da neke stvari ljudima kazem. Jer ako pocnem da pricam u RL, nastat ce pakao na svim frontovima. Bolje ovako (vi makar mozete nakon par recenica prestati da citate ili da ne citate uopste, kako vam vise odgovara).

Sto puta, ma sta sto, Hiljadu puta kazem...nemoj da dizemo tenziju zbog sitnica. Nikad mi nece biti jasno zasto se ljudi svadjaju oko gluposti. Zar se to ne moze resiti na jedan normalan nacin? Zar nije lakse reci: ˝Hej medjede, konju, majmune povedi racuna o tome i tome.˝ Umesto toga pocnu neke ˝izokola˝ teorije koje odvedu na svaki trag samo ne odvedu tamo gde je trebalo da stignes. Redovno se radi o nekim nebulozama, necem beznacajnom (realno, zaista beznacajnom).

Pre nego sto se iznerviram za neku glupost, uvek kazem sebi:
˝Stani malo, pogledaj oko sebe. Vidis li kakve ljudi zaista imaju probleme? Danas-sutra mozda ces imati slicne, tada ce ti zivci biti potrebni kao hleb, a ti ih potrosila na glupe rasprave.˝
Udahnem, pa jos jednom i odjednom mi se ukaze resenje. Ako nema drugog nacina, onda pustim da problem ˝prenoci˝. Ako i sutra on jos uvijek postoji, to znaci da je nesto ozbiljno i da o tome treba raspraviti.

Imam osecaj da svaki covek ima potrebu donekle za ˝dramom˝. Ako nema stvarnih problema, on ih ˝stvori˝ u svojoj glavi. Napravi od muve medjeda da bi imao o cemu da razmislja. JAOOOO, kako to mrzim. Dodje mi da nekim osobama odvalim samarcinu, pa da onda imaju o cemu da razmisljaju, da imaju pravi problem. Zasto ne mogu da puste da sve lepo ide, kada vec ide tako? Uzmi sto ti se daje, prihvati bez komplikovanja i uzivaj brate mili. Nemoj da kenjas, komplikujes, jedes govna i slicno. UZIVAJ!

U ove opcije spada i ˝nepoverenje˝. Ja bih volela znati zasto zena nije u stanju da shvati da je ono sto je receno bas onako kako je? Nema tajnih signala, nema nista izmedju redova niti ima reci napisanih limunovim sokom, za koje je potrebna specijalna lampa da se procitaju. Znam da ima i nas zena takvih, ali zene su experti za tu vrstu komplikacija.
Ali neee, mozda je ovako, mozda onako...ama nikako da pogledaju na onu stranu gde upires prstom.
Jebi ga, valjda je to tako Priroda odredila. Zena zeni ne veruje, pa da golom guzicom sedne na pec. Dzaba se ona slomi dokazujuci i objasnjavajuci, vazda ce joj negdje u cosku oka biti onaj ˝upitni˝ pogled.
......................................

Ne volim rasprave oko gluposti, pa to ti je. Zato je reka - majka. Uzmem stapove i na reku. Nema nerviranja, nema galame, nicega osim mene i prirode. Napunim baterije i mirna sam.
Opet sneg . Ljudi moji nikad mi duza zima u zivotu nije bila. Ubi me u pojam.. Samo da se vode izbistre, ode LeDeNa na reku. Umorna sam pomalo od svega, ubi me ovaj dosadni vazduh gradske sredine. Reka i ja....i jebe mi se za sve.
......................
Ako vas nervira, nemojte citati. Ne treba se nervirati zbog svake gluposti :)

2007

Zezam se ja malo :) )
By LeDeNa_
Sta je ˝normalno˝?
Ova rec provejava kroz svaku temu. Do sada sam shvatila da svako od nas ima svoju definiciju i o njenom znacenju ne vredi raspravljati. Negde u mislima premestam ovu rec. Nekad imam osecaj da sam shvatila sta je njeno tacno znacenje. ˝Normalno˝ prestaje kada nam nesto zatitra u zeludcu, neki unutrasnji glas koji kaze: ˝Sta to radis?˝ Jes' djavola! Nece biti da je tako (sedeca misao). Taj ˝titraj˝ u stvari je samo mali sok, privikavanje na novu situaciju. Nakon sto on prodje to ˝nenormalno˝ postaje normalno. Prihvatis to kao novu igru, kao nesto sasvim prirodno.

Nekad su mi parametar bili ˝normalni˝ ljudi. Pomocu njih sam mogla videti koliko sam se daleko ˝udaljila˝ od te zamisljene linije. Ostade taj ˝normalni˝ svet odavno negde u izmaglici, bas kao sto se gubi linija obale dok se brodom od nje udaljavate. Sada imam osecaj, da je oko mene samo nepregledna pucina maste. Nema kompasa, nema sekstanta niti zvezda...samo instinkti. Oni su cini mi se jedino pravo merilo dokle mozemo ici.

Covek je jedna velika prokletinja. Da mu se svi snovi ostvare, sta bi od njega bilo? Imam osecaj da bi pojeo sam sebe na kraju. Srecom, ni u cemu ne odlucujemo sami (barem ne u ovom nasem sarolikom svetu ), jer da nije tako...svasta bi bilo. Osecam nekad kako mi se krila rasire i nose me sve vise i vise.... Ali razum tu ne pomaze, niti svi oni krici upozorenja koje salje. Ono sto je tamo visoko, tako je primamljivo. Ono vuce dusu ka sebi i raspiruje mastu kao sto vetar pali ..prsla sam...lol ........... NE! Dva slova, jedna Njena rec. Sve se smiruje, kovitlac se utisa. Ostaje razbacano lisce sa ponekom zapisanom zeljom. Mozda ce u setnji Ona podici neki od tih listova i procitati sta na njemu pise. Bolje je tako, jer kada bih ja odlucivala, more ne bi nosilo ime po meni. Bila bi to samo jos jedna sprzena dusa koja je letela previsoko.

