Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by LeDeNa_moze konstantin
Selim se lol
Bu, ajd dacu ti Konstantina...Maka dobija princezu...Terminatora dajem mO lol...On je prvi izasao...Taso tebi ide Mirko, najsmesniji je:))...A Sofia dobija Madonnu, mnogo je dobra...Jeste da joj mozda ne stoji ime ali macke se ionako tesko prilagodjavaju na imena....
Majka se zove MACKA naravno...i malo, malo pa je trudna...Mislim da ce sve lezbejke imati:)))
The end!!!
Originally posted by LeDeNa_
Selim se lol
Bu, ajd dacu ti Konstantina...Maka dobija princezu...Terminatora dajem mO lol...On je prvi izasao...Taso tebi ide Mirko, najsmesniji je:))...A Sofia dobija Madonnu, mnogo je dobra...Jeste da joj mozda ne stoji ime ali macke se ionako tesko prilagodjavaju na imena....
Majka se zove MACKA naravno...i malo, malo pa je trudna...Mislim da ce sve lezbejke imati:)))
The end!!!
Originally posted by LeDeNa_
![]()
![]()
Na ovo pisanje i razmisljanje povukli su me odredjeni postovi koji su se pojavljivali.... Povukli su me na razmisljanje kakvi smo mi to ljudi, koliko dobra, koliko zla moze biti u jednoj osobi.
Dugo godina zivela sam u "nebitno". Taj grad za mene je bio i ostao simbol svega sto je lepo, za mene nema lepseg grada na svetu. Desi se onda nesretni period od cetiri godine koji na tom lepom gradu i njegovim stanovnicima ostavi jedan veliki oziljak. Da li smo sami krivi zbog toga sto nas je snaslo? Vrlo verovatno. Da se sve desilo pre 100 godina, ne bih nikome mogla zameriti jer tada su ljudi bili prilicno nepismeni, zatucani i nerazvijene svesti. Ali kako naci opravdanje za homosapiensa danasnjice koji vlada svim mogucim informacijama i dostignucima, a ponasa se kao posljednji divljak? Tesko, ja uistinu nisam u stanju to da shvatim.
Kako Internet udje u moj dom tako krenuse da se otvaraju putevi ka novim prostranstvima i ljudima. Pojavi se u mom zivotu Ana iz Sarajeva, Andrija iz Zagreba, dosta bg, pa jedna princeza kao tresnja na vrhu. Pitam se otkud ti Ljudi u mom zivotu? Namerno napisah veliko Lj, jer su zaista Ljudi. Kako to da se zblizismo, a eto ima nas svih narodnosti? Valjda zato sto su oni Ljudi, a i oni valjda u meni videse coveka.
Zar bih mogla nekome od njih da prebacim zbog neceg sto nema veze sa zivotom? Zar da im zamerim zbog toga sto zive u Zagrebu ili Sarajevu ili negde drugo? Zar da zbog toga odbacim ruku prijateljstva, a Ljudi su ˝do kosti˝?
Mislim da kada bih to uradila, ne bih sebe mogla u ogledalu pogledati.
Zato pozdravljam sve ljude dobre volje. Sve ljude koji u svom srcu druge dele na dobre i lose, a ne spram toga odakle su i kako se zovu. Pozdravljam drage prijatelje koji su sada negde daleko i zelim im mnogo srece u zivotu. Zelim im puno zdravlja, da nikada ne znaju za nevolje. Da se svaki problem istopi pred njima kao led na vrelom suncu. Zelim im sve ono sto bih pozelela sebi...
Iako smo poljuljani u rasudjivanju, umorni od svega sto nam se izdesavalo, uvek ce biti vremena za druzenje sa dragim prijateljima. Moja vrata su im uvek otvorena, a nadam se kada mi se prilika ukaze da dodjem u njihov grad, da ce i oni mene docekati kao prijatelja.
Jer sedeti iza ekrana i pricati sa nekim nikada ne moze zameniti stisak ljudske ruke i pogled topline u ocima.
Brrrr.....
http://www.youtube.com/watch?v=VbhsYC4gKy4
Originally posted by mOwbidTebi ne treba odgovor
Da li je nezrelo deriste onaj, koji uz to jos i masta...?
:s
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!