Normalno ili ne...ipak mislim da oni titraji u stomaku imaju svoje znacenje. Dobro je dok se mogu osetiti, oni su dodir sa stvarnoscu. Mozda nam oni pokazuju orjentir gdje je ˝kopno˝, da se ne udaljimo previse. Mozda nas cuvaju od mracne strane koja bi nas mogla u potpunosti preplaviti. Ima svoju lepotu ta mracna strana, samo joj ne treba dozvoliti da nam zakloni vidik za sve ostalo osim nje. Nikad je se ne bih odrekla, ali joj ne bih niti dozvolila da me celu preplavi (makar cu pokusati da joj ne dozvolim...realno receno).....

E vala dosta vise....

2008....

http://www.youtube.com/watch?v=QL_5LF9Ph9U
Korisnikov avatar
By mOwbid
kad bi mogli ocima da resimo sve...na ulici bi bili samo lesevi i trudne zene XD
Korisnikov avatar
By bu
obozavam te..pisi joss :D ..postuj jos. :D ...svaka cast :)
Korisnikov avatar
By bu
ae bre vidis da imas fanove..mow i ja smo tvoji verni fanovi :)
By LeDeNa_
Za vas dve....

Jedna jednostavna torta, a veeeelika ispadne a opet se brzo pojede :) )

Torta a la LeDeNa

400 gr mlevenog Plazma keksa;
32 komada citavog Plazma keksa (ovo zavisi o velicini plate na kojoj se torta pravi, nije uslov);
2 margarina;
100gr cokolade za kuvanje;
1dl Fante ili Shokate lol
1 konzerva ananasa u kriskama 400-500gr (nikako ne uzimati onaj u komadicima jer ce vam tu prodati sve, samo ne ananas);
2 pudinga od vanile;
1/2l mleka za puding + mleko koje cete koristiti za slag;
1/2l slatke pavlake ili 2 slag-krema
secer po ukusu (koristiti obavezno mleveni secer).

- Prvi sloj (kora)

Umutiti penasto jedan margarin sa secerom. Dodati mleveni keks. Istopiti cokoladu sa malo margarina, pa u nju dodati 2 kasike mleka (mleko joj da lepu aromu). Istopljenu cokoladu umutiti sa ostatkom smese. Dodati sok iz konzerve ananasa i umutiti, pa dodati fantu (od Fante ce smesa postati penastija, sto ce joj dati narocit ukus i lepotu). Umucenu smesu ostaviti 15 minuta u zamrzivac da se stegne. Od ove smese oblikujemo prvi sloj torte. Njegova velicina je u skladu sa oblikom koji cemo dobiti redanjem citavih komada Plazma keksa. Ja je formiram, 8 komada keksa u sirinu i 4 komada u duzinu (dobije se pravougaonik). Oblikovanu smesu ostaviti u frizider.

-Drugi sloj torte

Skuvati 2 pudinga od vanile sa 1/2l mleka. Skuvani puding dobro ohladiti (ovo je jako bitno jer ce se posle mesati sa margarinom)loool. Umutiti penasto margarin sa secerom, pa u njega dodati skuvani puding. Sve umesati mikserom. Ananas iseckati na kockice (bolje da su sitnije, jer ce se poslije torta lakse seci). Ostaviti iscedjeceni ananas da se malo ocedi, pa ga dodati u smesu. Obavezno mesati VARLJACOM, a ne mikserom, jer ce mikser upropastiti ananas tj. samlet ce ga. Ostaviti smesu 15 minuta u zamrzivac, pa je nakon toga istresti na prvi sloj torte koji smo vec formirali.

Citave Plazma kekse umakati u Fantu i redati po torti. Kao sto rekoh, mozete sami birati kakav oblik zelite, ali iscedjecena torta estetski najljepse izgleda ako je u obliku pravougaonika.
Umutiti slag pa premazati tortu. Dekorisanje prepustam vasoj masti i raspolozenju. ja je najcesce samo svu premazem, bez mnogo ukrasavanja.

Zavrsenu tortu obavezno ostaviti da prenoci. Tek drugi dan ce se sve sjediniti kako treba i bit ce idealna za degustaciju tj. da se zbrise s tanjira lool

Nadam se da cete uzivati u ovoj poslastici. Pogodna je ako imate dosta gostiju, jer zaista ispadne velika. Mada i kad nema mnogo gostiju nestane je kao da su svi bili tu. Zaista ne znam kako bih objasnila taj ˝fenomen˝ loool

p.s. Ako je ostalo nekih nejasnoca, rado cu pojasniti. Zaista, nema nista komplikovano, iako recept zbog objasnjenja mozda tako izgleda.

Prijatno

LeDeNa torta :) )
Korisnikov avatar
By bu
ju ja jedem slatko..hahah..cu da probam jednom :D
Korisnikov avatar
By mOwbid
mada ovo bih probala :D volim plazmu :namig2:
Korisnikov avatar
By bu
hahah ubice nas oko sto joj pisemo po temi :) ..ma probaj sta ti fali..neces umreti :D
By LeDeNa_
looool....

:beba:

cmok!!!

Vi ste dobrodosle....

Pazite se zlikovaca lol
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 55
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!